Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

LOGO_v2.png

Proszę stosować się do poniższego wzoru:

Jestem adminem: nocnym / porannym / dziennym
Nick jakiego używasz:
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK [LINK DO TWOICH BANÓW W SOURCEBANS] / NIE
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK/NIE
Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK/NIE
Godziny w jakich grasz:
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: [MINIMUM 3 ARGUMENTY]

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: [TWÓJ STEAM:ID]

Wymagania:

• STEAM oraz brak blokady VAC na nim.
  • Wiek powyżej 16 - ale liczy się przede wszystkim dojrzałość, dlatego można warunkowo przyjąć osoby mające mniejszy próg wiekowy.
  • Brak posiadania funkcji lub przywilejów (np. admin serwera, moderator) na innych sieciach serwerów.
  • Podstawowa wiedza w zakresie gry, serwera oraz obowiązków i funkcji adminowskich.
  • Ukończenie mutacji lub głos na poważnym poziomie.
  • Posiadanie i używanie mikrofonu.
  • Humor! 
Edytowane przez Żywy
Ponowne otwarcie.
  • Ustrzel fraga! (+) 6
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

Jestem adminem: dziennym

Nick jakiego używaszEJ ZIOMEK
Wiek18 (za kilka miesięcy kończę 19) rocznik 97
Staż gry CS:GOokoło 2800h
Staż gry na serwerzeZ tego co widziałem na stronie to ponad miesiąc a dokładnie półtorej miesiąca. Od ponad 2 tygodni jestem na serwerze co najmniej raz dziennie.
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.comnie
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcjętak, posiadałem admina kilka miesięcy na serwerze lecz upadł on (cs go). Posiadałem również J@ na popularnym serwerze (cs 1.6)
Znajomość komend oraz funkcji admina: tak, znam wszystkie potrzebne komendy do pilnowania porządku na serwerze oraz fukcje admina
Godziny w jakich grasz:
zazwyczaj staram się grać po południu ewentualnie pod wieczór. 9-18
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem:

- Jestem osobą dojrzałą i ogarniętą

- Nigdy na serwerze nie było ze mną żadnych problemów (bezsensowne gadanie, kampienie, nadużywanie mikrofonu, itp.)

- Umiem dopilnować porządku, nie uciekam od problemów i jeśli jest sprawa potrafię się dogadać

- Nie rządzę się i nie uważam, że admin jest bogiem i może wszystko

- Mam poczucie humoru (potrafię podejść do sprawy z dystansem, powagą)

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SIDSTEAM_0:1:67899267

Edytowane przez ej ziomek
  • Ustrzel fraga! (+) 4
Opublikowano

Jestem adminem: dziennym
Nick jakiego używasz: Capo Di Tutti Capi
Staż gry CS:GO:1500 godzin
Staż gry na serwerze: ponad rok 
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: nie
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: nie
Znajomość komend oraz funkcji admina: to nie problem się nauczyć
Godziny w jakich grasz: najczęściej w godzinach popołudniowych, lecz czasami gram w nocy
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: 1 wystarczy. Jestem ogarnięty i czasami przyda się ktoś kto ogarnie sytuacje na serwerze.

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:4585028

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Nick jakiego używasz: R2EZN1K

Staż gry CS:GO: 3400h (łącznie z 1 kontem)
Staż gry na serwerze: przeszło 450h
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIE
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: Byłem adminem na Skillujemy.eu przez 3 miesiące, więc znam się na rzeczy :)
Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: Nie jestem adminem pierwszy raz, więc żadna to dla mnie nowość.
Godziny w jakich grasz: Zazwyczaj jestem od 15 do 22.
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Jestem stałym bywalcem na serwerze, zna mnie każdy stały gracz oraz umiem się z każdym dogadać.

Bardzo często zdarza się tak, że w godzinach wieczornych nie ma żadnego admina i przychodzą odpały i dzieci, które non stop puszczają muzykę w dodatku wpisują w konsoli "kill", żeby nie można było ich zmutować. Jestem bardzo doświadczonym graczem w CS:GO. Umiem rozróżnić skilla od czita, nie raz zgłaszałem takich delikwentów adminowi będącemu na serwerze i nie było żadnej pomyłki z mojej strony.

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_1:0:145316256

Edytowane przez R2EZN1K
  • Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano (edytowane)

Jestem adminem: nocnym

Nick jakiego używasz: JaGi

Staż gry w CS:GO: 711h

Staż gry na serwerze: 4 miesiące

Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nigdy

Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: Byłem adminem na 7 serwerach 1.6, w cs:go byłby to mój pierwszy raz.

Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: znam podstawowe komendy

Godziny w jakich grasz: od pon. do czwartku 18-23, w weekendy 20-03

Kilka argumentów dlaczego właśnie ty powinieneś zostać adminem: Tutaj muszę się trochę bardziej rozpisać i wyjaśnić sprawę admina na serwerze COD 1.6. http://fragujemy.com/topic/30954-podanie-jagi-2/#entry168030. A więc jak napisał Kierowca jestem nałogowcem z czym się zgodzę, od dawna mnie ciągneło do cs:go jednak miałem za słaby komputer, gdy sprawiłem sobie nowy, spróbowałem swoich sił w globalu, który mnie strasznie wciągnął, jednak zachowałem się dziecinnie i nie poinformowałem Kierowcy o rezygnacji z admina na cod, to było bardzo nie poważne i postanowiłem odpuścić sobie adminowanie gdziekolwiek. Zauważyłem, że na serwerze w nocy nie ma żadnego admina poza Karolem i Śmigło, jeden z nich nie dawno został zbanowany. Na serwerze często jest łamany regulamin głownie przebywanie na respie nawet do końca rundy, w nocy serwer przemienia się w istną tyralnie, gra tutaj większość dorosłych, więc często się zdarza, że wejdzie ktoś pod wpływem alkoholu i szuka zaczepki. Znam regulamin co jest podstawą, miałem admina na wielu serwerach i nie było ze mną problemów, wiec wiem jak się zachować w danej sytuacji co wydaje mi się najważniejszym atutem każdego admina. Dla mnie liczy się dobro serwera, a nie władza, jeśli mi się nie uda teraz to spróbuje za miesiąc lub dwa, żeby pokazać, że naprawdę mi zależy. 

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_1:1:105463381 

Edytowane przez JaGi
  • Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Jestem adminem: nocnym/porannym/dziennym: nocnym/dziennym
Nick jakiego używasz: neXo =D 
Staż gry CS:GO: 1500h
Staż gry na serwerze: Około 300h
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Tak, bodajże za raszowanie na AWP
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Nie raz, zaczęło się od własnego serwera w dziejach 1.6, pozniej byłem adminem, na kilku wiekszych sieciach.
Znajomość komend oraz funkcji admina:Na wysokim poziomie
Godziny w jakich grasz: 17-02 
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Uważam się za osobę odpowiedzialną, godną zaufania i która potrafi emocje zachować dla siebie, zwłaszcza te negatywne. Jestem człowiekiem pomocnym, co raczej przyda się w roli admina :) 

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: 1_23:155:12:00
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • Karambit w plecy (-) 2
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

Jestem adminem: nocnym 
Nick jakiego używasz: damix   
Staż gry CS:GO:1990h+
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK, byłem zmutowany raz z pomyłki admina a innym razem z powodu uszkodzenia mikro. 
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK
Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK
Godziny w jakich grasz:18-23
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Jestem dość aktywną osobą na serwerze jak i również doświadczoną większość graczy mnie zna i nie ma ze mną problemu. Jestem osobą komunikatywną i odpowiedzialnie podchodzę do roli admina. Myślę, że dodatkowa para rąk przyda się do pomocy w utrzymaniu porządku na serwerze.
Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_1:0:124886984

Edytowane przez damixx_
  • Ustrzel fraga! (+) 3
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nick jakiego używasz: Charlie Sheen
Staż gry CS:GO: przeszło rok
Staż gry na serwerze: miesiąc dwa nie wiem dokładnie
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie 
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK
Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK
Godziny w jakich grasz: to zależy od zmian pracy  ale można aktywność sprawdzić 
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: gram bardzo dużo i chce pomóc w utrzymaniu porządku na serwerze

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_1:0:17302405

SMIGLO,
Moja ocena także będzie pozytywna. Przyjęty. FAQ: http://fragujemy.com/topic/35514-wprowadzenie-nowego-admina-w-sie%C4%87-fragujemycom/ napisz mi na steam, o ktorej bedziesz mogl odbyc rozmowe ze mna na ts3.fragujemy.com
  • Ustrzel fraga! (+) 4
Opublikowano

Jesteś pod nadzorem Charlie, bo widziałem w jaki sposób potrafisz się zachowywać na chatcie. Jeden odpał, skarga i wylatujesz.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nick jakiego używasz: R2EZN1K
Staż gry CS:GO: 4 lata
Staż gry na serwerze: Gram od ponad roku. Przegrane godziny +/- 600
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Drobnostki http://sbans.fragujemy.com/index.php?p=banlist&searchText=R2EZN1K&Submit=
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK, pełniłem funkcję admina na kilku serwerowniach.
Godziny w jakich grasz: Od 12 do późnych godzin wieczornych.
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Jestem stałym bywalcem na serwerze, zna mnie każdy stały gracz, umiem się z każdym dogadać. Bardzo często zdarza się tak, że w późnych godzinach wieczornych wejdzie śmieszek z spin bot'tem i jest po grze. Kolejna sprawa to przezywające się dzieci, które się kłócą o to, kto ma lepszego skina. Umiem rozróżnić skilla od odpała, nie raz zgłaszałem takich delikwentów adminowi będącemu na serwerze i rzadko się żebym się pomylił.

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:145316256

Rozbójnik Alibaba,
Po dyskusjach równiez masz moje TAK tylko nie daj dup*
SMIGLO,
Przyjęty. FAQ: http://fragujemy.com/topic/35514-wprowadzenie-nowego-admina-w-sie%C4%87-fragujemycom/
  • Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano (edytowane)

Jestem adminem:dziennym
Nick jakiego używasz: Bad Boys
Staż gry CS:GO: 1000h
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIE
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: NIE

Godziny w jakich grasz: W dni powszechne od 17 do 23 a w weekendy moge nawet caly dzien

-Jestem zrozumialym , ogarnietym graczem ktory dopilnuje porzadku na tym serwerze ( spotkalem ok 10 cheaterow)

-Nigdy nie przeszkadzalem i nie dostalem bana

-Gram tylko , ale to tylko na tym serwerze poniewaz inne mi nie podchodza a ten serwer przyciagnal mnie przez ludzi jacy tam graja

-Znam zasady bycia adminem i dostosuje sie do tego i mozliwe ze uzyje mikrofonu ;p
-Czasem się zdenerwuje lecz jak będę miał możliwość bycia adminem postaram opanować swoją agresję 
Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: 0:0:140991676

Edytowane przez Bad Boy'sik
Mały dopisek
Rozbójnik Alibaba,
Na chwilę obecną odrzucamy, musisz koniecznie poprawić czat, nie może być sytuacji że rzucasz mięchem na innych graczy. Ustaliliśmy ze Śmigło że dostajesz 2 tyg czasu na poprawę, po tym czasie możesz spróbować raz jeszcze aplikować. Nie zniechęcaj się pokaż że potrafisz mamy Cię na oku.
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Jestem adminem:

poniedziałek - czwartek : 19:00 - 22:00

piątek : 19:00 - 01:00

sobota : 12:00 - 24:00

niedziela : 10:00 - 22:00

NIE ZAWSZE GRAM W TYCH GODZINACH, JEŻELI MI COŚ WYPADNIE TO MNIE NIE MA :)
Nick jakiego używasz:

Slashpacer
19
Staż gry CS:GO:

Szczerze mówiąc to jakieś trzy lata :) (mało godzin spowodowane wcześniejszą grą na koncie znajomego) :)
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com:

Nie
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: 

Tak, byłem adminem na serwerze COD CS 1.6 na tej sieci serwerów.
Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: 

Coś tam posiadam, jeżeli czegoś nie wiem to się dopytam. :)
Godziny w jakich grasz:

poniedziałek - czwartek : 19:00 - 22:00

piątek : 19:00 - 01:00

sobota : 12:00 - 24:00

niedziela : 10:00 - 22:00

Dlaczego właśnie ja? Hmmm, za czasów gdy miałem admina na serwerze CS 1.6 nie było na mnie żadnych skarg (no chyba że odrzucone), zawsze próbowałem dać jak najlepszy przykład innym graczom (wiadomo nie zawsze się to udawało, każdy popełnia błędy). 

Myślę że na serwerze nie ma ze mną problemów (jeżeli są to przepraszam).

Gdy nie gram w CS'a to jestem dostępny na Steam'ie gdyż znając życie oglądam jakieś głupie filmiki na YouTubie :) (nie wiem dlaczego ale potrafię oglądać jakieś bzdety przez parę godzin ) więc gracze mogą do mnie pisać o pomoc.

Napisałbym więcej ale nie chcę pisać tego co wszyscy :)
Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: 

STEAM_1:0:57107608

20170215214820_1.thumb.jpg.ae95e4b8efe8ffe4c132f171d583434d.jpg

Funkcja admina została mi odebrana z mojego powodu, po sytuacji o której wiedzą osoby wyżej rozpadł mi się komputer, tak ten 8-mio letni komputer który przeżył 5 przeprowadzek. Zamiast poinformować o tym Administracje najzwyczajniej to olałem. Po wielu latach złożyłem nową bestie i powróciłem na stare śmieci. :)

Edytowane przez Slashpacer
Zmiana koloru i rozmiaru czcionki w numerze STEAM :)
SMIGLO,
Przyjęty. FAQ: http://fragujemy.com/topic/35514-wprowadzenie-nowego-admina-w-sie%C4%87-fragujemycom/
  • Ustrzel fraga! (+) 2
  • 4 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Jestem adminem: dziennym
Nick jakiego używasz: ponczek 
Staż gry CS:GO: okolo 1000h 
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIE
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: Nie 
Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: NIE
Godziny w jakich grasz: 18-24 
Odpowiedzialny
Jestem ogarnietym graczem
Potrafie dopilnować dyscypliny

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:225133876

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Na nicku ponczek łącznie przegrana aż godzina. W ogóle Cię  nie kojarze z serwera. Daj sie lepiej poznać i spróbuj jeszcze raz za jakis czas. 

Odrzucam

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności