SOLO Opublikowano 5 Września 2015 Fragowicz Opublikowano 5 Września 2015 Witam Mam ponad 50 naklejek autografów graczy tegorocznego ESL w Kolonii Mam pytanie, sprzedać je w tym momencie? Czy zostawić do DreamHack-a? Wróżby mówią, że zdrożeją ale nie jestę tego pewien :P Proszę o rade, zostawić czy opchnąć - były warte 31 euro, a teraz spadly ;p Mam mniej więcej 3x pashe, 3x kennyS, GeT_RiGhT, 2x ScreaMy, folie pronaxa i falleNa, a także wiele innych - fnatic - olof, krimz, pronax, flusha... ENVY - kio, apex x5, Happy, NBK, C9 - Skadoodle x3, Shroud x2, n0thing x2 (najdrozsze i najbardziej oplaca sie kupowac, 3 naklejki kosztuja wiecej niz paczka :o) Które zostawic? Ktore sprzedac! :)
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 5 Września 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Września 2015 Z miesiąc jeszcze możesz poczekać. Ja również trzymam i czekam, posiadam cobblestone i do listopada muszę sprzedać, bo inaczej ceny znów spadną.
pjN Opublikowano 5 Września 2015 Fragowicz Opublikowano 5 Września 2015 (edytowane) Ja kupiłem ponad 200 naklejek. Najlepszy moment, żeby sprzedać to wszystko był od razu dzień po zniknięciu przeceny 0,23euro. Wtedy by się podwójnie zarobiło, a teraz trzeba czekać. Po dreamhacku od razu dzień po będę sprzedawał. Edytowane 5 Września 2015 przez pjN 1
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 5 Września 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Września 2015 Ja kupiłem ponad 200 naklejek. Najlepszy moment, żeby sprzedać to wszystko był od razu dzień po zniknięciu przeceny 0,23euro. Wtedy by się podwójnie zarobiło, a teraz trzeba czekać. Po dreamhacku od razu dzień po będę sprzedawał. Mało wiesz o handlu na steam. Ja z kumplem wydaliśmy około 450 euro na naklejki. 1
SOLO Opublikowano 6 Września 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 6 Września 2015 Ja kupiłem ponad 200 naklejek. Najlepszy moment, żeby sprzedać to wszystko był od razu dzień po zniknięciu przeceny 0,23euro. Wtedy by się podwójnie zarobiło, a teraz trzeba czekać. Po dreamhacku od razu dzień po będę sprzedawał. Tak, to prawda jeden - trzy dni po obniżce pasha, kennyS, Skadoodle i olof kosztowali odpowiednio: 1.3 euro, 1.5 euro, 1.2 euro i 0.90 euro, a teraz np olof 45 centów :P Czekam do dreamhacka...
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 6 Września 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Września 2015 Do DH macie czas, czyli do listopada. Przez ten czas po prostu śledźcie ceny na rynku i później podejmijcie decyzję :P
SOLO Opublikowano 7 Września 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 7 Września 2015 450 euro, to przecież majątek :D Ja wydałem 9 euro, otworzyłem od razu, bo chciałem na następny dzień sprzedać, ale koledzy mówili, że miesiąc i koszty będą dwukrotne no i sie przeliczyłem, bo spadły... Ale przynajmniej zarobiłem, kupiłem za 9 są warte 20, jak zdrożeją to może i te 30 wyciągne :P
Rekomendowane odpowiedzi