DaVca Opublikowano 10 Marca 2015 Fragowicz Opublikowano 10 Marca 2015 Siema ! Chciałbym zaproponować dodanie nowych map na server. Jeśli ktoś gra długi czas po prostu zaczynaja mu sie nudzić. De_train de_tuscan cs_max cs_estate cs_rast_2001 Oto kilka moich propozycji, urozmaiciło by to trochę grę.
Zasłużony Fragowicz Kierowca Bombowca Opublikowano 10 Marca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Marca 2015 http://fragujemy.com/topic/11389-spis-map-serwera/?hl=mapcycleW linku wyżej masz cały mapcycle serwera COD.Jak widać train i tuscan są normalnie tylko po prostu gracze ich nie nominują/nie wybierają. Co do ratsów to wielokrotnie było już mówione, że u nas ich nie będzie.
DaVca Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 10 Marca 2015 (edytowane) Nie zauważyłem, mój błąd. Jednak to nie zmienia faktu, że można dodać jakieś inne. Chodzi mi o mniejsze mapy w godzinach nocnych, ciężko się gra w 3 osoby na np. eldorado. Edytowane 10 Marca 2015 przez DaVca
Zasłużony Fragowicz Kierowca Bombowca Opublikowano 10 Marca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Marca 2015 Nie oszukujmy się, nawet jeśli zostaną dodane jakieś nowe to i tak wybierane będą te najbardziej popularne :) Nesty wie co robi i jeżeli nastąpią jakieś zmiany w mapcyclach to pojawią się stosowne informację.
Właściciel GET Opublikowano 18 Października 2015 Właściciel Opublikowano 18 Października 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi