Zasłużony Fragowicz cRoss. Opublikowano 6 Listopada 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Listopada 2015 Witajcie proponuje dodać plugin który blokuje podkładania paki na B jeżeli nie ma 5 CT.Ogólnie serwerek powoli wraca do normy są rzuty,że gra dość dużo ludzi,a potem kilkaNiektórzy nie rozumieją co to oznacza gra na 1 bs więc myślę,że to przydatny plugin :)Czekam na opinie PozderrrrkI! 1
Właściciel GET Opublikowano 6 Listopada 2015 Właściciel Opublikowano 6 Listopada 2015 Mogę taki plugin dograć. 1
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 7 Listopada 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Listopada 2015 Myślę, że powinno to znaleźć się też na innych serwerach FG (Nie mówie tu o AWP) 2
Właściciel GET Opublikowano 16 Listopada 2015 Właściciel Opublikowano 16 Listopada 2015 E tam, wystarczy na TP. Wgram to na dniach.
Właściciel GET Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Właściciel Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie.Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi