Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 30 Lipca 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Lipca 2015 W tym temacie możecie pisać wszystko na temat nowego systemu od Microsoftu.Możecie także zadawać pytania i opisywać swoje problemy - postaramy się pomóc. ;)
Zasłużony Fragowicz Achtung Opublikowano 30 Lipca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 30 Lipca 2015 Nie działa mi CS 1.6 w OpenGL.. na software bez problemu O.o http://scr.hu/5cwt/0g6zyNajnowsze sterowniki są zainstalowane. :) Nie wiem co mam robic.Windows 10, zainstalowałem bo wprowadzili mega przydatną funkcję wirtualnych pulpitów, dlatego tak mi na nim zależało.
naXe Opublikowano 30 Lipca 2015 Fragowicz Opublikowano 30 Lipca 2015 CS działa bez problemu, nie ważne jaka grafika ;)
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 30 Lipca 2015 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Lipca 2015 Pierwsze co zrób, to przeczyść kompa CCleanerem. Po instalacji tego windowsa zostaje pełno śmieci na kompie. Odinstaluj Stary sterownik GPU i wyczyść rejestr, aby nie zostały żadne dane po starych driverach. Zainstaluj najnowszą wersję sterownika. Możesz także dać CS'owi zgodność Win 8.
Zasłużony Fragowicz Achtung Opublikowano 30 Lipca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 30 Lipca 2015 (edytowane) Chyba walne format.. zgodność z win 8 nie działa. Sterowniki wgrane, wszystko przeczyszczone.. CS odpala, a przy ładowaniu wejscia na serwer wywala sterowiki i błąd z OpenGL. Software jakoś działa, ale na tym nie da się grać :)#Na zintegrowanej karcie graficznej działa O.o na mojej GT740M nie.. O.o bo błąd open GL. Dzięki Nvidia.. Edytowane 30 Lipca 2015 przez Achtung*
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 30 Lipca 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Lipca 2015 Najlepiej zrobić format kompa i wtedy zainstalować 10. Ja tak zrobię, jednak na wersji pirackiej i zobaczymy czy wszystko będzie śmigać. U innych jest wszystko git to i może u mnie też będzie.
Legendarny Fragowicz MrReaper Opublikowano 30 Lipca 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Lipca 2015 Z jednej strony mieszane uczucia oglądając takie filmiki: A z drugiej nienawidzę cholerstwa :D
Mateusz Adam Katana Opublikowano 31 Lipca 2015 Fragowicz Opublikowano 31 Lipca 2015 Aktualizacje najlepiej robić: uruchamiając updatera z wypalonego pendrive czy płytki, do pobrania cały Wndows -> google -> media creation tool windows 10, wypalasz -> uruchamiasz spod win 8.1, w trakcie aktualizacji lepiej nic nie robić system sam się potem zrestartuje i będzie kontynuował update ze zbotowanego nośnika.
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Instalowaliście pobierając czy poprzez obraz iso? Ja próbowałem obraz iso dać na pena to z godzinę 1% się zrobił... <_< Dzisiaj spróbuję na płytke.
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Automatycznie się zainstalował, bez cd/pendrive.
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Sierpnia 2015 (edytowane) Zapomniałem dodać, że wszystko robione na piracie, nie na oryginalnym systemie XD @@Edit Windows 10 zainstalowany, na razie śmiga jak rakieta. Teraz znaleźć aby jakiegoś loadera. Edytowane 6 Sierpnia 2015 przez TygryS
FriendlyPC Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Fragowicz Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Chyba walne format.. zgodność z win 8 nie działa. Sterowniki wgrane, wszystko przeczyszczone.. CS odpala, a przy ładowaniu wejscia na serwer wywala sterowiki i błąd z OpenGL. Software jakoś działa, ale na tym nie da się grać :) #Na zintegrowanej karcie graficznej działa o.O na mojej GT740M nie.. o.O bo błąd open GL. Dzięki Nvidia.. To może być problem ze strony systemu, zobacz podgląd zdarzeń i zobacz czy masz jakieś błędy, itp 1
Zasłużony Fragowicz Achtung Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Już naprawiłem problem ;) win 10 nie jest w pełni kompatybilne ze sterownikami NVIDII.
hardq Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Jak nie kompatybilne skoro nvidia w ten sam dzień wypuściła stery do Win10 ? :D
fantom1g Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Fragowicz Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Nie polecam windows 10 jak zobaczyłem po ile kosztuje subskrypcja to się normalnie za głowę złapałem . 450zł najtańsza wersja a pro kosztuje 750zł. To chyba normalnie jakies żarty są !
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Mam również win 10 i nie powiem ma bardzo ciekawe bajery a a wszystko płynnie dziala niż na poprzedniej wersji. Większość sterowników juz bylo itp. Polecam :)
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Nigdy nie używałem Windows 8, więc ciężko przyzwyczaić się do tego Windows 10. Jednak odczuwam różnice, szybciej się włącza system, płynniej wszystko chodzi, ciut więcej fps'ów. Nie ogarnąłem jeszcze wszystkich zakątków tego systemu, ale dla mnie jest git. Co do programów to ja najpierw formatowałem komputer, instalowałem Windows 7 od nowa, instalowałem wszystkie sterowniki, programy i mam teraz wszystko na Windows 10. Działają mi nawet programy, które nie są jeszcze kompatybilne z Windows 10 ( nie wiem jakim cudem, ale działają ).
Zasłużony Fragowicz bolek_stw Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Sierpnia 2015 gammaadjuster nie działa co za SHIT!
Właściciel GET Opublikowano 27 Lipca 2016 Właściciel Opublikowano 27 Lipca 2016 To jak? Polecacie przenieść się na z Win 7 na 10? Zostały 2 dni i waham się.
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 27 Lipca 2016 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Lipca 2016 Bierz. Różnica żadna, a mi komp przyspieszył, ogólnie więcej fps mam m. in. w CSGO. O braku prywatności to są bzdury, ja w rejestrze i panelu powyłączałem niepotrzebne opcje. Tak to więcej nie wiem co mogę powiedzieć, jak będziesz miał pytania to pisz ;)
Rekomendowane odpowiedzi