Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taki pomysl abyście wgrali vote. Czyli jak ktos odpalony to wpisujemy w say /vote y i jezeli np 75% graczy wpisze i wybierze to wtedy leci ban dla typa chociaz na pol godziny. Moim zdaniem warto to wgrac poniewaz z rana nie ma adminow na ten moment odpal siedzi na serwie ponad 30 min i nie da sie grac aa takto chociaz te 30 min udanej gry.

Opublikowano

Dobra, zapytam się wprost: Jestes debilem czy poprostu udajesz takiego i chcesz byc tak postrzeganym?

Trudno poświęcić minute na przelecenie tematów w Dziale : Propozycje i Uwagi niż pisać kolejny bezsensowny temat o tym samym co było wałkowane multum razy???

Ja zrobiłem to i w minute znalazłem 5 tematów o Tym samym o czym piszesz z praktycznie tą samą treścią,także proponuje kręcić dema i wrzucać na forum lub dema z forum wrzucać z odpałem Bo płacz na SB i brak jakiejkolwiek wiedzy o regulaminie forum/SB nie będzie twoim atutem.

Zamykać.

• 1 rok później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności