Emerytowany Fragowicz Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. sQud Opublikowano 13 Marca 2016 Emerytowany Fragowicz Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 13 Marca 2016 (edytowane) Siemanko,W dniu dzisiejszym postanowiłem zorganizować dla Was konkurs - x3 duży namiot.Aby wziąć udział w konkursie należy:1. Zostawić fraga (zielona strzałka w góre) pod tym tematem.2. Napisać w komentarzu Swój numer - którą osobą jesteś + 'Biore udział'. Na przykład:'1 - biorę udział''5 - biorę udział'Q&A:Q: Jak będzie przebiegać losowanie?A: W dniu losowania za pomocą strony random.org wylosuje dwóch zwycięzców.Q: Kiedy odbędzie się losowanie?A: Losowanie odbędzie się jutro (14.03) bądź we wtorek (15.03) - zależy to od ilości osób które biorą udział w losowaniu.Q: Co muszę zrobić aby po wylosowaniu mojego numeru dostać wygraną na 100%?A: Każda osoba, po jej wylosowaniu dostanie swoją wygraną, o ile zostawiła wcześniej fraga pod tym tematem i nie wysłała kilka postów z różnym numerem.Q: Co mogę zrobić aby zwiększyć moje szanse na wygrana?A: Wystarczy dogadać się z osobami z teamu w celu wzięcia udziału przez kilka osób z jednego teamu - z jednego teamu udział może wziąść kilka osób. Udział bierzecie jako jedna osoba, a nie team.Na końcu warto zaznaczyć, że konkurs organizuje z własnej kieszeni - nikt z administracji go nie sponsorował.Konkurs nie jest ustawiony - jeśli w bazie brakuje magazynków stać Nas na to, aby zakupić taki namiot.Konkurs jest organizowany dla graczy serwera MTA DayZ i organizuje go, ponieważ jako moderator chce dać coś dla graczy od siebie. Nie czerpie z tego żadnych korzyści.Wygrany ma pełne prawo do wybrania sobie dowolnej usługi na serwerowni fragujemy.com do 5 zł ZAMIAST dużego namiotu.Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Edytowane 13 Marca 2016 przez sQud 24
KRVPSKI Opublikowano 13 Marca 2016 Elitarny Fragowicz Opublikowano 13 Marca 2016 (edytowane) edit: Biorę udział - 1 Edytowane 13 Marca 2016 przez malyy 1
sQud Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 13 Marca 2016 @malyy Dlaczego numer 9, skoro jesteś pierwszą osobą, która bierze udział? 'Biorę udział 1' - popraw to ;) Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 13 Marca 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Marca 2016 (edytowane) Biorę udział 4 Edytowane 13 Marca 2016 przez WielBond 2
Zasłużony Fragowicz None Opublikowano 13 Marca 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 13 Marca 2016 Biorę udział 5 3
Lumcia Gumcia Opublikowano 13 Marca 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 13 Marca 2016 Biorę udział 15
sQud Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 14 Marca 2016 Wyniki zostaną ogłoszone dzisiaj wieczorem .. Jeśli się nie pojawią - oznacza to, że będą dopiero jutro, a ich godzina zostanie dokładnie podana.
Rekomendowane odpowiedzi