Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 19 Stycznia 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 19 Stycznia 2016 Jest ktoś chętny na wspólną grę w plemiona? Jutro startuje świat 100 jakoś po południu, więc fajnie grać ze znajomymi - współpraca. Jak ktoś chętny do wspólnej gry to dajcie znać w poście a tutaj link do rejestracji, dzięki czemu będziemy obok siebie. -> https://www.plemiona.pl/register.php?ref_code=PLXMLG35&ref=player_invite_linkrl
Max Opublikowano 19 Stycznia 2016 Fragowicz Opublikowano 19 Stycznia 2016 Ja mogę zagrać, fajnie by było jakby kilka osób jeszcze się zebrało. :3
Zasłużony Fragowicz Quater Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 19 Stycznia 2016 Jaki styl świata, kiedyś grałem, teraz jakoś motywacji brak.
Właściciel GET Opublikowano 19 Stycznia 2016 Właściciel Opublikowano 19 Stycznia 2016 Przestałem grać w to gówno. Premium i wszystko jasne. Ciągle tylko biorą pieniądze i wprowadzają tylko durne dodatki, które niszczą klimat plemion. Niech żyje świat 18 sprzed 5 lat!
Zasłużony Fragowicz Quater Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 19 Stycznia 2016 Ja najlepiej wspominam 39 A gram z mniejszymi lub większymi sukcesami od 1. Premium rozumiem, ba akceptuje, ale asystent itd. zniszczyły klimat :(
Właściciel GET Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Właściciel Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Pozostałe → Gospoda → Różne tematy do Gry → Gry sieciowe → Pozostałe
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi