Skocz do zawartości

[KOSZ] Opinie o Metinie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gra w Metin2 . na początku jest nudna nie powiem ale gdy wbije ktoś lvl np: 65 robi się ciekawa:) ja grałem jak były tylko dwa serwery 1, 2fenix gdzie grałem do 75 lv a pózniej konto sprzedane:) za 450zł:) wiec czasem sie oplaca pograc ( chodz z drugiej to przyjemnosc jak sie ktos w ciaggnie:)

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Moim zdaniem na początku jest fajnie jak ma sie duzo kolegów ale potem sie zaczyna nudzić gra albo jak sie wbije full lvl /

Serio 75lvl za 450zl musiałeś miec tam pro eq :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Moim zdaniem na początku jest fajnie jak ma sie duzo kolegów ale potem sie zaczyna nudzić gra albo jak sie wbije full lvl /

Wiadomo, że z kumplami lepiej. Ściganie się lvlami, wymiana itemek itp. :)

Opublikowano

Wiadomo, że z kumplami lepiej. Ściganie się lvlami, wymiana itemek itp. :)

Wtedy jak były 2 serwery to mało było gildii:) a tak to jak sie znalazło dobrą gildie z 3 razy na DT:). Gildia ogarnieta ludzie tez VT To grać można razem DT, exp :) aa eq no miałem miałem słąbe właśnie;:)

wbić lv 99 cieżka sprawa to tak szybko tego nie zrobisz:) i dłuuugo trzeba na to zapracować:)

Opublikowano

Moim zdaniem, fajne tylko że......

jak dzisiaj zacząłem tak dla jaj sobie grać.....

ludzie... koleś, pisał że ma 19 lat i chodzi na studia....

a piszę jak jakiś 7-9 latek, ciągle pisał "hoc to ci cosi dam"

(ja miałem 4 lvl on bodajże 54),i pisał także,że piszę tak specjalnie by szybciej pisać... a niby ja wolno pisałem bo znaki "interpunkcyjne" i Polskie litery...(przypomnę, ja mam 12 lat a on pisał że ma 19 ...)

dokończcie resztę tej opowieści o Metinie 2030 haha :D

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nexxt piszesz, że beznadzieja, a pare postów niżej polecasz serwer. Brawo dla ciebie.

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

No dokładnie to jest porażka nie gra , ale jest dużo dzieci co w to gra :D (Jeżeli jest ktoś na forum kto gra w metina , NIE MÓWIĘ ŻE WY JESTEŚCIE TYMI DZIEĆMI) . I wracając do tematu . Metin to jedna wielka klapa . Nie wspominając o tym całym Item Shopie :o .

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Zagrałem w niego , tak sobie stałem w jakiejś wiosce i tak mówię : "Co to za gra? Te kolory - blee." Wyłączyłem ją i usunąłem ją z komputera...

Moje całe osiedle w to "maniaczy" , spotykają się na boisku i rozmawiają o ITEM SHOPIE i wymieniają się zbrojami... hah.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Gra może nie warta, ale zarobek z tego może być :D

Jak znasz się choć trochę na tworzeniu prywatnych serwerów to nic tylko tworzyć i mieć kasę :D

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

trzeba mieć pieniążki najpierw żeby serwer powstał

Opublikowano

Jak już chodzi o zarobek janofer to sobie zacznij grać w kolejną durną i przykrą grę, a mianowicie w Tibie.

Tu możesz zarobić siano haha

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Grałem i taka nieciekawa, nie rozumiem "chińskich" gier :D Takie nie prawdziwe, te moce, te postacie... :C

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności