Wyjadacz Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Fragowicz Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Witajcie Chciałbym zaprosić Was do obejrzenia mojego pierwszego, krótkiego filmiku, przedstawiającego 1 rundę Counter Strike 1.6https://www.youtube.com/watch?v=uKqfKlp5FCgMiłego oglądania.Pozdrawiam! 1
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Hyde park → Filmy → Ze świata filmów do Hyde park → Własna twórczość
Zasłużony Fragowicz Achtung Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Czuje się jakbym oglądał film z 2004 roku :')
Wyjadacz Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Z góry przepraszam za niewłaściwy dział, ale żaden nie pasował mi w 100%, dlatego postanowiłem wybrać ten. Dziękuję za przeniesienie. Jeśli mnie pamięć nie myli, to film nagrałem 1 lipca 2015, lecz może być 1-2 dni poślizgu, czyli 2-3 lipca. Na wstępie przeprosiłem za jakość filmu, sam nie wiem czemu taka jest, bo nagrany filmik odtwarzałem w Counter Strike i wszystko było ładne, nawet ważył ok 1.4 GB :) Film tworzyłem w Windows Movie Maker jeszcze ze starego Windowsa XP, może w tym problem (ograniczyło całość do 17.6 mb). Jeśli ktoś zna przyczynę, to bardzo proszę o wskazówki. Nawet jeśli to prosty problem, to jestem świeżakiem wśród filmów, dlatego proszę o wyrozumiałość :)
Zasłużony Fragowicz atraX.sO Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Sierpnia 2015 (edytowane) Ja daje plusik na zachętę a co do jakości też mam ten problem (przy obrobieniu i zapisywaniu video dałem na jakość Full HD) i na pc mam zajebistą jakość filmiku,ale już po wrzuceniu na yt nie jest taka i mało tego muzyka jest przesunięta troszkę do przodu. Edytowane 10 Sierpnia 2015 przez atraX.sO
Wyjadacz Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 10 Sierpnia 2015 No widzisz. Ja problemu z muzyką nie mam, wszystko jest jak należy, aczkolwiek mam ten sam kłopot z jakością, co Ty :) Gdyby ktoś był chętny do nagrywania filmików z CS'a, czy też miał jakieś fajne pomysły (np. historyjki), to bardzo zapraszam :) Jestem otwarty na wszelkie propozycje.
Właściciel GET Opublikowano 8 Listopada 2015 Właściciel Opublikowano 8 Listopada 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi