Skocz do zawartości

[KOSZ] Problem z wejściem na serwer.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż próbowałem wejść na serwer, lecz gdy pobierają się zasoby, staje na 11,07% i po 2 sekundach wyskakuje mi coś takiego:

This server requires a non-modified gta3.img and gta_int.img Please replace gta3.img or gta_int.img

Zna ktoś może rozwiązanie tego problemu? Z góry dziękuje i pozdrawiam.

Opublikowano

Ten serwer wymaga niemodyfikowanych gta3.img i gta_int.img Proszę wymienić gta3.img lub gta_int.img

Wnioskując po tym, masz nieoryginalną wersję gry :)

W regulaminie serwera masz nawet informacje - "Niedozwolone jest używanie na serwerze niestandardowych ( zmodyfikowanych ) plików gry."

Zatem rozwiązaniem problemu jest zakup oryginalnej wersji.

Opublikowano

Mam oryginalną wersję gry, - pudełkowa z 2010r.

Opublikowano

Podmianki, bo korzystałem z SA:MP'a i na serwerze truck do frakcji był wymagane. Odinstalować je?

Opublikowano

Witam. Na serverze musisz posiadac wszystkie podstawowe tekstury (0 podmianek). Jeżeli chcesz grac na serverze to prawodpodobnie musisz przeinstalowac gre. Jeżeli nie chcesz usuwać wersji z podmiankami to poprostu zainstaluj gta od nowa w innym miejscu.

Pozdrawiam :)

• 7 miesięcy temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności