Skocz do zawartości

[KOSZ] Vip za free?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Vip za free? Czy to możliwe?

Otóż od dzisiejszego dnia tak. 

Około raz w tygodniu, będę organizował miny konkurs.

Informacje:
$ Dzień i Pora nie będzie z góry ustalona.
$ Nagrodę sponsoruje Ja czyli -,- ( buźka/minka )
$ Odpowiadamy na pytanie, po uprzedzeniu o konkursie.*
$ Osoba, która pierwsza odpowie poprawnie wygra VIP'a, którego zakupię z własnej kieszeni.**

*Pytania będą różne, dotyczące mnie. :) Chcę abyście mnie poznali. :P
**Długość VIP'a będzie różna i dany gracz będzie mógł wybrać między zwykłym a rozbudowanym.

• Ustrzel fraga! (+) 11
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Fajny pomysł. Ja w niedzielę szalałem na 4fun, rozdałem 9x7dni VIP i 1x konto steam z grą cs 1.6. Pomysłów tysiące np. nagroda za zabicie pierwszego gracza z każdego Team'u. Nagroda za pierwszą kosę albo za pierwszego fraga na mapie.

Tak czy siak GRATKI za inicjatywę....

• Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano

A nie można złożyć się kosztami nagród.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

przypuszczam że można... wystarczy zapytać organizatora konkursu o możliwość dołożenia się do nagrody :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Brawo, z pewnością zachęci to graczy na częstsze granie u nas.

Świetny pomysł jesli chodzi o koszta mogę i ja cos dać od siebie czekam na jakas wiadomosc

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Ten pomysł zachęci granie na serwerze to można listę zrobić kto się dołoży.

Opublikowano (edytowane)

Nesty - Doładowania służą mi do podtrzymania ważności konta i czasem za 9 zł wykupuje neta :D Reszty środków nie wydaję ( wszyscy w play +rzadko ja dzwonie :D )

Co do dokładania się do nagrody. Proszę was o kontakt na steamie, jeżeli chcecie się dołożyć do takowej nagrody to nie mam nic przeciwko, to wychodzi z waszej inicjatywy. :) Tak więc Arni i Warsaw czekam od was na kontakt.
http://steamcommunity.com/id/wujekzenon

Czasami znajdę zapewne inne pomysły; Ten ze statystykami byłby nie za dobry, ze względu na doświadczenie poszczególnych graczy. :)

Dziękuje wszystkim za te pozytywne zdania.

#2 Nesty - Chcę w najbardziej możliwy sposób zachęcać graczy do gry. Staram się czasem podtrzymać humor na serwerze, nawiązać jakąś grupową dyskusje. Pytanie dlaczego? Grupowa dyskusja prowadzi do gry Teamplay, co na ZM jest bardzo ważne. Poza tym, po co się kłócić, skoro można się śmiać ? :D 

Pozdrawiam wszystkich. :)

Edytowane przez Minka
  • Ustrzel fraga! (+) 4
Opublikowano

Zawsze możecie ot tak z dobrej woli wspomóc sieć i z odpowiednio zebranej puli zorganizować coś oficjalnego. Dostępne opcje tutaj:

http://fragujemy.com/forum/592-donator-wspom%C3%B3%C5%BC-sie%C4%87-fragujemycom/

Sam pomysł oczywiście dobry i chwali się, ale naprawdę masz zamiar pytać o rzeczy związane ze swoją sobą (typu rozmiar buta, ilość par skarpetek w szafie, centymetry oczywiście w bicku :P) ?

Określ również czy VIPa wygrywa się tylko na serwerze ZM czy obojętnie.

Opublikowano

No no.. Fajny pomysł. Niedrogi koszt, a jak wiele radości ze sprawienia komuś prezentu (w sumie zasłużonego). :D

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 rok później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności