Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

meczy mnie ten temat już jakiś czas aż w końcu postanowiłem napisać posta na ten temat dotyczy się sprawa  adminów serwera zm co oni rozumieją przez podkładanie się bo miałem kiedyś taka sytuacje z Jasiem dostałem od niego bana za podkładanie się bo zgłosiło mu to kilku graczy ze to uczyniłem po rozmowie z jasiem na steamie obejrzał demko i stwierdził ze to nie do końca było podłożenie tylko jak to napisał chciałem być takim rambo i samemu rozwalić zombi a ze ktoś pchnął na mnie zombi z drugiego końca mapy i zaraził mnie jasio pewnie  kojarzy to sytuacje ale nie chodzi mi konkretnie o sytuacje bo pretensji o to nie mailem tylko ogólnie jak to wygląda ze strony adminów nie widzi całego zajścia  tylko widzi co się dzieje na serwie np początek rundy admin jest na drugim końcu mapy a akcja rozgrywa się w innym miejscu zombi zaraza 1 i bamba i często widziałem ze poleciał ban za podkładkę a nie musiała to być podkładka

nie chce nikomu zaszkodzi w tym poście chodzi mi CHillu o ta sytuacje co się kłóciliśmy ze to była podkładka z twojej strony ja twierdziłem ze podłożyłeś się a ty ze nie dla mnie osoba która wychyla się po za szereg innych i podchodzi bliżej niż inny i zostaje zarażana to dla mnie podkładka mimo ze nie zrobiłeś tego celowo tylko chciałaś być jak to napisał jasio taki rambo

każdy ocenia sytuacje inaczej dla jednego podkładka dla innego nie

http://217725.node2.pukawka.pl/hltv-1504022320-zm_battleground_foda-1428009600-1428011640.zip

to jest link do tego demka i miało to miejsce w 4 rundzie czas około 8;15 i dalej tez było kilka takich sytuacji

dodam ze  chillu jako admin jest bardzo dobry

Proszę o wypowiedzi tylko samych adminów i  nie zamykajcie  tematu na razie

i jeszcze jedno

czy to jest podkładanie się jak człowiek się zarazi specjalnie żeby tylko nabić pkt zombi mimo ze nie ma ani szalonego ani granata  bo jest kilka osób co tak specjalnie robią

jest polowanie zombi gdzieś się skampi i czeka zaraza typa co ma już 12 kt zombi i lecą granaty czy szalony czy to jest podkladka ??

Edytowane przez JOKER1983
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Było polowanie, jeden zombie i wszystko byłoby spoko, gdyby Chilu nie wcisnął "W" w finalnym momencie. Nie wiem czy to było z paniki czy specjalnie, ale Chilu nie ładnie :/. Rozmawiałem już z nim o tym i zapewniam, że kolega nie będzie bardziej ostrożny następnym razem.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Wg mnie sprawa jest jasna i klarowna, na początku rundy spierdzielasz do kampy. Jeżeli jakimś cudem uda się zorganizować polowanie to wtedy musi być pełna współpraca teamu żeby zepchnąć go do rogu, a nie rzucać tym zombie jak szmatą po połowie terenu po którym latają ocalali.

Ja nigdy nie strugam odważnego w tej kwestii bo wiem gdzie jest moje miejsce w szeregu i toteż z tego tytułu nie mam żadnych problemów. Bo jeżeli jest polowanie zawsze można wyjść BEZPIECZNIE z ukrycia i jakoś dolecieć do tego zombie i go wspólnymi siłami ukatrupić. No ale.... jak ze wszystkim to tylko słowa.... :)

Reasumując: Maniakalne granie bez emocjonalnego ogaru do niczego dobrego nie prowadzi. :P

Edytowane przez Harmuś
Opublikowano

według mnie Harmuś ma rację polowanie powinno być zorganizowane. Niektórzy nie powinni podchodzić za blisko zombie bo nie każdy jest afk i da się zatłuc tylko powinny być w odpowiedniej odległości aby reszta team`u nie obwiniała o podkładanie się . Niekiedy human nie da rady uciec do kampy i jak ten human rzuci granat to piszą , że "podkłada się" nie widząc całej sytuacji i wtedy admin jest wprowadzany w błąd 

Opublikowano

Czytam sobie wszystko tak ooo..

kazdy moze sie pomylic , ale jak byscie obejrzeli demko do konca nie bylo sytuacji takiej drugiej w moim wykonaniu ( i dalej mowie pisze ,ze to z mojej strony nie bylo specjalnie nie bawi mnie podkladanie)

A co do podkladki dla mnie jest prosto ktos wbiega na zm specjalnie i po chwili rzuca hejka  to jest perfidne podkladanie ale sytuacji podkladania na serwerze jest wiele np wymienie wave ( inteligetne pokladanie afk z poczatku rundy a  potem zaczyna rzucac szyszki )

JOKER Podkladania nie da sie opisac slowami sa rozne sposoby i od sposobow admini reaguja czy to bylo specjalnie czy nie 

myslę ,że ty uważasz  ,że ja jako admin nie zostalem ukarany ? ja moge przyjąc kare na siebie ,ale pamietaj kazdy jest czlowiekiem ja na serwerze duzo siedze prowadze tryb zycia praca komputer( cs) weekend szkola 

Wedlug mnie ja  bardzo duzo robie dla serwera wystarczy wejsc w amx bansa  zobaczyc ile bylo odemnie banow slusznych

Tyle odemnie bd mial jakies pytania nie psiz tu wal steam 

Opublikowano (edytowane)

Podkładanie można zrozumieć na kilka sposobów, są cwaniaki które mają granat i biegnąc do kampy "niechcący" nie trafi w wejście gdy goni go zombi, drudzy to ludzie którzy słyszą zombie i zamiast uciekać do kampy biegną w jego stronę, zaś trzeci to ci którzy udają rambo bijąc zombie nie rzucając frosta pomimo iż mają kasę. Wiadomo, takich jest dużo, ale są też ludzie perfidni którzy podchodzą do zombie i dźgają go nożem, oczywiście nie można tu wykluczyć sytuacji z szalonym i ludzie muszą się tego nauczyć gdy wchodzi nie idziemy w jego stronę, cofnijmy ile się da i jeśli możemy rzucajmy he,  nie blokujemy go lub nie podchodźmy na twarz dając się zarazić, bo przecież nie mam gdzie uciec, albo chcę nabić pkt i zarazić resztę która siedzi w kampie. Kończąc ja osobiście jeśli nie widzę danej sytuacji w której koleś się podkłada to po prostu nie banuję, bo graczom wystarczy iż facet rzucić granat a wtedy wysyp na u@, że on na 100% się podłożył. Dostaję taką informację, schodzę na spect'a i obserwuję danego gościa.

Edytowane przez JimiHumuhuma
Opublikowano

CHILLU pisząc tego posta i podając twój przykład nie chodziło mi o to żeby cie usadzić jak napisałem jesteś dobrym adminem a dałem taki przykład bo innego nie miałem na demku żeby pokazać i dopytać się na jakiej podstawie oceniacie ze ktoś się podłożył  widzisz ty jesteś adminem i według ciebie to nie była podkładka możne i nie świadoma i nie celowa ale była ilu graczy tyle sposobów widzenia danej stacji dla tego teraz się postaw w roli gracza któremu wydaje się ze nic nie zrobił a w zasadzie się podłożył chciałem tylko poznać wasze opinie na ten temat na jakiej podstawie oceniacie dana sytuacje jak jest tyle rodzai podłożeń się

od rozwiązywania jakiś nie jasności dla gracza jest forum dla tego powstał ten temat lepiej wyjaśnić sobie tutaj niż spinać i przekrzykiwać się na serwerze

wiem co chciałem wiedzieć wiec temat można zamknąć

• 2 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności