GodlikeOnlyDD2 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Grudnia 2014 (edytowane) Ahoj! Od pewnego czasu się zbierałem, żeby napisać ten temat i nadszedł czas! Znalazłem ostatnio muzę, od której nie mogę się uwolnić a za cholerę nie mogę znaleźć niczego podobnego do niej. Mam skrytą nadzieję, że może ktoś słyszał coś w tym stylu kiedyś. Chodzi o 14:38 https://www.youtube.com/watch?v=cNOPSu58wl8 Edit. blakk chodzi o coś podobnego do tej piosenki a nie o to jak się ona nazywa xD Edytowane 21 Grudnia 2014 przez Godlike ;) 1
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 21 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Grudnia 2014 ?
Właściciel GET Opublikowano 21 Grudnia 2014 Właściciel Opublikowano 21 Grudnia 2014 Jest specjalny temat do tego typu, a ten wstawia to do oficjalnych... No żarty sobie robisz.
Właściciel GET Opublikowano 21 Grudnia 2014 Właściciel Opublikowano 21 Grudnia 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi