Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 5 Lutego 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Lutego 2015 (edytowane) Witam, znalazłem kilka fajnych gier na steam za darmo, co trzeba zrobić? Już wam tłumacze. Wchodzimy na tą strone : http://www.dlh.net/en/ Rejestrujemy się i potwierdzamy e-mail (czyli standardowo trzeba zaktywować) Następnie kliknąć Profile/Keys, zjechać niżej i przy grze wcisnąć przycisk: Get Your Steam Game Here, i wtedy mamy klucz kopiujemy lub przepisujemy do Steam aktywując grę. Lista gier do zgarnięcia. Enclave. (RPG) East India Company Gold Edition. Knightshift. (RPG, Strategie) Knights and Merchants HD. Commander - Conquest Of The Americas. Two Worlds - Game of the Year Edition.(RPG) Mam nadzieje że pomogłem. Pozdrawiam Edytowane 5 Lutego 2015 przez kelek 7
Legendarny Fragowicz Kurwikłak Opublikowano 5 Lutego 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Lutego 2015 Z jakiego gatunku one?
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Lutego 2015 RPG oraz Strategie. co nie które w sklepie steam trzeba dać po ok 3-10euro.
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 5 Lutego 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Lutego 2015 Knights and Merchants - moja gra z dzieciństwa ;* A Knightshift wygląda jak Polanie :D Dzięki wielkie ;)
Tom Ek Opublikowano 5 Lutego 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 5 Lutego 2015 Super, na pewno pobiorę, plusior.
Zasłużony Fragowicz Achtung Opublikowano 21 Lutego 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 21 Lutego 2015 Nieźle, zawsze można nabić troche expa na steam za ilośc gier. 2
Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 9 Listopada 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Listopada 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Gry → Serie gier komputerowych → Pozostałe do Gry → Ze świata gier → Gry free to play & darmowe klucze do gier
Rekomendowane odpowiedzi