Właściciel GET Opublikowano 29 Grudnia 2014 Właściciel Opublikowano 29 Grudnia 2014 Facebook - prośba, info, lajki Na fejsie od przyszłego roku chcemy wypromować nasz FanPage i rozszerzyć o informacje ze świata gier. Potrzebujemy chętnych do współpracy, czyli tzw. redaktorów, którzy mogliby zamieszczać info, np. gdy wyjdzie aktualizacja do CS:GO etc. Jeżeli osoby są chętny do pomocy i wsparcia, zapraszam do kontaktu na PW. Ponadto, jeżeli ktoś jeszcze nas nie polubił, nasz fanpage czeka: https://www.facebook.com/siecfragujemy - śmiało! Zostało nam 6 polubień do przekroczenia 500. Uda nam się to do końca roku? Zobaczymy, zapraszam!!! :) Na FB znajdziecie też najświeższe informacje dot. sieci, bo tam będą one zamieszczane od przyszłego roku. Pozdrawiam 4
Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 29 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Grudnia 2014 Strona przekroczyła 500 lajków. Stan na godzinę 14:00. 503 lajki ! :) 1
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 29 Grudnia 2014 505 wciąż rosnie. Jestem pod wielkim wrażeniem :-)
Właściciel GET Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Właściciel Opublikowano 30 Grudnia 2014 513 - zapraszamy dalej! Redaktorów dalej szukamy! :)
Shadow123 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Stycznia 2015 Mógłbym zareklamować wasz FanPage na mojej stronie fb, jeżeli byście chcieli przy okazji mógłbym zareklamować stronę fragujemy.com
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zaraz porozsyłam do znajomych na FB, aby polubili. Jeśli jest taka potrzeba to mogę się trochę zająć FP. Jakby co to możemy na PW się dogadać.
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Stycznia 2015 601 Kliknięcia „Lubię to!”: Nie jest źle :)
Właściciel GET Opublikowano 6 Października 2015 Autor Właściciel Opublikowano 6 Października 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi