Skocz do zawartości

[KOSZ] Skarga na NC+

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witajcie

Zgłaszam skarge na szanownego pana NC+

Zacznę od początku.

Założyłem temat http://fragujemy.com/topic/37199-smietnik-na-serwerze/#entry199109

Gdyż irytowało mnie że jest taki burdel na serwerze , opisałem tam co i jak.

ZGADZAM SIĘ , wiem za co powędrował do kosza , więc postanowiłem założyć nowy temat 

ze skargami na adminów de_dust2.

Wszyystko poprawnie napisałem , podałem dowody , nicki adminów , wszystko opisane.

Pytam się za co go wykasowałeś ? Bezczelnie pisząc ze źle napisany? Podaj błąd.

Jeszcze mnie zminusowałeś , ale dobra :P Prawda w oczy kole wyraźnie.

Nawet pomoc odrzucacie..wszystko pięknie tam napisałem , wycinki aktywności itp. ALE PO CO ! Jak odrazu skasowane i nawet nikt nie zobaczył.

Proszę o przywrócenie tego tematu , może owi admini się nawrócą i swoją aktywność powiększą.

I to będzie dla nich przestrogą :P

NC+ , Napisałeś mi żebym złozył skarge na Ciebie ? To masz. Może nie usuniesz :P

p.s Mówicie żeby zakładać skargi na adminów , tylko po co ? jak Wy to kasujecie.

Edytowane przez Martyna :*
  • Karambit w plecy (-) 2
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Oczywiście że możesz napisać skargę. Twój pierwszy temat wrzuciłem do kosza bo nie wiem co to było skarga, czy co. Dałem ci radę abyś napisał skargę na osobę która łamie regulamin lub zgłosił cheatera a nie jakieś rozliczenia adminów odjebałeś / odjebałaś. Admini grają kiedy mogą lecz starają się grać jak najczęściej być na serwerze i dbać o niego.

Wszyystko poprawnie napisałem , podałem dowody , nicki adminów , wszystko opisane.

Pytam się za co go wykasowałeś ? Bezczelnie pisząc ze źle napisany? Podaj błąd.

Jeszcze mnie zminusowałeś , ale dobra :P Prawda w oczy kole wyraźnie.

Takie skargi jak ta która niby została usunięta -> http://fragujemy.com/topic/37203-skargi-na-admin%C3%B3w/#entry199132 zostają nagradzane pkt ostrzeżeń lub minusami. Bo to jest nie normalna skarga.

Proszę o przywrócenie tego tematu , może owi admini się nawrócą i swoją aktywność powiększą.

I to będzie dla nich przestrogą

Temat nie zostanie przywrócony.

Tyle z mojej strony.

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Starają być jak najcześciej ? Własnie PODAŁEM WAM CZARNO NA BIAŁYM JAK SIĘ STARAJĄ

Dałem ci radę abyś napisał skargę na osobę która łamie regulamin lub zgłosił cheatera a nie jakieś rozliczenia adminów odjebałeś / odjebałaś. Admini grają kiedy mogą lecz starają się grać jak najczęściej być na serwerze i dbać o niego.

Sory , nie skorzystałem z niej . Ale skorzystałem z takiego prawa,że moge złozyć skarge na adminów. 

Rozliczenia? No tak, a co innego ? Skarga zdecydowanie słuszna.

Zrozumcie , bycie adminem to jest w jakimś stopniu obowiązek , a nie prestiż ! MUSICIE grać w miare systematycznie.

Jak Twoim zdaniem powinna wyglądać normalna skarga bez zminusowania ? Przestań stary.

Proszę o głos kogoś innego , i nie zmawiajcie się :P Choć pewnie to już zrobliscie :P

Opublikowano

Już niestety się zmówiliśmy, Martyna musisz pamiętać że nie masz dostępu do wszystkich informacji. Nie wiesz czy akurat ktoś nie ma urlopu z różnych powodów, szczególnie że ostatnio był czas gdzie studenci mieli sesje. 

• Ustrzel fraga! (+) 4
Opublikowano (edytowane)

Przepraszam żę tak spamie. To już chyba będzie mój ostatni post w tym temacie.

Nie wiesz czy akurat ktoś nie ma urlopu z różnych powodów, szczególnie że ostatnio był czas gdzie studenci mieli sesje. 

Nie wiesz ile ja tutaj gram , a kilka adminów na oczy nawet nie widziałem , więc to też coś znaczy :P

Edytowane przez Martyna :*
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Martyna raczej troszkę wątpię że na oczy nie widziałeś, a nawet jeśli tak jest to to nie znaczy że on nie dba o serwer. Administratorzy mają odpowiednie działy na forum co zwykły użytkownik ich nie widzi, na pewno wiedzą co dzieje się na ich serwerze bo śledzą je codziennie, do tego dochodzi kontakt na ts oraz po przez inne komunikatory z innymi adminami oraz załogą Fragujemy. Dużo skarg składasz a czasami one nie mają nawet sensu (treść i styl w jakie je piszesz czasami nie mają ładu i składu) mogę cię zapewnić że jeśli admin nie jest na urlopie to na pewno dba o serwer,graczy oraz forum. Lecz pamiętaj że admin jak i cała ekipa Fragujemy to też ludzie i zdarzy się że popełnimy błąd

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Powiem ci tak, zachowaj dla siebie te rozliczenia adminów bo pogarszasz sobie sytuacje i jeszcze być może jak szybko wszedłeś i napisałeś tak szybko polecisz. Rozliczanie przez kogoś jest nie dopuszczalne. Nie którzy mają swoje tez obowiązki i życie prywatne, każdy z nas mamy powyżej 20+ lat a nie tak jak wy macie czas na same granie i szkoła i te pierdoły, ogarnijcie się. Też macie kilka sposobów aby zgłosić cheatera, nagrać demko nawet na 1 minute jeżeli jest to konkretnie widoczna, status Valve kopia rownież i poświęcić też kolejną minutke i po sprawie, a na Admina czasami jest bez sensu czekać. Czekanie i ciągle płacz to nic nie daje, jak wasze pierdolenie o szopenie. 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Właściciel
Opublikowano

NC+ ma rację. Nowa ekipa tworzy się na serwerze, ale to proces 2-3 miesięczny i niestety trzeba poczekać. Tak, to zrobiłaś tylko syf i nic więcej. Wystarczyło napisać: słuchajcie, brakuje wg mnie adminów o tej i o tej porze, czy coś w tym kierunku będzie robione? Opiekun z pewnością by coś na ten temat skrobnął. Ale po co, trzeba było zrobić syf i zamęt oraz używać niepotrzebnych słów...

Pozdrawiam

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • 10 miesięcy temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności