Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najwięcej czasu spędzam na grze, na modzie only dd2. Jak pewnie większość wie, na początku kwietnia wyszedł update, który nieco zmienił mapę de_dust2 i lot granatów dymnych.

Z racji tych dwóch powodów przygotowałem poradnik dotyczący właśnie tych granatów oraz dodałem kilka flash-y .

Mam nadzieję, że zostawicie jakąś ocenę i komentarz pod filmem :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nie taki zły ten poradnik, masz suba + like na zachętę. Kolejny poradnik możesz zrobić jak rzucać smogi / flesze na mapie overpass lub train ;>

Opublikowano (edytowane)

Nie odznaczyłeś main aspect ratio przy renderowaniu filmiku i przez to masz czarne pasy po bokach.

Smoke na Xboxa (skrzynię na midzie) da się rzucać z ciemni (nie pokazałeś). Najczęściej właśnie korzystam z niego.

Z dolnego, z tych skrzynek, na które można wskoczyć również da się rzucać. 

Smoke na ct (tej części, która znajduje się od długiej) można również rzucać zza schodów na szorcie.

Jednym z najlepszych smoke, jak nie najlepszym do fejkowania jest smoke na ct od strony mida (nie pokazałeś). Przydatny jak zostajesz 1vsX. Idziesz na długą i rzucasz z beczek. Smoke ląduje na ct spawnie. Ct myślą, że jesteś na midzie i chcesz zająć B to rotują. Ty sobie wchodzisz jakby nigdy nic na A.

Pominąłeś smoke, który oddziela BS B od samochodu i tunelu. Użyłem go w akcji, którą wrzuciłem na yt: 

Bardzo często z niego korzystam przy odbijaniu bs'a. Najpierw można wychylić i sprawdzić stronę od samochodu.

Pominąłeś również smoke na sam samochód rzucany z mida, z okolic miejsca, z którego rzucałeś smoke do tunelu.

Większość fleszy tak na prawdę jest kwestią pomyślenia w danej sytuacji ;d Często nie ma czasu ustawiać się w jakimś miejscu i celować w jakieś punkty. Przy rzucaniu fleszy trzeba myśleć szybko.

Odnośnie flesza, którego pokazywałeś rzucając zza skrzynki na platformie lepszy jest ten odbity od niej, gdy ty kucasz. Wybucha lekko przed skrzynką i przeciwnik nie ma szans się odwrócić.

Edytowane przez pjN
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności