Zasłużony Fragowicz The Next Best Opublikowano 23 Lutego 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Lutego 2016 1. Czy napisałeś kiedykolwiek artykuł, który przerósł nawet twoje oczekiwania wobec niego? Piszesz, że sporo czytasz jaką książkę więc byś polecił? ps. taką która wywarła na tobie największe wrażenie.
Zasłużony Fragowicz Quater Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Lutego 2016 Wiele zależy od tego jak na to spojrzę, wiele razy miałem wielkie oczekiwania od tematu, a w gruncie rzeczy pewnie przez własną nieudolność sprawiałem, że efekt wydawał się dla mnie koszmarnie słaby. fenomenem były dla mnie dwa artykuły, pierwszym z nich był ten dotyczący tematu słów i ich wartości w dzisiejszym świecie, temat zresztą znajduje się na forum, kolejnym zaś był temat dotyczący samotności, artykuł jednak znikł z wszelkich forów i już raczej nigdy nigdzie się nie pojawi :D Książek, które mógłbym polecić jest multum, jestem wielkim fanem cyklu "Dexter" Jeffa Lindsaya, więc warto po nie sięgnąć. Po rozpoczęciu nadawania pierwszego sezonu Gry o Tron przeczytałem całą sagę i sięgnąłem też po inne książki Georga R.R. Martina. Ostatnio czytam "Legion 501" Karen Traviss oraz "Rewolucje Solidarności" Adrzeja Friszke. Książką zaś, którą polecam wszystkim, która wywarła na mnie największe wrażenie jest od dawien dawna "Dżuma" Alberta Camusa. 2
Właściciel GET Opublikowano 23 Lutego 2016 Właściciel Opublikowano 23 Lutego 2016 Kiedy pijemy razem Tomeczku? :)
Zasłużony Fragowicz Quater Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Lutego 2016 Jak już wiele razy powtarzałem i zarzekałem się, jestem zdeklarowanym abstynentem. Alkohol ostatni raz piłem przez przypadek jak łyknąłem sfermentowanego kubusia ;F W Poznaniu zawsze można ze mną wyskoczyć na sok, najlepiej w weekendy, bo w tygodniu jest jeden pub, w którym szefowa mi nie sprzeda soku w tygodniu :(
Zasłużony Fragowicz Quater Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Lutego 2016 Zdarza mi się xD 1
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 18 Października 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Października 2020 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie! 2
Rekomendowane odpowiedzi