Skocz do zawartości

[KOSZ] 5 pytań do... - Redakcja Twoim Domem!

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Poruszałem tematy dziwne, czy też trudne, pewnie nie tego się spodziewałeś? 

Redakcja zazwyczaj trzymała sztywne normy, zerwijmy je! 

Redakcja w końcu powinna być miejscem dla Ciebie, to Ty jesteś czytelnikiem! 

Zapytaj dlaczego nie tworzę tego, czego oczekujesz? 

Zapytaj dlaczego nie mam współtowarzyszy? 

Zapytaj dlaczego chcę tworzyć redakcję? 

Dziś po wieczność daję Wam... Wam czytelnikom możliwość zadawania pytań. 

Zarówno ja, jak i mam nadzieję przyszli redaktorzy odpowiedzą na wszelkie pytania. 

Hola, czytelniku, to Ty jesteś królem, ale to ja jestem cesarzem. 

Jeśli Twoje pytania będą infantylne, to nie będę miał zamiaru na nie odpowiadać. 

Twoje myśli muszą być sprecyzowane, a moje odpowiedzi mam nadzieję będą dla Ciebie spełnieniem! :)

Opublikowano

Hmmm... Może ja zacznę. Jaki był najdziwniejszy temat, jaki Pan poruszał? Chciałbym też zapytać o najdziwniejsze komentarze i oceny Pańskich artykułów. Niech Pan coś o tym opowie :D

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Najdziwniejszym temat jaki poruszałem, hmm... Swego czasu pisałem opowiadania, nie były może jakichś najwyższych lotów, ale wzbudzały pewne zainteresowanie, tematyka iście fantasy, więc temat dziwny sam w sobie rzecz jasna. 

Odpowiedzią zarówno na pierwsze jak i na drugie pytanie jest zdecydowanie religia. Kiedyś często pisałem o religii, wtedy jeszcze byłem człowiekiem mało uświadomionym, więc spotkałem się z komentarzami, że jestem "Syzyfem religii". Świetne określenie, chyba na wielu z nas, może i na mnie dziś, jesteśmy zapatrzeni w religię, swoją, inną, tylko ze względu na to by ją podziwiać, czy też niszczyć, ale nigdy nie potrafimy osiągnąć skutku. 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Freeky - liczysz na wywiad z tobą? xD

Nie no, żartuję oczywiście.

A tak serio, to wywiady fajnie się czyta, ale praktycznie ich nie ma.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Przez czas sesji i w sumie trochę przez własne lenistwo nie miałem chęci do układania pytań. Wywiady ruszą, ale najwcześniej w marcu, będą to na pewno rozmowy z osobami najwyżej postawionymi na sieci, jak i przygotuje o ile mi się uda kilka niespodzianek w postaci rozmów z osobami związanymi ze światem cs'a, oczywiście nie ma co liczyć na jakichś potężnych graczy tutaj, ale coś postaram się zdziałać. 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Rośnie od przewracania stron w kolorowych gazetach :D 

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Swego czasu i to całkiem mocne, jestem astmatykiem ;D 

Opublikowano

O co chodzi z tą mangą? Wcześniej wspomniałeś o kolorowych gazetkach, hentai ? :D

Opublikowano

Mordeczko rozwiń swoją wypowiedź. Jaki masz stosunek do mangi.... coś więcej może... ? hmmm ?

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Myślałem, że chodziło tylko o hentai. Nie śledzę zbyt wielu tytułów, regularnie w sumie tylko Bleach'a, One Piece i One Punch Mana, to by było na tyle :D

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Kto według Ciebie jest najlepszym i najzabawniejszym użytkownikiem forum i dlaczego to właśnie ja? :D

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Co w wolnych chwilach robisz?

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Oprócz tego co robi większość z nas czyli grania i słuchania muzyki to oczywiście czytam, staram się czytać jak najwięcej, niekoniecznie rzeczy związanych z samą nauką, a po prostu luźnych tekstów dla samej kontroli własnego języka :D Oprócz tego lubię czasami wypić jakieś dobre piwo, interesuje się w jakimś tam stopniu polskim kraftem ;D 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności