RychuKumKum Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Imię:Kamil Wiek:20 Od kiedy u nas grasz: gram od grudnia. Na forum jestem od marca Gram na serwerze:only dd2 Za co cenisz naszą sieć: za wspaniałych i sympatycznych ludzi, których tu poznałem oraz za ogarnięta i pomocna administracje Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem:Jestem dosc czesto na forum i staram sie odpowiadac na pytania jesli znam na nie odpowiedz :) Inne informacje o sobie: Nazywam sie Kamil jestem z Rzeszowa interesuje sie motoryzacja oraz pilka noza
Właściciel GET Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Właściciel Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Twój wniosek o Stałego Bywalca został przyjęty do realizacji. Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili. Należy pamiętać, że tylko Administratorzy lub osoby uprawnione do tego mogą wypowiadać się bądź przyjmować ten wniosek!
RychuKumKum Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 25 Kwietnia 2015 I co z moim podaniem ?
Właściciel GET Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Właściciel Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Może leżeć i tydzień... 1
Właściciel GET Opublikowano 1 Maja 2015 Właściciel Opublikowano 1 Maja 2015 Twój wniosek o Stałego Bywalca został rozpatrzony pozytywnie. Od teraz będziesz posiadał rangę Stały Bywalec. Daje ona więcej przywilejów niż standardowa ranga użytkownika. Nie zawiedź nas! :)
Właściciel GET Opublikowano 17 Lutego 2019 Właściciel Opublikowano 17 Lutego 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi