bartus Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Sierpnia 2015 witam jestem tu nowym graczem i raczej mało mam do gadania i proponowania ale moje pytanko i zarazem propozycja to "przy zakupie klasy premium otrzymujesz rezerwacje slota " jak wiecie serwer często jest full i nie sposób na niego wbić :( kupuję premium to i slot by się przydał wiem że można kupić osobno ale ktoś płaci za premium to i wejście na serw powinien mieć :) bo po co mi premium jak wbić nie mogę. oczywiście to tylko moja propozycja decyzja należy do was
Zasłużony Fragowicz Kierowca Bombowca Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Sierpnia 2015 To teraz pomyśl, że na serwerze praktycznie każdy gracz ma klasę premium... i sam sobie dopowiedz dalej :-) Ja czasami jako admin muszę czekać na wejście na serwer, a chwila cierpliwości i spokojnie idzie wejść.
Właściciel GET Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Właściciel Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Dodamy jeszcze 1 slot w późniejszym czasie.
Właściciel GET Opublikowano 18 Października 2015 Właściciel Opublikowano 18 Października 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi