BlackHuntsMan ' Opublikowano 2 Stycznia 2015 Fragowicz Opublikowano 2 Stycznia 2015 Gdy zaczyna się nowa mapa na początku bardzo długo ładują mi się klasy. Proponuje o dodanie pierwszej, dodatkowej, rundy-rozgrzewki posługując się nożami. Trwała by ona ok. 40 sekund. W tym czasie ładowały by się klasy. Wiem że nie tylko ja doświadczyłem rozgoryczenia gdy nie załadowała mi się klasa i wróg zabijał mnie na własnym respie. Mam nadzieje że ekipa serwera rozpatrzy pozytywnie moją propozycję. Miłego dnia, BlackHuntsMan '
LoL2014 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Fragowicz Opublikowano 2 Stycznia 2015 Na szczęście nie mam tego bulu bo to ja wbijam od razu na respa i wybijam wszystkich hie hie hie. Oczywiście jestem za propozycją. 1
Właściciel GET Opublikowano 2 Stycznia 2015 Właściciel Opublikowano 2 Stycznia 2015 W UPDATE 4.4 jest rozgrzewka, ale obecnie nieaktywna, bo jest jeden w niej błąd. A wczoraj tak długo się ładowało, bo router w Pukawce szlag trafił, więc wszystko padało. Dzisiaj wymienili i jest ok.
Właściciel GET Opublikowano 18 Października 2015 Właściciel Opublikowano 18 Października 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi