HanniBaL Opublikowano 3 Marca 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Marca 2016 Myslalem, zeby moze zrobic jakis filmik promujacy serwer zm? Mam pare koncepcji :) 1
Właściciel GET Opublikowano 3 Marca 2016 Właściciel Opublikowano 3 Marca 2016 Każda promocja się przyda.
Szyderca Opublikowano 3 Marca 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Marca 2016 Jakie dokładnie koncepcje ? 1
Minka Opublikowano 3 Marca 2016 Elitarny Fragowicz Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś się na pw jeżeli chcesz by Tobie pomóc :) 2
HanniBaL Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Marca 2016 Myslalem aby pokazac troche rozgrywki z oczu gracza a takze z oczu obserwatora i zmiksowac to :) bede mial jutro troche czasu to ponagrywam troche gierek. Inni tez moga, jakies funny moments mozna takze zrobic :)
Szyderca Opublikowano 4 Marca 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Marca 2016 Tylko żeby to był faktycznie filmik promujący, tzn. krótki filmik z pokazanymi najważniejszymi rzeczami na serwerze, taki mi jak: infekcja, multi infekcja, lasery, sytuacje jak gracze chowaja sie do kamp, szalonego, obowiazkowo całą sytuację rzucenia granatu zarazajacego, pipe nade, fajnie by było również jakaś szybka akcja uciekajacych graczy - zastosowanie granatu zamarazajacego / podpalającego, gravitacja też mogła by być. Mam w głowie cały scenariusz. Długość to myśle max 2 minuty, bo to nie ma być gameplay, czy 15m z ciekawymi akcjami na serwie bo to jest na HLTV ;).
HanniBaL Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Marca 2016 Tez tak nad tym myslalem, wspolnymi rekami mozemy cos fajnego skrecic :) od pon zaczynam nagrywanie. Jesli ktos ma jakies akcje tez niech podsyla
Kruszon69 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Fragowicz Opublikowano 3 Kwietnia 2016 (edytowane) nope Edytowane 3 Kwietnia 2016 przez Kruszon69
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 8 Lutego 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Lutego 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi