LAq Opublikowano 6 Września 2015 Zawieszony Opublikowano 6 Września 2015 (edytowane) To witam wszystkich bardzo serdecznie. Nazywam się Łukasz mam 17 lat chodzę do szkoły ponad gimnazjalnej jeszcze raz do 1 klasy o profilu Technik Mechanik Górniczy, cóż szkoła nie należy do najłatwiejszych :) hmm jestem kulturalny dogaduje się raczej z każdym nie lubię pić palić i wgl ogólnie od marca tego roku prowadzę sportowy tryb życia ćwiczę na siłowni i wpierdzielam odżywki od następnego roku do swojego życia chcę wprowadzić jakieś sporty walki na serwerze kto już mnie poznał wie że jestem spokojny da się ze mną pośmiać :) pogadać tylko 1 rzecz mnie męczy ponieważ mam wbudowane mikro do laptopa i słabo działa na CS na Ts3 działa już normalnie chociaż czasem daje radę mnie usłyszeć :) To chyba wszystko pozdrawiam bardzo serdecznie. :) Ps. Dzisiaj mnie nie będzie na DD2, jadę na chrzciny. :) Edytowane 6 Września 2015 przez Jestem Odpalony ?!
Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 6 Września 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Września 2015 Elo :)
Administrator Główny gtx Opublikowano 6 Września 2015 Administrator Główny Opublikowano 6 Września 2015 Witaj
Legendarny Fragowicz Josh Opublikowano 6 Września 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Września 2015 Cześć.
Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 6 Września 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Września 2015 Siemka :D
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 6 Września 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Września 2015 Cześć.
Damian Nowakowski Opublikowano 6 Września 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 6 Września 2015 Siemka ;)
Zasłużony Fragowicz bolek_stw Opublikowano 6 Września 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Września 2015 elo elo
Fuck it. Opublikowano 9 Września 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Września 2015 Cześć :) Więcej nauki, mniej cs!
szuwar Opublikowano 9 Września 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Września 2015 siema! wbijaj na ZM i na TS !
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 9 Września 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Września 2015 Szanowny użytkowniku, dziękujemy za przywitanie się razem z nami! Wątek zostaje zamknięty. Zapraszamy do wspólnej gry i zabawy na naszej sieci :) Nie zapomnij polubić nas na FaceBooku bądź dołączyć do grupy steam.
Ruku Opublikowano 18 Stycznia 2021 [MC] Opiekun Serwera Minecraft Opublikowano 18 Stycznia 2021 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi