AhmedOdpalam Opublikowano 12 Marca 2015 Fragowicz Opublikowano 12 Marca 2015 (edytowane) Widzę ktoś sobie zamknął temat tak o co do "tego skracania" ja za takie skracanie dostawałem bana więc nie wiem o co chodzi ominąłeś całą przeszkodę ale nie ważne. Eryk czy ja mówiłem że nie skracam również skracam jeśli inni to robią bo nie będę się przyglądał i próbował przejść mapę w te 30 sec jak inni robią to w 10 i nawet nie zdążę dojść do połowy więc gdzie sens i zabawa. BTW ktoś bawi się na moim nicku od 2-3 dni ... dzisiaj własnie zużył mi 540 fragów na serwerze. Ale Ciebie to nie obchodzi. Po co zamykać temat który był w trakcie dyskusji i nie był rozstrzygnięty zamiast dać się innym wypowiedzieć i kierować dalsze uwagi. Nigdzie nie masz określonego regulaminu serwera ani jak sprawdzać czyjeś ip. Przynajmniej nie jest to w widocznym miejscu skoro amx_ip nie działa skąd mogę wiedzieć ze trzeba wpisać jakieś status zwłaszcza że gram od tygodnia. Identyfikator powiadasz no to widzę że ogarnięty ty jesteś i pilnujesz serwer. Wyższa instancja nie zdecyduje nic bo nie jest to jakieś duże przewinienie a dodatkowo jesteś H@ i przymkną oko. Lecz zwykły gracz przy wybuchu twojej agresji dostanie bana na tydzień lub 3 dni a wyższa instancja ani nikt inny nic z tym nie zrobi. Taka jest tutaj logika, jak i na większości sieci . Przyznałbyś się do błędu albo zrobiłbyś cokolwiek żeby załagodzić tą sytuacje ale ty robisz dokładnie odwrotnie dodatkowo odpisujesz mi w "pogardliwy" sposób bo wiesz że ci nic nie zrobię. Odpisujesz do mnie jak do idioty jakiegoś podrzędnego szeregowego który nic nie zdziała. Prawdopodobnie tak jest ale przynajmniej wiem jaki masz stosunek do graczy i mam swoje zdanie. Mowie to co mi się tutaj nie podoba i napisałem te tematy nie po to żeby się z tobą kłócić lecz abyś zrobił coś w tym kierunku i poprawił te błędy. Demka wstawiłem nie tyle po to żeby dawać ludziom bana lecz po to aby udowodnić ci że banowanie randomowych osób bo nie miały farta bo admin wbił własnie na serwer nie ma sensu i jest nie skuteczne wręcz zniechęcające.@Edit. Eryk nie będę z tobą rozmawiał bo to co ty wyprawiasz na serwerze też jest śmieszne. Edytowane 12 Marca 2015 przez AhmedOdpalam 1
Właściciel GET Opublikowano 12 Marca 2015 Właściciel Opublikowano 12 Marca 2015 Nie spamuj, TL;DR. Spokojnie, wszystko się rozpatrzy. 1
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 18 Marca 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Marca 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Serwery CS 1.6 - Fragujemy.com → [CS 1.6] 7# DEATHRUN at Fragujemy.com → [DR] Skargi i zażalenia do Serwery CS 1.6 - Fragujemy.com → [CS 1.6] 7# DEATHRUN at Fragujemy.com → [DR] Skargi i zażalenia → Archiwum skarg
Właściciel GET Opublikowano 18 Stycznia 2020 Właściciel Opublikowano 18 Stycznia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi