Zasłużony Fragowicz draxe Opublikowano 5 Maja 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Maja 2015 Imię: Szymon.Wiek: 17-naście.Od kiedy u nas grasz: 24 kwietnia 2015r.Gram na serwerze: Only dd2 (aktualnie przerwa).Za co cenisz naszą sieć: Za atmosferę, dobrą i ogarnięta administrację, przyjaznych użytkowników i znakomite serwery.Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Ponieważ w dużej mierze udzielam się na forum, jestem aktywny oraz pomocny.Inne informacje o sobie: Pozwolę wstawić sobie treść mojego przywitania: Mam na imię Szymon. Urodziłem się 18 lipca 1997 roku. Na ogół jestem osobą spokojną i opanowaną. Nie lubię osób, które są nachalne i nieuczciwe. Zazwyczaj w wolnym czasie gram w CS:GO lub 1.6, aczkolwiek ostatnimi czasy bardziej wole pykać w tą drugą wersje - wiecie sentymentalność i inne sprawy. Jeśli chodzi o samego Counter-Strike'a to pierwszy raz, gdy odpaliłem tą niesamowicie znakomitą grę miałem dokładnie 10-11 lat kiedy to mój starszy kuzyn podczas "kameralnej imprezy" żebym się nie nudził włączył mi właśnie te wspaniałe piksele. Interesuję się głównie muzyką, dziewczynami i gastronomią - tak właśnie gastronomią. Wiem, że to zawód bardziej dla kobiet, ale wiecie każdy ma jakieś ambicje i perspektywy (no może nie każdy, ale większość). Uczęszczam do szkoły zawodowej o profilu gastronomicznym, co kilka linijek wcześniej mogliście wywnioskować. Staram się pisać poprawną polszczyzną i mam bzika na punkcie ortografii. 2
Właściciel GET Opublikowano 5 Maja 2015 Właściciel Opublikowano 5 Maja 2015 Twój wniosek o Stałego Bywalca został przyjęty do realizacji. Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili. Należy pamiętać, że tylko Administratorzy lub osoby uprawnione do tego mogą wypowiadać się bądź przyjmować ten wniosek! 1
Właściciel GET Opublikowano 14 Maja 2015 Właściciel Opublikowano 14 Maja 2015 Twój wniosek o Stałego Bywalca został rozpatrzony pozytywnie. Od teraz będziesz posiadał rangę Stały Bywalec. Daje ona więcej przywilejów niż standardowa ranga użytkownika. Nie zawiedź nas! :) 1
Właściciel GET Opublikowano 17 Lutego 2019 Właściciel Opublikowano 17 Lutego 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi