JasnieWielmozny Opublikowano 19 Października 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 19 Października 2015 Imię: KubaWiek: 19Od kiedy u nas grasz: Rok i 7 miesięcy wg. gametrackeraGram na serwerze: ZMZa co cenisz naszą sieć: Miła atmosfera, ogarnięta i pomocna administracja.Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Jako, że wróciłem po długiej nieobecności i ostatnio coraz częściej gram na serwerze korzyść płynąca ze stałego bywalca byłaby bardzo przydatna przy zawalonym serwerze, czyli zasadniczo zawsze. Poza tym wracam na forum i będę aktywnie uczestniczył w dyskusjach dotyczących wyżej wymienionego serwera.Inne informacje o sobie: Otwarty, do pogadania. Zawsze chętnie służę pomocą i radą. Pozdrawiam Jaśnie Wielmożny
Właściciel GET Opublikowano 19 Października 2015 Właściciel Opublikowano 19 Października 2015 Twój wniosek o Stałego Bywalca został przyjęty do realizacji. Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili. Należy pamiętać, że tylko Administratorzy lub osoby uprawnione do tego mogą wypowiadać się bądź przyjmować ten wniosek!
Właściciel GET Opublikowano 23 Października 2015 Właściciel Opublikowano 23 Października 2015 Jaką mamy gwarancję, że znów nie znikniesz i będziesz na forum tworzył treści merytoryczne?
JasnieWielmozny Opublikowano 24 Października 2015 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Października 2015 Od kilku dni znowu posiadam steam i od jakiegos miesiaca laptopa. Brak steam i pozniejszy brak komputera uniemozliwily mi gre co poskutkowalo calkowitym oderwaniem sie od spolecznosci. Jednak odkad mam laptopa coraz czesciej gram i odwiedzam forum. Zaczalem tez wchodzic na ts czego wczesniej nie robilem.
Właściciel GET Opublikowano 26 Października 2015 Właściciel Opublikowano 26 Października 2015 Złóż podanie przynajmniej za 2 tygodnie. Zobaczymy jak się poprawiłeś, bo teraz to za wcześnie.
Właściciel GET Opublikowano 26 Października 2015 Właściciel Opublikowano 26 Października 2015 Twój wniosek o Stałego Bywalca został odrzucony. Dziękujemy za zainteresowanie się. Spróbuj ponownie za jakiś czas.
Rekomendowane odpowiedzi