Blacku Opublikowano 27 Grudnia 2016 Fragowicz Opublikowano 27 Grudnia 2016 Jestem adminem: nocnym, dziennymNick jakiego używasz:BlackWiek:18Staż gry CS:GO: 2 lataCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NieCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję:Tak Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TakGodziny w jakich grasz:15-17, 20-23 00-03Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Lubię się pośmiać, pogadać szybko się zaprzyjaźniam z innymi graczami, gdy admina nie ma to często gęsto szlag trafia przez dzieci i przyda się pomoc. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: 0:0:70368346 0 Cytuj Edytuj 1
Właściciel GET Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Właściciel Opublikowano 6 Stycznia 2017 @Code Ostatnie Twoje połączenie: 28 grudnia, odrzucam. @Blacku Twoja kultura pozostawia wiele do życzenia: http://fg.gameme.com/player_histories/chat/350049 Odrzucam.
ConfiG Opublikowano 22 Stycznia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 22 Stycznia 2017 Jestem adminem: nocnym / dziennym Nick jakiego używasz: ✘ConFiG✘ Wiek: 17 Staż gry CS:GO: na aktualnym koncie +1.200h i na poprzednim ( sprzedane) ok 700h Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIE Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK! Godziny w jakich grasz: Jako iż jestem w wieku szkolnym to od 17-21 w weekendy od 13-1/2 wieczorem Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Na serwerze gram już dość długi czas, wiem jakie jest teraźniejsze toksyczne community Cs:Go więc wiem na co się piszę, a poza tym: *wiem że na serwerze jest mało adminów dlatego chciał bym zostać jednym z nich *jestem pomocny *znam regulamin *nie łatwo jest mnie wytrącić z równowagi *nie nadużywam przywilejów administratora *poczucie humoru jak najbardziej *potrafię przyznać się, gdy popełnię błąd *jestem dojrzały jak na swój wiek Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_1:1:119482080
SokolAkaStunt Opublikowano 28 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 28 Lutego 2017 Jestem adminem:Dziennym/Nocnym/czasami porannym Nick jakiego używasz: ♫ dejww! ㋡ Wiek:20.Staż gry CS:GO:W CS:GO od 2k14 albo końcówka '13.Staż gry na serwerze:Na arenie z jakieś 2 tygodnie, ewentualnie 3.Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com:Byłem, za dzieciaka, w 2012 roku, ale dostałem unbana.Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję:TAKPodstawowa wiedza w zakresie funkcji admina:TAKGodziny w jakich grasz:W zależności od czasu, nieraz od rana (8,9), najczęściej południe/popołudnie, ale zdarza sie też wieczorami 20-1 w nocy. Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem:-Na serwerze jestem od 2012 roku, jeszcze w 1.6. -"W miarę" rozgarnięty gracz/człowiek, mniej więcej ogarniam jak się gra w te karabiny. -Częsty gość na serwerze, nielubiący się kłócić -I kilka różnych fajnych cech osobowości tak myślę Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID:STEAM_0:0:85279103
Żywy Opublikowano 1 Marca 2017 Wykluczony Opublikowano 1 Marca 2017 Edytowany post, czy nowy wstawiony?
SokolAkaStunt Opublikowano 1 Marca 2017 Fragowicz Opublikowano 1 Marca 2017 6 godzin temu, Żywy napisał: Edytowany post, czy nowy wstawiony? Napisałem osobny temat z podaniem, ale potem poprosiłem o usunięcie i wrzuciłem tutaj skopiowane
Żywy Opublikowano 1 Marca 2017 Wykluczony Opublikowano 1 Marca 2017 Tylko czemu ja wczoraj widziałem, że wpisałeś w wieku 15 lat Oo
xDr4g0nx Opublikowano 5 Marca 2017 Fragowicz Opublikowano 5 Marca 2017 (edytowane) Jestem adminem: DziennymNick jakiego używasz: [D]r4g0n ツWiek : 17 LatStaż gry CS:GO : Ponad 2200 przegranych godzinCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com : TAK ( Z Dante się wyzywałem , dał mi na parę dni )Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję : TAKPodstawowa wiedza w zakresie funkcji admina : TAKGodziny w jakich grasz : Dni robocze (15-20) Weekendy ( 14-22) Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem : - Jak mam być szczery to na tym serwerze 1vs1 z adminów tylko Dante jest i się chaos robi jak go nie ma - Poczucie Humoru - Częsta aktywność na tym serwerze - Doświadczenie - Mam raczej dobre stosunki z graczami na tym serwerze ( z Dante szczególne <3) - Na Steam jestem cały czas kiedy komputer mam włączony ( więc szybko wejdę i posprzątam ) Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID : STEAM_0:0:95920540 Edytowane 5 Marca 2017 przez xDr4g0nx
Bowie Opublikowano 6 Marca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Marca 2017 Jestem adminem: Dziennym Nick jakiego używasz:<3Nathalie<3 Wiek:17 Staż gry CS:GO:1300h+ Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com:Nigdy Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: Tak Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina:Tak Godziny w jakich grasz: 16-22 Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: -Potrafię przyznać się do swojego błędu. -Wiem kiedy jest czas na żarty a kiedy trzeba być poważnym. -Lubie pomagać innym graczom oraz pracować w grupie. -Znam regulamin. -Lubie zawierać nowe znajomości. Jestem ogarniętą, stanowczą a zarazem sprawiedliwą osobą. Cenie sobie kulturę oraz miłą atmosferę serwerze. Chciałbym coś wnieść od siebie dla serwera oraz sprawić żeby ludzie grali na nim z przyjemnością. Uważam że ważny jest dystans do siebie i nie robienie problemów z byle czego. Popełniam błędy jak każdy człowiek ale potrafię otwarcie się do nich przyznać i skrupulatnie je naprawiać. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:45628192 Żywy, 6 Marca 2017 Podanie zostaje zaakceptowane zgłoś się do mnie na [PW] po linki do deklaracji, oraz wpłaty. Następnie zostanie przeprowadzona rozmowa kwalifikacyjna. IGonnaKillU, 18 Marca 2017 Przeszedł pozytywnie rozmowę kwalifikacyjną.
frez Opublikowano 6 Marca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Marca 2017 Jestem adminem: DziennymNick jakiego używasz: Najczęściej frez, ale często zmieniam i szczerze mówiąc to większości nie pamiętam Wiek: 17Staż gry CS:GO: od 2k13Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Oczywiście, że nieCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: Oczywiście, nawet dodam, że na tej sieci Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: No takGodziny w jakich grasz: Zazwyczaj 15-20 ale to różnieKilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Od ok, tygodnia grywam sobie regularnie po parę godzin i chcę mieć tę moc zaprowadzenia porządku na serwerze. Posiadałem już tu kilka odpowiedzialnych funkcji(min. GM) i mam zamiar powrócić do pełnienia ważnych ról, ze względu na posiadania aż nadto wolnego czasu. Potrafię porozstawiać po kątach, co udowodniłem już wcześniej jako admin na serwerach 1.6. Mam nadzieję, że będę w stanie odzyskać już naderwane zaufanie. No i to by było na tyle, dzięki. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:66698953 Żywy, 6 Marca 2017 Podanie zostaje zaakceptowane zgłoś się do mnie na [PW] po linki do deklaracji, oraz wpłaty. Następnie zostanie przeprowadzona rozmowa kwalifikacyjna. IGonnaKillU, 18 Marca 2017 Przeszedł pozytywnie rozmowę kwalifikacyjną.
