Skocz do zawartości

[KOSZ] Opinie o Metinie

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jakie są wasze opinie na temat tej gry?

Moim zdaniem gra bardzo fajna, ale expienie szybko się nudzi. Grałem w nią około 2 miesięcy z przerwami. Gra jest skontruowana tak, abyś nie robił przerw, bo na przykład zdechnie koń. Więc w dużym stopniu manipuluje realnym życiem graczy.

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ta gra nie powinna nawet istnieć, gorszej gry nie ma. sw3et to ładnie ujął :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Grałem kiedyś chyba do 8 lvl'a :D Strasznie mi się znudziła po KILKUNASTU minutach grania...

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Z chęcią pozostawiłbym to bez komentarza, ale nie mogę :] Największą wadą tej gry moim zdaniem sa gracze. ; ] Ja osobiście nie potrafię grać w gry z szerszym gronem polaków.

Opublikowano

Kolory same szare? Po update kolorystyka się zmieniła, na tym zespół nie poprzestanie.

Ale stracili za pewne wiele osób i ten metin sretin to takie samo gówno jak tibia skaczące pixele w tym i tym ..

Opublikowano

Dobra to był temat co sądzicie ja powiedziałem co o tej grze sądzę wiec ty też powinieneś się wypowiedzieć a nie bronic jej dupska tak ją bronisz jakby to była twoja laska nie wiem może jeszcze powiedz jej, że ja kochasz i przeleć się z nią przez monitor w tych zbrojach i innych jak dla mnie dupnych przedmiotach ;)

Opublikowano

Miał być koniec ale musiałem, wybacz. :(

Dorośnij. ;)

Mówi to typ bez ustawionego profilu wiekowego na forum n/c .

Wypowiedziałeś się już na ten temat ja tak samo (następne spamowanie zakończy się warnem)

[mod]Spokój - moderator musi okazać poziom.[/mod]

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nie wbijajcie więcej niż 10 lvli bowas wciągnie jak mnie.

P.S Chce ktoś kupić konto za 10zł 39 lvl boj itp. z eq! PW

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Metin, szczerze? Dzieci w to grają a do przykładu dorzucę:

->

Opublikowano

co prawda swet dobrze mowi ;p duzo ludzi juz nie gra w tę gre poniewaz duzo zmian weszlo i moim zdaniem bezsensu te zmiany . Gram w metina od czasu do czasu ,nawet kiedys mnie to wciągnelo ,ale teraz ta gra jest nudna. Jak dla mnie gra 4/10 ';]

• 1 miesiąc temu...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

słyszałem ,że ta gierka jest niedokładnie zrobiona.. gra darmowa o małych wymganiach.

• 1 miesiąc temu...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Każda gra uzależnia. Trzeba umieć grać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności