Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 1 Grudnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Grudnia 2015 (edytowane) Witam wszystkich forumowiczów, po długim wyczekiwanym momencie już jest! Tak, tak, tak! Przedstawiam wam tapetę sieci fragujemy.com na wasze ekrany, która jest mojego autorstwa. Dostępna jest w rozmiarze 1920x1080. Pobierajcie i ustawiajcie tapetkę swojej ulubionej sieci już teraz! Enjoy :) Link do pobrania: http://www.speedyshare.com/r2fgx/Wallpaper-Fragujemy.rar @Edit: Dla tych co mają większą rozdzielczość. W ustawieniach tapety, zmieńcie jej położenie na "do środka". Edytowane 1 Grudnia 2015 przez pa_cheeks 13
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 1 Grudnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Grudnia 2015 Weź zrób jeszcze na większe rozdzielczości, będzie cycuś glancuś. A ogólnie to kozak ;) @@Edit Dostępna jest w rozmiarze 1920x1080 Mi się coś rozmazuje, dziwne.. ;/
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Grudnia 2015 Weź zrób jeszcze na większe rozdzielczości, będzie cycuś glancuś. A ogólnie to kozak ;) @@Edit Mi się coś rozmazuje, dziwne.. ;/ znajdę czas to oczywiście zrobię. Jak Ci się rozmazuje to możliwe, że otwierasz miniaturę i ją ustawiasz :) Pobierz plik na komputer.
Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 1 Grudnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Grudnia 2015 Bardzo stylowa ta tapeta aż sobie ją pobiorę. czy będziesz planował tworzenie kolejnych tapet fragujemy?
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Grudnia 2015 Już mam ustawiony :P
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Grudnia 2015 Bardzo stylowa ta tapeta aż sobie ją pobiorę. czy będziesz planował tworzenie kolejnych tapet fragujemy? Oczywiście, z czasem coś wykonam. 1
Mef!sto Opublikowano 1 Grudnia 2015 Fragowicz Opublikowano 1 Grudnia 2015 (edytowane) Podoba mi się!! :D Mi to tak wyszło :P http://www39.zippyshare.com/v/csnbraOQ/file.html Edytowane 1 Grudnia 2015 przez Mef!sto
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Grudnia 2015 zamazane masz? może masz ustawioną pozycje tapety "rozciągniecie", ustaw sobie "do środka"
Mef!sto Opublikowano 1 Grudnia 2015 Fragowicz Opublikowano 1 Grudnia 2015 Nieee ja nie mam zamazanego :P może screen tak wyszedł :) zamazane masz? może masz ustawioną pozycje tapety "rozciągniecie", ustaw sobie "do środka" a pozycję tapety mam do środka ;)
bartus Opublikowano 1 Grudnia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Grudnia 2015 (edytowane) łapka dla ciebie ;) u mnie na 32" wygląda to tak Edytowane 1 Grudnia 2015 przez bartus
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Grudnia 2015 łapka dla ciebie ;) u mnie na 32" wygląda to tak http://www16.zippyshare.com/v/jNOhLW3a/file.html Format pliku coś nie taki.
bartus Opublikowano 1 Grudnia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Grudnia 2015 jak to nie działa to nie wiem:/ http://www14.zippyshare.com/v/G2CjE7RV/file.html
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Grudnia 2015 No teraz Ci wyszło, bardzo ładnie się u Ciebie prezentuje. Enjoy :)
Er Dfa. Opublikowano 1 Grudnia 2015 Wykluczony Opublikowano 1 Grudnia 2015 Nie no wielki szacunek za robotę, bo tapeta jest zajebiaszcza. Od razu ją ustawiłem hah :D
Zasłużony Fragowicz cRoss. Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Grudnia 2015 Baaardzo mi się podoba i czekamy na kolejne pracę !!Pozderki.
RiYaN Opublikowano 16 Listopada 2016 Fragowicz Opublikowano 16 Listopada 2016 (edytowane) Bardzo fajne. Mam nadzieję na kolejna pracę. Pozdro Edytowane 16 Listopada 2016 przez RiYaN
Zasłużony Fragowicz .MONKEY Opublikowano 28 Listopada 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Listopada 2016 Łapcie ustaawiajcie! pokażcie kto jest z FRAGUJEMY!!! 10
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 28 Listopada 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 28 Listopada 2016 Bardzo ładne, poleciało do slajdów na pulpit :DDałoby się zrobić bardziej minimalistyczną wersję (np. grafitowe tło) z takim napisem jak w Twojej pracy?
Zasłużony Fragowicz .MONKEY Opublikowano 28 Listopada 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Listopada 2016 Jasne, że tak. Później to ogarnę i edytuję post :)
Rekomendowane odpowiedzi