Skocz do zawartości

[KOSZ] [PRZYJĘTY] Stały Bywalec - Jupiter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Imię: Damian
Od kiedy u nas grasz: 4 miesiące 
Gram na serwerze: Zombie Mod 
Za co cenisz naszą sieć: Miła atmosfera, fajni ludzie, naprawdę przywiązałem się do tego serwera, w sumie to... do całej serwerowni. Nigdzie dobrze tak jak na Fragujemy nie ma ^^ 
Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Ponieważ sądzę, że zasługuję na tą range, dużo pomagam adminom na serwerze, zgłaszam jak nakazano na u@, wrzucam dużo dem, składam dość poprawnie skargi.
Inne informacje o sobie: Mieszkam niedaleko Poznania,(20 km), moim głownym hobby jest hip - hop, który osobiście tworzę, nie pogardzę dobrą książką, ale także filmem, fascynuję się astronomią. 

PS.Wiem, że mam 8 pkt ostrzeżeń, ale dopilnuję, że nie pojawi się już ani jedno. Obiecuję - nie zawiodę. Proszę mi dać szansę i rozpatrzeć pozytywnie podanie. Pozdrawiam, oddany Jupiter. :)

u@ Zgodnie z nakazaniem Nesty'ego napisałem podanie po bodajże 10 - 15 dniach od minięcia złożenia pierwszego. :)

Edytowane przez JUPITER
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Twój wniosek o Stałego Bywalca został przyjęty do realizacji.

Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili.

Należy pamiętać, że tylko Administratorzy lub osoby uprawnione do tego mogą wypowiadać się bądź przyjmować ten wniosek!

• Właściciel
Opublikowano

Twój wniosek o Stałego Bywalca został rozpatrzony pozytywnie.

Od teraz będziesz posiadał rangę Stały Bywalec. Daje ona więcej przywilejów niż standardowa ranga użytkownika. Nie zawiedź nas! :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 3 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności