JUPITER Opublikowano 3 Października 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Października 2015 Nie wiem czy to dobry dział, ale zrozumiałem, że tu wstawiamy i chwalimy się "dokonaniami" jeśli tak to mogę nazwać, jeżeli zły proszę przenieść. :) Realizacja:Membrana Studnio Mix/Mastering: RefloMS Utwór nagrany w jednym śladzie, nagrany na mikrofonie POJEMNOŚCIOWYM MXL 440. Jest to trzeci track, nie przejmuje się opinią tych, KTÓRZY MAJĄ ZEROWE POJĘCIE O MUZYCE. Miłego słuchania, pozdrawiam. 2
Zasłużony Fragowicz draxe Opublikowano 3 Października 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Października 2015 Flow a.k.a Bonus BGC, ale spoko track XD 1
Zasłużony Fragowicz atraX.sO Opublikowano 4 Października 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Października 2015 Najważniejsze mieć w życiu pasje,ty nie tylko ją masz ale ją realizujesz kawałek bardzo fajny dobrze wpada w ucho tekst i wokal jest spoko .Powodzenia z następnymi kawałkami i życzę sukcesów 1
marvel Opublikowano 4 Października 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Października 2015 Ty dobre to. Fajne są te "dzwoneczki" w tle :P No i lubie jak babka śpiewa dodatkowo. 1
JUPITER Opublikowano 5 Października 2015 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Października 2015 Najważniejsze mieć w życiu pasje,ty nie tylko ją masz ale ją realizujesz kawałek bardzo fajny dobrze wpada w ucho tekst i wokal jest spoko .Powodzenia z następnymi kawałkami i życzę sukcesów Bardzo dziękuję Ci za miłe słowa, które dają "kopa" i motywację :) Ty dobre to. Fajne są te "dzwoneczki" w tle :P No i lubie jak babka śpiewa dodatkowo. Dzięki mordeczko, staram się jak mogę :)
Zasłużony Fragowicz bolek_stw Opublikowano 5 Października 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Października 2015 (edytowane) słychać że stremowany jesteś :D dasz sam bit w linku ? ;) Edytowane 5 Października 2015 przez ATeOOO! 1
JUPITER Opublikowano 5 Października 2015 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Października 2015 słychać że stremowany jesteś :D dasz sam bit w linku ? ;) Oj tak, to był mój 3 numer i raptem najbardziej uznawany za najlepszy mój utwór, no wiesz.. wielu twierdzi, że to takie banalne, wymysleć tekst dobrac beat i stanąć i nawinąć.. Szkoda, że ta garstka nie wie, jaka to trema wpasować słowa w beat i to na taśmie rozbić no ale cóż bywa. AteOOO! Tu masz sam beat jak chciałeś - 2
Właściciel GET Opublikowano 8 Listopada 2015 Właściciel Opublikowano 8 Listopada 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi