Encore Opublikowano 23 Października 2015 Zawieszony Opublikowano 23 Października 2015 (edytowane) Od ostatniego czasu zagraniczni gracze dziwnym trafem mają godmoda chodzi o to ze nie można ich zabić a po chwili oni zabijają nas. Taka sytuacja wystąpiła wczoraj o czym gadałem z liffuski3m i jego też to przytrafiło. Kiedyś widziałem pewny program który w mta ustawia nam wysoki ping przez co mamy nieśmiertelność. Prosił bym o naprawienie tego jakoś bo jeżeli tak ma wyglądać gra to ja dziękuje ;) Edytowane 23 Października 2015 przez Encore 1
Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 23 Października 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Października 2015 Twoja propozycja jest w ogóle nie czytelna. Temat popraw tak aby można było go przeczytać.
Encore Opublikowano 23 Października 2015 Autor Zawieszony Opublikowano 23 Października 2015 Nie wiem czego ty tam nie mogłeś się wyczytać ale już poprawiłem....
Legendarny Fragowicz Heisenberg Opublikowano 23 Października 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Października 2015 To prawda, serwer jest dla europy, ale nie raz widziałem jak na serwerze grają jacyś brazylijczycy czy inni amerykańce. Postaram się o skrypt który wpuszczałby na serwer tylko graczy z europy.
Encore Opublikowano 23 Października 2015 Autor Zawieszony Opublikowano 23 Października 2015 Dzięki wielkie ;)
Właściciel GET Opublikowano 23 Października 2015 Właściciel Opublikowano 23 Października 2015 Jeszcze jedno: źle interpretujesz tę sprawę. Ci gracze nie mają godmoda, a większe opóźnienia, a im większe opóźnienia tym mniejsze szanse na trafienie.
Właściciel GET Opublikowano 6 Stycznia 2016 Właściciel Opublikowano 6 Stycznia 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie.Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi