Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam ponad 50 naklejek autografów graczy tegorocznego ESL w Kolonii

Mam pytanie, sprzedać je w tym momencie? Czy zostawić do DreamHack-a?

Wróżby mówią, że zdrożeją ale nie jestę tego pewien :P

Proszę o rade, zostawić czy opchnąć - były warte 31 euro, a teraz spadly ;p

Mam mniej więcej 3x pashe, 3x kennyS, GeT_RiGhT, 2x ScreaMy, folie pronaxa i falleNa, a

także wiele innych - fnatic - olof, krimz, pronax, flusha...

ENVY - kio, apex x5, Happy, NBK,

C9 - Skadoodle x3, Shroud x2, n0thing x2 (najdrozsze i najbardziej oplaca sie kupowac, 3 naklejki kosztuja wiecej niz paczka :o)

Które zostawic? Ktore sprzedac! :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Z miesiąc jeszcze możesz poczekać. 

Ja również trzymam i czekam, posiadam cobblestone i do listopada muszę sprzedać, bo inaczej ceny znów spadną. 

Opublikowano (edytowane)

Ja kupiłem ponad 200 naklejek. Najlepszy moment, żeby sprzedać to wszystko był od razu dzień po zniknięciu przeceny 0,23euro. Wtedy by się podwójnie zarobiło, a teraz trzeba czekać. Po dreamhacku od razu dzień po będę sprzedawał.

Edytowane przez pjN
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano
Ja kupiłem ponad 200 naklejek. Najlepszy moment, żeby sprzedać to wszystko był od razu dzień po zniknięciu przeceny 0,23euro. Wtedy by się podwójnie zarobiło, a teraz trzeba czekać. Po dreamhacku od razu dzień po będę sprzedawał.

Mało wiesz o handlu na steam. 

Ja z kumplem wydaliśmy około 450 euro na naklejki. 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Tak, to prawda jeden - trzy dni po obniżce pasha, kennyS, Skadoodle i olof kosztowali odpowiednio: 1.3 euro, 1.5 euro, 1.2 euro i 0.90 euro, a teraz np olof 45 centów :P

Czekam do dreamhacka...

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Do DH macie czas, czyli do listopada. Przez ten czas po prostu śledźcie ceny na rynku i później podejmijcie decyzję :P

Opublikowano

450 euro, to przecież majątek :D

Ja wydałem 9 euro, otworzyłem od razu, bo chciałem na następny dzień sprzedać, ale koledzy mówili, że miesiąc i koszty będą dwukrotne no i sie przeliczyłem, bo spadły...

Ale przynajmniej zarobiłem, kupiłem za 9 są warte 20, jak zdrożeją to może i te 30 wyciągne :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności