Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy to dobry dział, ale zrozumiałem, że tu wstawiamy i chwalimy się "dokonaniami" jeśli tak to mogę nazwać, jeżeli zły proszę przenieść. :)

Realizacja:Membrana Studnio

Mix/Mastering: RefloMS

Utwór nagrany w jednym śladzie, nagrany na mikrofonie POJEMNOŚCIOWYM MXL 440.

Jest to trzeci track, nie przejmuje się opinią tych, KTÓRZY MAJĄ ZEROWE POJĘCIE O MUZYCE.

Miłego słuchania, pozdrawiam.

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Flow a.k.a Bonus BGC, ale spoko track XD

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Najważniejsze mieć w życiu pasje,ty nie tylko ją masz ale ją realizujesz kawałek bardzo fajny dobrze wpada w ucho tekst i wokal jest spoko .Powodzenia z następnymi kawałkami i życzę sukcesów

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Ty dobre to. Fajne są te "dzwoneczki" w tle :P No i lubie jak babka śpiewa dodatkowo.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Najważniejsze mieć w życiu pasje,ty nie tylko ją masz ale ją realizujesz kawałek bardzo fajny dobrze wpada w ucho tekst i wokal jest spoko .Powodzenia z następnymi kawałkami i życzę sukcesów

Bardzo dziękuję Ci za miłe słowa, które dają "kopa" i motywację :)

Ty dobre to. Fajne są te "dzwoneczki" w tle :P No i lubie jak babka śpiewa dodatkowo.

Dzięki mordeczko, staram się jak mogę :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

słychać że stremowany jesteś :D

dasz sam bit w linku ? ;)

Edytowane przez ATeOOO!
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

słychać że stremowany jesteś :D

dasz sam bit w linku ? ;)

Oj tak, to był mój 3 numer i raptem najbardziej uznawany za najlepszy mój utwór,

no wiesz.. wielu twierdzi, że to takie banalne, wymysleć tekst dobrac beat i stanąć i nawinąć.. Szkoda, że ta garstka nie wie, jaka to trema wpasować słowa w beat i to na taśmie rozbić no ale cóż bywa.

AteOOO! Tu masz sam beat jak chciałeś -

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • 1 miesiąc temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności