Skocz do zawartości

[KOSZ] Kilka propozycji i uwag.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, przejdę od razu do rzeczy. Na serwerze po śmierci nie można dawać infa co jest dużym utrudnieniem bo często to info jest moim zdaniem kluczowe do wygrania rundy. Po drugie jako VIP często ale nie zawsze dostaje w pierwszej rundzie(pistoletówce) 1800$ 3 granaty i kevlar co moim zdaniem jest za dużym ułatwieniem, moim zdaniem na serwerze TP nie powinno być VIP'a żeby każdy miał takie same szanse a jak się już upieramy przy zostaniu to w pistoletówce nie powinno być takich przywilejów każdy powinien być z pistoletem. I ostatnią sprawą jest antyrush na inferno w apartamentach, gry gracz ct stoi na schodach od bojlera i jest wcelowany w schody od apartów terro a zawodnik tt wychodzi i wychyla sam czubek głowy to linia antyrush'u zasłania tą głowę a terrorysta wszystko widzi i jest w stanie strzelić głowę antyterroryście nie będąc zauważonym, dobrze by było żeby ta linia była przesunięta o 1/2/3 schodki niżej, nie zmieni to ani trochę rozgrywki i nie da to przewagi ct a będzie można normalnie grać. Pozdrawiam 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Właściciel
Opublikowano

AD 1. Usprawnię ten system niebawem.

AD 2. Co do V.I.P. Nie wiem dlaczego nie wiesz, ale poruszana była już ta kwestia. Czy Ty aby na pewno przeglądasz forum jak trzeba? Czy mam to sprawdzić?

Opublikowano

Nesty, jeżeli chodzi o VIP'a w pistoletach to sam o tym napisałem i miało to zostać naprawione dlatego jeszcze raz o tym napisałem, a jeżeli chodzi o to że według mnie nie powinno być VIP'a na serwerze tp to myślę ze każdy powinien mieć takie same szanse. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Moim zdaniem BRAK INFA po śmierci jest lepsze bo np ja wolę słuchać kroków wroga niż wysłuchiwać ,, po lewej " ,, po prawej " ,, gala " itp i jestem pewien ze zdania na ten temat nie zmienie. BRAK INFO + ! 

Kwestia VIP wszystko jest spoko VIP jak VIP musi miec jakies przywileje inaczej nie bylby VIPem na szczescie +1000 w pierwszej rundzie juz chyba nie smiga bo mnie bynajmniej nie pokazuje co jest wielkim plusem a reszta jaka jest taka niech bedzie granaty kevlar ... od tego przeciez jest VIP.

Pzdr mordeczki 

Opublikowano (edytowane)

Zgodzę się z RaR'em brak komunikacji po śmierci utrudnia a jest to w końcu TP mamy się tu czuć jakbyśmy grali drużynowo więc potrzebne nam jest info :) Mógłbym zrozumieć jak by na Only DD2  nie było ale tam jest a tam nie jest potrzebne :) Tyle ode mnie :) . A co do Vipa to kiedyś też miałem na sourcie Admina i w tym Vipa i ludzie płakali że mam więcej hajs i wgl ale z czasem się pogodzili :) Pozdrawiam 

Edytowane przez Żurek
Opublikowano

No tu się musze z tobą Neaty nie zgodzić może VIP nie daje przemawagi np. dodawania hp po killu ale masz dużo więcej pieniędzy ok. 1400 $ na rundę prosty przykład jesteś w tt wygrywanie 1 rundę większość graczy ma wtedy ok. 4000 $ i jeżeli padną w pistole to kkupują: Ak, kevlar z helmem i zostaje kasy na 1 granat. A VIP kupuje: AK dokupuje tylko hełm bo kevlar dostaje i również dostaje zestaw granatów czyli wystarczy ze dokupi 1 Flasha i ma 3 granaty więcej co daje ogromną przewagę. 

Opublikowano

Serio aż tak przeszkadza ten VIP ? Przecież mało kto się czepia o tego vipa :) Dajmy spokój ktoś płaci ten wymaga ;) 

Opublikowano

Ja nie mówie że jest to jakaś ogromna przewaga ale jest i często dzięki temu drużyna z vipem często wygrywa rundę. Mi to nie przeszkadza bo sam go mam ale moim zdaniem na TP nie powinno być vip'a tyle ode mnie. Pozdrawiam 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

VIP to konto premium usługa płatna wiec jeśli za coś płacisz to czegoś wymagasz przecież każdy może sobie wykupić VIP tak? Nikomu to nie przeszkadza bo nikt nie ma o to pretensji nie składa skarg. Według mnie takie sprawy to blachostki zajmijmy się ulepszaniem serwera i poziomu grywalnosci.

• 1 rok później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności