Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Witam. Mam propozycję dodania mapy De_Dust2 Night. http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=419646474 Byłaby całkiem ciekawym urozmaiceniem na wieczorne i nocne pory gry na naszym serwerze. Mapa ma tylko zmienione niebo i dodane światła, jednak wygląda naprawdę super. Osobiście mapa mnie urzekła. Fajnie byłoby spotkać ją na naszym serwerze. A wy, co o tym myślicie?
Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Nie gram na dd2 ale według mnie jest to dobry pomysł :>
Misza Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Fajna, daje całkiem niezły klimat na wieczorki - noc :). Ale pewnie wiąże się to ze spadkiem fpsów ;P. Jestem na Tak, dość ciekawy pomysł ^^
Właściciel GET Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Właściciel Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Nie, Wy nie zdajecie sobie sprawy z tego, jakie to ma konsekwencje.
Misza Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Kwietnia 2015 To do zamknięcia, chyba ;/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.