Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczywiście, wiele z tych propozycji ma nie być priorytetem, jeżeli by były na tak, ale mają one być takim, dopełnieniem serwera, jakby już admini zrobili to co najważniejsze.

1. Muza z Auta - ?Radio open fm czy jaki but - Jeżdżenie pojazdami sprawi frajdę!
2. W bazie wojskowej w podziemiach na mapce lokalizacje graczy
3. Rekiny gdy wpadnie się do wody, będą kąsać (widziałem na innym serwie dayz spoko to. xD )
4. niektóre główne mosty zniszczyć, aby można było tylko jednostronnie przejechac albo w ogóle. (nie zamykać tylko zniszczyć - nada to klimatu )
5. Możliwość dokupienia/ uzyskania dystrybutora na paliwo, bądź paczki Hospitalnej do bazy, żeby się  uzupełniały co reset przedmiotów
6. Inne modele broni ( Zbędny bajer, ale np. żeby były 2 typy snajperek . Stara M110 i jakaś CZ :D ) Gracze mogliby mieć swoje ulubione bronie.
7. Ktoś już pisał, ale dla odświeżenia  - Żeby na helikoptery nie działało Glue, tylko zastąpić to jakimś doczepianiem.  ( Strzelanie z helikopterów nie daje szans naziemnym i jest zbugowane ;ccc )
8. Zrobienie mapki respów pojazdów -  Nowi graczy rezygnują z serwera dlatego, że nie mogą znaleźć pojazdu - Nie wszyscy ale zdarzają się tacy
9. Globalny chat tylko dla jakiś funkcji (Moderator, Admin) w końcu  Radio Device miałby jakiś sens
10. Resp z bronią. ( Nie jakąś kozacką ale np. z Berretą i jednym magazynkiem, albo z Machete, albo fire Axem ) Laiki są takie bezbronne, a gracze zaczęli by dzięki temu się pilnować.
11. Dodać więcej skinów

Jak pisałem, nie wszystkie rzeczy mają sens, ale mogą urozmaicić rozgrywkę na serwerze, jeżeli byłyby wprowadzone. Piszcie co o tym sądzicie!

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Witam , zgodzę się z tym , że /glue na heli to przesada. Proponowałbym jeszcze , aby zombi nie mogło wejść ani zrespić się w bazie , bo to czasami denerwujące ,jak chcesz spokojnie poczekać na znajomych w bazie , a tu zaczyna respić się pełno zombi i zaczynają Ciebie bić lewym/prawym prostym na szczenę , gdy ty pięknie sprawdzasz sobie facebook'a czy coś innego :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

1.Neutralny
2.Tak,ale z jakimś odświeżaniem co 3 minuty-z takim odświeżaniem "insta" byłoby to za łatwe to znajdowania innych graczy.
3.NIE,już widzę to wskoczenie np.do basenu a to coś mnie kąsa po dupsku.
4.Neutralny (według mnie lepszym pomysłem byłoby dodanie jakichś wraków pojazdów czy coś).
5.Nie.Co jeszcze,frytki z dowozem do bazy?
6.Neutralny
7.Nie
8.Nie
9.Trudno powiedzieć,raczej na NIE ze względu na to,że wcale nie tak łatwo znaleźć radio device a globalny chat to jedyne miejsce w którym jakiś gracz może o coś zapytać.
10.TAK TAK TAK,ale tylko z maczetą/kukri
11.Neutralny

Opublikowano

1. Nie. Radio możesz sobie puścić poza grą.

2. Można w sumie. Ale jakieś odświeżanie, np. co 10 minut?

3. Nie.

4. Można.

5. Nie, za dużo ułatwień będzie.

6. Nie.

7. Tak.

8. Nie! I co jeszcze!

9. Nie.

10. Tak, ale tylko typu maczta czy młot.

11. Nie. Po co zaśmiecać serwer.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

1. Muza z auta w apokalipsie zombie? Na NIE

2. Ta, info z góry? Na NIE

3. Niby ok, ale czasem są takie akcje jak przepływanie rzeki, albo desant jakis czy co. Na NIE

4. O i to jest znakomity pomysł! Jestem na TAK

5. Eh to w ogóle sensu ni ma. Na NIE

6. Na NIE

7. Glue jest dobre dla pojazdów lądowych i wodnych to fakt. Lecz dla helikoptera powinno być doczepienie. Na TAK

8. Kurde. To jest DAYZ, właśnie o to chodzi by nie trzymać gracza cały czas za rączkę. Powinno być trudno i basta! Przynajmniej taki jest sens tego moda moim zdaniem. NA NIE

9. Hmm.. W sumie to by było jakieś rozwiązanie. Radio obecnie nie jest prawie w ogóle stosowane. NEUTRAL

10.To samo co z pkt. 8. Chodzi o to, by mieć jakąś satysfakcję z gry. Jestem na NIE

11. A skiny akurat by się w sumie przydały. Na TAK

Opublikowano

1. Nie

2. Tak, ale jak napisali koledzy z odświeżaniem.

3. Nie, bez sensu.

4. Wielkie tak, trzeba zrobić mniejszą ilość przejazdów z miasta do miasta.

5. Nie

6. Jestem za, powinno być o wiele więcej broni np. M4, G36, AK, SA-58 itd itp.

7. Wielkie tak. Powinno być dostępne zwykłe doczepianie się helki bez możliwości strzelania.

8. Nie, gracze powinni sami ogarniać respy z czasem.

9. Nie

10. Wielkie NIE

11. Tak

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

1. Niepotrzebne

2. Możliwe że dodam z odświeżaniem co np. 5 minut

3. Niepotrzebne

4. Popracuję nad tym

5. Nie 6. Niepotrzebne

7. Tak

8. Nie

9. Niepotrzebne

10. Tak, będzie to kukri.

11. Możliwe, że dodam.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Oczywiście, wiele z tych propozycji ma nie być priorytetem, jeżeli by były na tak, ale mają one być takim, dopełnieniem serwera, jakby już admini zrobili to co najważniejsze.

1. Muza z Auta - ?Radio open fm czy jaki but - Jeżdżenie pojazdami sprawi frajdę!

2. W bazie wojskowej w podziemiach na mapce lokalizacje graczy

3. Rekiny gdy wpadnie się do wody, będą kąsać (widziałem na innym serwie dayz spoko to. xD )

4. niektóre główne mosty zniszczyć, aby można było tylko jednostronnie przejechac albo w ogóle. (nie zamykać tylko zniszczyć - nada to klimatu )

5. Możliwość dokupienia/ uzyskania dystrybutora na paliwo, bądź paczki Hospitalnej do bazy, żeby się uzupełniały co reset przedmiotów

6. Inne modele broni ( Zbędny bajer, ale np. żeby były 2 typy snajperek . Stara M110 i jakaś CZ :D ) Gracze mogliby mieć swoje ulubione bronie.

7. Ktoś już pisał, ale dla odświeżenia - Żeby na helikoptery nie działało Glue, tylko zastąpić to jakimś doczepianiem. ( Strzelanie z helikopterów nie daje szans naziemnym i jest zbugowane ;ccc )

8. Zrobienie mapki respów pojazdów - Nowi graczy rezygnują z serwera dlatego, że nie mogą znaleźć pojazdu - Nie wszyscy ale zdarzają się tacy

9. Globalny chat tylko dla jakiś funkcji (Moderator, Admin) w końcu Radio Device miałby jakiś sens

10. Resp z bronią. ( Nie jakąś kozacką ale np. z Berretą i jednym magazynkiem, albo z Machete, albo fire Axem ) Laiki są takie bezbronne, a gracze zaczęli by dzięki temu się pilnować.

11. Dodać więcej skinów

Jak pisałem, nie wszystkie rzeczy mają sens, ale mogą urozmaicić rozgrywkę na serwerze, jeżeli byłyby wprowadzone. Piszcie co o tym sądzicie!

1. Pomysł dobry, ale żeby nie było za łatwo - można by dodać przedmiot taki jak np. RADIO i po wsadzeniu do pojazdu tego przedmiotu była by możliwość poszczenia sobie jakiejś muzyczki z internetu.

2. Jak najbardziej, na wielu innych serwerach DayZ jest coś takiego i bardzo fajnie się dzięki temu gra.

3. Zbędne ..

4. Myślę że okay, tylko będzie trudno to oskryptować. Dodatkowo można zrobić tak że po nocnym restarcie serwera mosty się odnawiają/co restart itemków.

5. Jak najbardziej ZA!

6. Myśle że na ten moment wystarczy tyle broni ile jest więc pozostanie to bez oceny.

7. Rzeczywiście helikoptery są zbugowane więc można by było dodać możliwość złapania się za płozy.

8. Wystarczy poszukać. Sam nie dawno zacząłem grać i już znam jakąś 3/4 respów.

9. Jak najbardziej na nie ;)

10. Takie bronie jest znaleść banalnie łatwo, chyba że przed samym restartem - tą wręcz przeciwnie. Jedynym plusem było by to że może spawn killerzy by sobie w końcu odpuścili ..

11. Może być.

Edytowane przez sQud
  • 3 miesiące temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności