Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 13 Listopada 2011 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Listopada 2011 Jakie są wasze opinie na temat tej gry? Moim zdaniem gra bardzo fajna, ale expienie szybko się nudzi. Grałem w nią około 2 miesięcy z przerwami. Gra jest skontruowana tak, abyś nie robił przerw, bo na przykład zdechnie koń. Więc w dużym stopniu manipuluje realnym życiem graczy.
MarkeloN Opublikowano 13 Listopada 2011 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 13 Listopada 2011 Dla mnie metin jest równy zeru nic ta gra nie ma a grafika już nie wspomnę kolory same szare.
Zasłużony Fragowicz KinGDooM Opublikowano 13 Listopada 2011 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 13 Listopada 2011 Ta gra nie powinna nawet istnieć, gorszej gry nie ma. sw3et to ładnie ujął :)
Właściciel GET Opublikowano 13 Listopada 2011 Właściciel Opublikowano 13 Listopada 2011 Bez komentarza : )
Legendarny Fragowicz powN Opublikowano 13 Listopada 2011 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Listopada 2011 Grałem kiedyś chyba do 8 lvl'a :D Strasznie mi się znudziła po KILKUNASTU minutach grania...
Zasłużony Fragowicz Dad.oF.Hax Opublikowano 13 Listopada 2011 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 13 Listopada 2011 Z chęcią pozostawiłbym to bez komentarza, ale nie mogę :] Największą wadą tej gry moim zdaniem sa gracze. ; ] Ja osobiście nie potrafię grać w gry z szerszym gronem polaków.
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 13 Listopada 2011 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Listopada 2011 Metin ? Porażka jak dla mnie .
Legendarny Fragowicz KRYSTIAN Opublikowano 13 Listopada 2011 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Listopada 2011 Dostosuje się do tematu - ŻAL.
MarkeloN Opublikowano 13 Listopada 2011 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 13 Listopada 2011 Kolory same szare? Po update kolorystyka się zmieniła, na tym zespół nie poprzestanie. Ale stracili za pewne wiele osób i ten metin sretin to takie samo gówno jak tibia skaczące pixele w tym i tym ..
MarkeloN Opublikowano 13 Listopada 2011 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 13 Listopada 2011 Dobra to był temat co sądzicie ja powiedziałem co o tej grze sądzę wiec ty też powinieneś się wypowiedzieć a nie bronic jej dupska tak ją bronisz jakby to była twoja laska nie wiem może jeszcze powiedz jej, że ja kochasz i przeleć się z nią przez monitor w tych zbrojach i innych jak dla mnie dupnych przedmiotach ;)
MarkeloN Opublikowano 13 Listopada 2011 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 13 Listopada 2011 Miał być koniec ale musiałem, wybacz. :( Dorośnij. ;) Mówi to typ bez ustawionego profilu wiekowego na forum n/c .Wypowiedziałeś się już na ten temat ja tak samo (następne spamowanie zakończy się warnem) [mod]Spokój - moderator musi okazać poziom.[/mod]
Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 15 Listopada 2011 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Listopada 2011 Nie wbijajcie więcej niż 10 lvli bowas wciągnie jak mnie. P.S Chce ktoś kupić konto za 10zł 39 lvl boj itp. z eq! PW
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 15 Listopada 2011 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Listopada 2011 Metin, szczerze? Dzieci w to grają a do przykładu dorzucę: ->
Legendarny Fragowicz Krakers Opublikowano 15 Listopada 2011 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Listopada 2011 Metin to gówno i to straszne a tylko dzieci metina mówią "ŻAL" :D
h0w?! Opublikowano 16 Listopada 2011 Fragowicz Opublikowano 16 Listopada 2011 co prawda swet dobrze mowi ;p duzo ludzi juz nie gra w tę gre poniewaz duzo zmian weszlo i moim zdaniem bezsensu te zmiany . Gram w metina od czasu do czasu ,nawet kiedys mnie to wciągnelo ,ale teraz ta gra jest nudna. Jak dla mnie gra 4/10 ';]
MysiU Opublikowano 17 Listopada 2011 Fragowicz Opublikowano 17 Listopada 2011 Gra gó**o warta, uzależnić się można w H*j
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 13 Stycznia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Stycznia 2012 słyszałem ,że ta gierka jest niedokładnie zrobiona.. gra darmowa o małych wymganiach.
Gorylondko Opublikowano 4 Marca 2012 Fragowicz Opublikowano 4 Marca 2012 Słyszałem o tej gierce ale nie mam chęci w nią grać, bardzo wciąga po wbiciu 20-25 lvla.
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Marca 2012 Każda gra uzależnia. Trzeba umieć grać.
Rekomendowane odpowiedzi