Skarpeta Opublikowano 13 Marca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 13 Marca 2017 Jestem adminem: nocnym / dziennym - porannym rzadko chyba że się zasiedzę w nocy Nick jakiego używasz: Skarpetka , i każda kombinacja tego nicku - lubię zmieniać nicki ale zawsze jest w nim Skarpetka/Skarpeta Wiek:22 Staż gry CS:GO: 700h bo długo nie chciałem przerzucić się z 1.6 Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIE Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK byłem adminem 4 lata ( czasy 1.6 bo te 700 h w GO nabiłem raczej na mm i faceitach i na Waszym serwerze ) Godziny w jakich grasz: losowość - studiuję więc to zależy, czasami przysiądę kilka ładnych godzin , kilkanaście lub kilkadziesiąt i jestem ciągle w grze a czasami po 16 wbijam i w zasadzie siedzę do późnych godzin nocnych Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: -doświadczenie -nie ma u mnie czegoś takiego jak kolesiostwo , admin to przede wszystkim gracz ,który powinien świecić przykładem, to że jakiś mój ziomeczek mnie zna to nie znaczy że jak będzie zachowywał się jak bydło to nie usuną go z serwera, regulamin obowiązuje WSZYSTKICH bez wyjątków -staram się nie wywyższać i nie sugerować głosem a dokładniej przypuszczeniem wieku delikwenta - potrafisz się zachować to nie ma problemu żebyśmy mieli dobre relacje -nie toleruję chamstwa, bezczelności i wywyższania się -myślę że poczucie humoru ale nie mi to oceniać -obiektywizm -daje drugie szanse każdy ma prawo do błędu, jeśli widzę poprawę zapominam o sprawie -nie wiem co jeszcze mógłbym napisać, byłem adminem i myślę że byli ze mnie zadowoleni ps. chce zostać adminem gdyż często jest chaos na arence a przecież każdy przychodzi się tam dobrze bawić, ludzie czasami myślą że jestem adminem i piszą do mnie na steam czy mógłbym jakoś pomóc więc pomyślałem że dlaczego miałbym nie złożyć podania Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:111306835 http://steamcommunity.com/profiles/76561198182879398/ Żywy, 13 Marca 2017 Podanie zaakceptowane, zapoznaj się z FAQ nowego admina, złóż deklarację, oraz jednorazową opłatę, następnie dodaj mnie na steam "Żywy" (avatar jakby twarzy Malzahara na niebieskim tle). Na rozmowę kwalifikacyjną zostaniesz przeze mnie zaproszony. IGonnaKillU, 18 Marca 2017 Przeszedł pozytywnie rozmowę kwalifikacyjną.
Favorek Opublikowano 16 Marca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 16 Marca 2017 Jestem adminem: Dziennym/Wieczorowym-Nocnym, Nick jakiego używasz: FavorJR z różnymi dopiskamiWiek: 17 latStaż gry CS:GO: 555hCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIECzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAKPodstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAKGodziny w jakich grasz: W tygodniu zazwyczaj są to godziny popołudniowe i wieczorne ~18:00-22:30, w dni wolne ~14:00/15:00-1:00 lub wcześniej (zależy od dnia poprzedniego)Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: - na steam`ie jestem dostępny cały czas kiedy jestem w domu, - bardzo dobrze, łatwo i szybko nawiązuje kontakt z nowymi graczami , - mam dobre stosunki z graczami na serwerze (z niektórymi aż za bardzo ), - rzadko się denerwuje, zazwyczaj do gry na arenie podchodzę na luzie, - myślę że poczucie humoru również mogę zaliczyć , - umiem się śmiać sam z siebie, - jestem osobą która nie lubi chamskiego zachowania min. obrażania innych graczy za pomocą czatu tekstowego lub głosowego, - nie toleruję wywyższania się przez kogokolwiek, - potrafię przyznać się do błędu, - jestem osobą aktywną, udzielającą się podczas gry na arenie, jeśli ktoś potrzebuje pomocy staram się takiej osobie pomóc (w miarę moich możliwości), - umiem dać drugą szansę osobą które na to zasługują , Często przebywam na Waszym serwerze i myślę że sprawdziłbym się w roli admina. Jest to jedyna arena na jakiej gram, ponieważ jest tu zawsze fajna atmosfera, wysoki poziom i kupa śmiechu , Pozdrawiam Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:124741855 http://steamcommunity.com/id/favyou/ Żywy, 27 Marca 2017 Podanie rozpatrzone pozytywnie - zapraszam do zapoznania się z FAQ nowo-przyjętego Administratora serwera. W przeciągu kilku dni zgłoszę się do Ciebie. IGonnaKillU, 30 Marca 2017 Rozmowa kwalifikacyjna zdana. Wynik: 30.5/32 pkt. Procentowo: 95% 1
Żywy Opublikowano 17 Marca 2017 Wykluczony Opublikowano 17 Marca 2017 Wszystkie osoby, które nie odbyły jeszcze rozmów zapraszam jutro popołudniu na TS3. Pytanie kolejne do @Freeky, czy odbyłaś rozmowę z jednym z kandydatów i jaki jest werdykt.
IGonnaKillU Opublikowano 30 Marca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 30 Marca 2017 Jestem adminem: wieczornym Nick jakiego używasz: Freeky Wiek: Staż gry CS:GO: 3 lata Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIE Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK Godziny w jakich grasz: 17-23 Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Wydaję mi się, że mogę pomóc w zachowaniu porządku, jestem dosyć rozpoznawalna, zrzyta z siecią i coś tam umiem strzelać. Myślę, że przyda się liczniejsze grono ARENY. Tymbardziej, że gracze naginają regulamin. Zasugeruję dużo pomysłów. Przede wszystkim jestem osobą uczciwą, rozsądną i posiadam kulturę osobistą. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_1:0:86331321 GET, 31 Marca 2017 Podanie przyjęte. 6
XenQ Opublikowano 31 Marca 2017 Fragowicz Opublikowano 31 Marca 2017 Jestem adminem: przeważnie popołudniowym, ale bywa różnieNick jakiego używasz: XenQ lub Adam MałyszWiek: 18Staż gry CS:GO: ~1500h -Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIECzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAKPodstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAKGodziny w jakich grasz: W tygodniu najczęściej 18-23, lecz to też bywa różnieKilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: - na serwerze bywam dosyć często - często zauważam na serwerze żenujący poziom kultury graczy i niedostateczną częstotliwość pojawiania się admina, w wyeliminowaniu czego chciałbym pomóc, aby wszystkim grało się lepiej - dystans do siebie - kultura osobista - nawet jeśli nie ma mnie na serwerze to przeważnie jestem dostępny na steam'ie Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:28682743 Żywy, 4 Kwietnia 2017 Przyjęte, zgłoś się do mnie na PW.
Nivaro Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Fragowicz Opublikowano 7 Kwietnia 2017 (edytowane) Jestem adminem: dziennym/nocnym w zależności od dni roboczych Nick jakiego używasz: Nivaro Wiek: 21 Staż gry CS:GO: ok 2000h Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIE Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK Godziny w jakich grasz: pon-czw 12-16 - pt-ndz 24h Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: - Mam duże doświadczenie w administracji na tego typu siaciach CSGO (rok stażu na stanowisku opiekuna) więc wszystko mam w małym palcu a z waszymi regulaminami zapoznalem się juz dawno. - Jestem konsekwentny, uczciwy i zawsze chętny do pomocy, bez problemu odpowiem na pytania fragowiczów nawet jeżeli musiałbym się wprosić na herbatkę do wujka google. - Na serwerze panuje często bałagan a sam będąc adminem lubię bezinteresownie wejść na serwer zobaczyć co się dzieję. - Każdy z adminów bedzię mogl brac ze mnie przykład Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:38239800 Edytowane 7 Kwietnia 2017 przez Nivaro Żywy, 9 Kwietnia 2017 http://fg.gameme.com/player_histories/chat/438117 1
Beast Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Fragowicz Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Jestem adminem:nocnym/dziennymNick jakiego używasz:BeastWiek:16Staż gry CS:GO:od 2009 w cs 1.6,a od 2015 w cs goCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com:NieCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję:NiePodstawowa wiedza w zakresie funkcji admin:TakGodziny w jakich grasz:15-18,19-23 zależy od dniaKilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: -Często Przesiaduję na Serwerze -Jestem Towarzyski wszystkich traktuję tak samo -Często trzymam kulturę -Próbuje być jak najbardziej dojrzały jak na swój wiek -Mało widuję adminów,a na serwerze jest często dużo trolli -Jestem Po mutacji Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID:STEAM_0:0:74106566
ESSA Opublikowano 17 Czerwca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 17 Czerwca 2017 Jestem adminem: U mnie to rożnie jak mam wolny czas to wejdę i gram (pracuje w transporcie międzynarodowym) Nick jakiego używasz: ESSA Wiek: 28 Staż gry CS:GO: 3,5k h + Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIE Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK ( kiedyś stawialiśmy własne serwery od bety) Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK Godziny w jakich grasz: godziny bardzo bardzo rożne od godzin wieczornych po ranek Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: - Za każdym razem jak wchodzę to nie ma admina i odkąd zacząłem tam grać to ani razu nie widziałem - Chciałbym czasami pomóc graczom w potrzebie jak np. zmutowanie kogoś lub ogarniecie kto oszukuje i nie gra czysto ( używa haxy ) - Spokój i opanowanie i nie podniecanie się uprawieniami na serwerze Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:4043866 Żywy, 22 Czerwca 2017 Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie zapoznaj się z FAQ, złóż deklarację, a następnie dokonaj jednorazowej wpłaty. http://fragujemy.com/topic/35514-faq-wprowadzenie-nowego-cz%C5%82onka-zespo%C5%82u-w-sie%C4%87-fragujemycom/ 2
Phoenix123 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Fragowicz Opublikowano 18 Czerwca 2017 Nick jakiego używasz:PhoenixWiek:17Staż gry CS:GO:1500hStaż gry na serwerze:Od dawnaCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com : NieCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję : Tak lecz na innym już nie aktywnym serwerzePodstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TakGodziny w jakich grasz:17-24 Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Na serwerze jest mało aktywnych adminów a dużo graczy skarży się na cziterów czy nie raz były problemy z osobami puszczającymi muzykę lub toksycznymi Mam spory zasób czasu i duże chęci pomocy z mojej strony gdyż granie na tym serwerze i przebywanie z ludźmi stąd sprawia mi przyjemność a nie wsłuchiwanie toksycznych person Jestem empatyczny potrafię dogadać się z większością ludzi i większość mnie w miarę lubi STEAM. Mój SID: STEAM_1:0:123729478 Żywy, 22 Czerwca 2017 14 Jun 2017 22:41:55 gram na wyjebaniu [1v1 Arena][128TR] Fragujemy.com [FAST DROP] ^ 1shot1kill.pl 14 Jun 2017 22:41:06 bo spaliłem gibsy [1v1 Arena][128TR] Fragujemy.com [FAST DROP] ^ 1shot1kill.pl 14 Jun 2017 22:40:59 ale teraz mi chujowo idzie [1v1 Arena][128TR] Fragujemy.com [FAST DROP] ^ 1shot1kill.pl 14 Jun 2017 22:40:40 lem [1v1 Arena][128TR] Fragujemy.com [FAST DROP] ^ 1shot1kill.pl 14 Jun 2017 22:39:42 ale przypał xD [1v1 Arena][128TR] Fragujemy.com [FAST DROP] ^ 1shot1kill.pl 14 Jun 2017 22:39:34 powiedział bym coś na czacie głosowym [1v1 Arena][128TR] Fragujemy.com [FAST DROP] ^ 1shot1kill.pl 14 Jun 2017 22:39:24 to juz nie gimbaza [1v1 Arena][128TR] Fragujemy.com [FAST DROP] ^ 1shot1kill.pl 14 Jun 2017 22:39:12 3 technikum [1v1 Arena][128TR] Fragujemy.com [FAST DROP] ^ 1shot1kill.pl 14 Jun 2017 22:39:06 no co ty [1v1 Arena][128TR] Fragujemy.com [FAST DROP] ^ 1shot1kill.pl 14 Jun 2017 22:38:56 tylko jak jestem zjarany to tak dobrze gram [1v1 Arena][128TR] Fragujemy.com [FAST DROP] ^ 1shot1kill.pl 14 Jun 2017 22:38:43 ale jestem dobry co? 1
Rekomendowane odpowiedzi