Skocz do zawartości

[KOSZ] Facebook - prośba, info, lajki

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Facebook - prośba, info, lajki

Na fejsie od przyszłego roku chcemy wypromować nasz FanPage i rozszerzyć o informacje ze świata gier. Potrzebujemy chętnych do współpracy, czyli tzw. redaktorów, którzy mogliby zamieszczać info, np. gdy wyjdzie aktualizacja do CS:GO etc.

Jeżeli osoby są chętny do pomocy i wsparcia, zapraszam do kontaktu na PW.

Ponadto, jeżeli ktoś jeszcze nas nie polubił, nasz fanpage czeka: https://www.facebook.com/siecfragujemy - śmiało! Zostało nam 6 polubień do przekroczenia 500. Uda nam się to do końca roku? Zobaczymy, zapraszam!!! :)

Na FB znajdziecie też najświeższe informacje dot. sieci, bo tam będą one zamieszczane od przyszłego roku.

Pozdrawiam

• Ustrzel fraga! (+) 4
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Strona przekroczyła 500 lajków. Stan na godzinę 14:00. 503 lajki ! :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

505 wciąż rosnie. Jestem pod wielkim wrażeniem :-)

Opublikowano

Mógłbym zareklamować wasz FanPage na mojej stronie fb, jeżeli byście chcieli przy okazji mógłbym zareklamować stronę fragujemy.com

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Zaraz porozsyłam do znajomych na FB, aby polubili. Jeśli jest taka potrzeba to mogę się trochę zająć FP. Jakby co to możemy na PW się dogadać.

• 2 tygodnie później...
  • 8 miesięcy temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności