PTDH Opublikowano 1 Lutego 2016 Fragowicz Opublikowano 1 Lutego 2016 (edytowane) Serwer: ONLY DD2Nick podczas gry: *PTGH* #GhOsT TeaMNick admina podczas gry: No Fear Poland Team# TommyPowód bana: Przeklinanie / wyzywanieWydruk z konsoli: Kicked : [FRAGBANS] Banned. Reason: teraz przemysl swoje zachwoanie i to w jaki sposob sie odzywasz do Teamu. [FRAGBANS] Period: 6 d 23 h. http://Fragujemy.com ------------------------------ [FRAGBANS] Banned! [FRAGBANS] Period: 6 d 23 h Reason: teraz przemysl swoje zachwoanie i to w jaki sposob sie odzywasz do Teamu http://Fragujemy CHCIALBYM COS POWIEDZIEC, ADMIN KTORY MNIE ZBANOWAL JEST KONKRETNYM DEBILEM, NIE WYKONUJE FUNKCJI JAKA POWINIEN PELNIC, NIE ZWRACA NA U@ , OD RAZU SIE SADZI, KOLES WALIL MI FB NA RYJ, 4 RAZY, TO POWIEDZIALEM MU ZEBY WYPIERDALAL I NAUCZYL SIE GRAC, PO CZYM ZACZELISMY SIE WYZYWAC.. OCZYWISCIE JA TYLKO DOSTALEM BANA, GDYZ KOCHANY ADMIN, MA UPOSLEDZENIE I SIE NA MNIE UWZIAL, JUZ OD DLUZSZEGO CZASU, OGARNIJCIE TEGO ADMINA... PS. WCZORAJ KOCHANIUTKI TY MNIE WYZYWALES JAK MOWILEM CI ZE KITAN ODPALONY GRA.. WIEC OGARNIJ SWOJE ZACHOWANIE.. NIE ZASLUGUJESZ NA ADMA... PISZE Z DUZYSZ GDYZ SIE WKURWILEM. POZDRAWIAM Edytowane 1 Lutego 2016 przez PTDH
370 Opublikowano 1 Lutego 2016 Fragowicz Opublikowano 1 Lutego 2016 To on ma admina? Beka, wczoraj grałem z nim chwilę, wyzwiska, nie wykonywanie celów mapy przez oba teamy a admin nic z tym nie robił.
Bartlomiej Kacperek Opublikowano 1 Lutego 2016 Fragowicz Opublikowano 1 Lutego 2016 Prosze adminow o skrocenie czasu bana, oraz zwrocenia uwagi adminowi tommy. Kreci awantury potem kicka ludzi a co do cheaterow olewka chyba ze po kims widac ze celownik lata. Hanter, Tygrys prosze o ogarniecie tematu jak bedziecie juz na forum
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 1 Lutego 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Lutego 2016 Na słowo nie można w jaki kolwiek sposób go ukarać, zatem przestawiać dowody na podstawie demka z rozpiskiem.
Zasłużony Fragowicz Rosiol Opublikowano 1 Lutego 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Lutego 2016 (edytowane) Za taką chamską odzywkę w stosunku do drugiej osoby powinieneś mieć jeszcze wydłużonego bana. Prostaków i chamów ten serwer nie potrzebuje. Po co obrażasz go jeszcze na forum ? W dodatku gość z rangą stałego bywalca... @@ Volvo - jak już piszesz, to używaj opcji edytuj bo zaśmiecasz wiadomość. Edytowane 1 Lutego 2016 przez Rosiol
Bartlomiej Kacperek Opublikowano 1 Lutego 2016 Fragowicz Opublikowano 1 Lutego 2016 (edytowane) trzeba by bylo mikro nagrac wiec odpada. Do samego Tommy jako gracza nic nie mam, bo gram z nim od kad pamietam ten serwer i spiny nie bylo, ale ostatnio cos go nerwy ponosza.Jjak ma ciezko w domu to niech nie wyzywa sie na graczach, bo ostatnio i tak coraz mnie osob gra na 03 i to musi byc czyms spowodowane. a sorra nie wiedzialem ocb . pozdrawiam rosiol ogarnij sie do kogo ta gadka?? Edytowane 1 Lutego 2016 przez Borsaton. 1
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 1 Lutego 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Lutego 2016 @Rosiol Dobrze gada że masz używać opcji edytuj a nie spamować, inaczej sobie nagrabisz spamem post pod postem, natomiast tak jak wspomniałem dowody podawać.
PTDH Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 1 Lutego 2016 mam kulture, jak byscie grali tyle co ja z nim. to byscie wiedzieli o co chodzi, on jest adminem, a w ogole nic nie robi, na u@ nie reaguje, wchodzi i tlyko wszczyna awantury, wczoraj tez mu pisalem o graczu kitan. ze gra odpalony mierzy po scianach itd itd, to powiedzial mi przez mikro ze sie nie znam i ze to on jest adminem, i ze moge zaraz bana dostac ze mu spamuje, czy to jest normalne ? @Nesty, wybacz za moje slownictwo, pisalem to w nerwach, edytuje te przeklenstwa bo zgadza sie nie powinno tak to wygladac, ponioslo mnie, ale prosze tez o porozmawianie z tym adminem, bo to co wyprawia to smiech na sali. inni admini jakos nie maja problemow, zglaszam na u@ schodza na specta i obserwuja, tommy nie robi zupelnie nic, tylko jak ma zly dzien to banuje ludzi jak mu sie podoba. pozdrawiam i sorki za slownictwo
Zasłużony Fragowicz Borsaton. Opublikowano 1 Lutego 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Lutego 2016 Nie ten dział.
Zasłużony Fragowicz Borsaton. Opublikowano 1 Lutego 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Lutego 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi