LaggeR* Opublikowano 15 Maja 2015 Wykluczony Opublikowano 15 Maja 2015 Najwięcej czasu spędzam na grze, na modzie only dd2. Jak pewnie większość wie, na początku kwietnia wyszedł update, który nieco zmienił mapę de_dust2 i lot granatów dymnych. Z racji tych dwóch powodów przygotowałem poradnik dotyczący właśnie tych granatów oraz dodałem kilka flash-y . Mam nadzieję, że zostawicie jakąś ocenę i komentarz pod filmem :) 1
Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 15 Maja 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Maja 2015 Nie taki zły ten poradnik, masz suba + like na zachętę. Kolejny poradnik możesz zrobić jak rzucać smogi / flesze na mapie overpass lub train ;>
pjN Opublikowano 15 Maja 2015 Fragowicz Opublikowano 15 Maja 2015 (edytowane) Nie odznaczyłeś main aspect ratio przy renderowaniu filmiku i przez to masz czarne pasy po bokach. Smoke na Xboxa (skrzynię na midzie) da się rzucać z ciemni (nie pokazałeś). Najczęściej właśnie korzystam z niego. Z dolnego, z tych skrzynek, na które można wskoczyć również da się rzucać. Smoke na ct (tej części, która znajduje się od długiej) można również rzucać zza schodów na szorcie. Jednym z najlepszych smoke, jak nie najlepszym do fejkowania jest smoke na ct od strony mida (nie pokazałeś). Przydatny jak zostajesz 1vsX. Idziesz na długą i rzucasz z beczek. Smoke ląduje na ct spawnie. Ct myślą, że jesteś na midzie i chcesz zająć B to rotują. Ty sobie wchodzisz jakby nigdy nic na A. Pominąłeś smoke, który oddziela BS B od samochodu i tunelu. Użyłem go w akcji, którą wrzuciłem na yt: Bardzo często z niego korzystam przy odbijaniu bs'a. Najpierw można wychylić i sprawdzić stronę od samochodu. Pominąłeś również smoke na sam samochód rzucany z mida, z okolic miejsca, z którego rzucałeś smoke do tunelu. Większość fleszy tak na prawdę jest kwestią pomyślenia w danej sytuacji ;d Często nie ma czasu ustawiać się w jakimś miejscu i celować w jakieś punkty. Przy rzucaniu fleszy trzeba myśleć szybko. Odnośnie flesza, którego pokazywałeś rzucając zza skrzynki na platformie lepszy jest ten odbity od niej, gdy ty kucasz. Wybucha lekko przed skrzynką i przeciwnik nie ma szans się odwrócić. Edytowane 15 Maja 2015 przez pjN
Rekomendowane odpowiedzi