Fatal aIm Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Gra w Metin2 . na początku jest nudna nie powiem ale gdy wbije ktoś lvl np: 65 robi się ciekawa:) ja grałem jak były tylko dwa serwery 1, 2fenix gdzie grałem do 75 lv a pózniej konto sprzedane:) za 450zł:) wiec czasem sie oplaca pograc ( chodz z drugiej to przyjemnosc jak sie ktos w ciaggnie:)
NexxT Opublikowano 26 Maja 2012 Fragowicz Opublikowano 26 Maja 2012 Moim zdaniem na początku jest fajnie jak ma sie duzo kolegów ale potem sie zaczyna nudzić gra albo jak sie wbije full lvl / Serio 75lvl za 450zl musiałeś miec tam pro eq :)
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 27 Maja 2012 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Maja 2012 Moim zdaniem na początku jest fajnie jak ma sie duzo kolegów ale potem sie zaczyna nudzić gra albo jak sie wbije full lvl / Serio 75lvl za 450zl musiałeś miec tam pro eq :) Wiadomo, że z kumplami lepiej. Ściganie się lvlami, wymiana itemek itp. :)
Fatal aIm Opublikowano 27 Maja 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 27 Maja 2012 Moim zdaniem na początku jest fajnie jak ma sie duzo kolegów ale potem sie zaczyna nudzić gra albo jak sie wbije full lvl / Serio 75lvl za 450zl musiałeś miec tam pro eq :) Wiadomo, że z kumplami lepiej. Ściganie się lvlami, wymiana itemek itp. :) Wtedy jak były 2 serwery to mało było gildii:) a tak to jak sie znalazło dobrą gildie z 3 razy na DT:). Gildia ogarnieta ludzie tez VT To grać można razem DT, exp :) aa eq no miałem miałem słąbe właśnie;:) Moim zdaniem na początku jest fajnie jak ma sie duzo kolegów ale potem sie zaczyna nudzić gra albo jak sie wbije full lvl / Serio 75lvl za 450zl musiałeś miec tam pro eq :) wbić lv 99 cieżka sprawa to tak szybko tego nie zrobisz:) i dłuuugo trzeba na to zapracować:)
-=Krzysiek=- Opublikowano 1 Czerwca 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 1 Czerwca 2012 Moim zdaniem, fajne tylko że...... jak dzisiaj zacząłem tak dla jaj sobie grać..... ludzie... koleś, pisał że ma 19 lat i chodzi na studia.... a piszę jak jakiś 7-9 latek, ciągle pisał "hoc to ci cosi dam" (ja miałem 4 lvl on bodajże 54),i pisał także,że piszę tak specjalnie by szybciej pisać... a niby ja wolno pisałem bo znaki "interpunkcyjne" i Polskie litery...(przypomnę, ja mam 12 lat a on pisał że ma 19 ...) dokończcie resztę tej opowieści o Metinie 2030 haha :D
Extreme. Opublikowano 2 Czerwca 2012 Fragowicz Opublikowano 2 Czerwca 2012 Grałem w to chwilkę , jakoś po 5 minutach wyłączyłem i odinstalowałem . Dla mnie totalna porażka !
Endich^ Opublikowano 2 Czerwca 2012 Fragowicz Opublikowano 2 Czerwca 2012 Porażka.. we wszystkich grach to samo.. nudne
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Czerwca 2012 Nexxt piszesz, że beznadzieja, a pare postów niżej polecasz serwer. Brawo dla ciebie.
LuxiU Opublikowano 7 Lipca 2012 Fragowicz Opublikowano 7 Lipca 2012 No dokładnie to jest porażka nie gra , ale jest dużo dzieci co w to gra :D (Jeżeli jest ktoś na forum kto gra w metina , NIE MÓWIĘ ŻE WY JESTEŚCIE TYMI DZIEĆMI) . I wracając do tematu . Metin to jedna wielka klapa . Nie wspominając o tym całym Item Shopie :o .
Arron :* Opublikowano 18 Grudnia 2012 Fragowicz Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zagrałem w niego , tak sobie stałem w jakiejś wiosce i tak mówię : "Co to za gra? Te kolory - blee." Wyłączyłem ją i usunąłem ją z komputera... Moje całe osiedle w to "maniaczy" , spotykają się na boisku i rozmawiają o ITEM SHOPIE i wymieniają się zbrojami... hah.
mrX Opublikowano 18 Grudnia 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Grudnia 2012 Grałem w Metina kiedyś chwilowo. Wielka porażka!! Nic nie warta gra.
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 18 Grudnia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Grudnia 2012 Gra może nie warta, ale zarobek z tego może być :D Jak znasz się choć trochę na tworzeniu prywatnych serwerów to nic tylko tworzyć i mieć kasę :D
Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Grudnia 2012 trzeba mieć pieniążki najpierw żeby serwer powstał
mrX Opublikowano 18 Grudnia 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Grudnia 2012 Jak już chodzi o zarobek janofer to sobie zacznij grać w kolejną durną i przykrą grę, a mianowicie w Tibie. Tu możesz zarobić siano haha
Karo(L) Opublikowano 19 Marca 2013 Fragowicz Opublikowano 19 Marca 2013 Grałem i taka nieciekawa, nie rozumiem "chińskich" gier :D Takie nie prawdziwe, te moce, te postacie... :C
Rekomendowane odpowiedzi