Azar Opublikowano 13 Października 2015 Zawieszony Opublikowano 13 Października 2015 Od jakiegoś czasu zastanawiam się by może urozmaicić grę na serwerze AWP i dodać jakieś smaczki związane ze świętem Halloween. Chodzi mi o jakieś mapy(Halloween) lub maski jakie były w tamtym roku w CS:GO. Myślę,że takie urozmaicenie spodobałoby się graczom na serwerze :D http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=533643595&searchtext=Halloween+map 2
MiKO98 Opublikowano 13 Października 2015 Wykluczony Opublikowano 13 Października 2015 Jestem jak najbradziej za, ponieważ czemu nie? :D 1
Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 13 Października 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Października 2015 Wiec tak, map Halloweenowych awp nigdy nie widziałem, a co do masek, można by wgrać na czas Halloween jeśli, serwer nie dostanie bana za tą modyfikacja lub coś w tym stylu.
Zasłużony Fragowicz bolek_stw Opublikowano 13 Października 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 13 Października 2015 (edytowane) fajne te maski :D valve ich nie sprzedaje więc za co ten ban ? Edytowane 14 Października 2015 przez ATeOOO!
Mr.Psycho Opublikowano 14 Października 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 14 Października 2015 Co do map moglyby byc, ale to Nesty musialby wprowadzic, lecz co do masek to tez jest jakas modyfikacja do modelu postaci wiec serwer moze dostac bana.
Sellid1228 Opublikowano 23 Października 2015 Zawieszony Opublikowano 23 Października 2015 Mocno średni pomysł - dzieciaki będą tylko piszczeć i się podniecać, zamiast normalnie grać...
Mr.Psycho Opublikowano 23 Października 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Października 2015 po 1 znajdź mapy haloween_awp, no ja szukałem ale chyba jestem słaby w szukaniu bo ich nie znalazłem a maski raczej nie wejdą bo to już edycja modelu postaci.
Właściciel GET Opublikowano 18 Lutego 2021 Właściciel Opublikowano 18 Lutego 2021 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi