Skocz do zawartości

2 propozycje

Rocky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie będę się rozpisywał więc przejdę do rzeczy
1.Wprowadzić ograniczenie gry scoutem do 1-2 osób . Czemu taki pomysł ? Już tłumaczę.Jak grasz w ct i staniesz 5-6 scoutami na midzie i 3-4 w bsie na A to gra jest bez sensu i nie da się przejść bo jak 1 cię nie trafi zostaje jeszcze 10 <_<
2.Wprowadzić aby M4A1-S miało magazynek 90 naboi a nie 40 . Powód ? Tu konkretnego nie mam lecz myślę że to by było trochę fair jak na serwer 33 sloty masz mało naboi :)

Liczę na rozpatrzenie :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

1. Nie. Przecież również możesz kupić scouta i ich powoli wybijać. Ja tam nie narzekam,a trochę tu gram. To że jest tyle ludzi to jest właśnie urok FFA kolego.

2. Chyba kpisz. Masz mało naboi to graj z krową, proste. Tam masz naboi w nadmiarze.

Opublikowano

1. przez takie granie scoutem przez 10 ludzi serwer traci graczy...

2. Nie chodzi mi że M4A1-S ma mały magazynek tylko o to że ma aż 60 naboi na 15 ludzi...

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

nie nie nie nie i jeszcze raz nie.

Gracze już płaczą o to że są restrykcje na AWP, ograniczmy im jeszcze dostęp do scouta. Może jeszcze ograniczymy za niedługo p90 bo przecież to ma mały rozrzut i dużo naboi... Już sama restrykcja na AWP wystarcza

A co do m4a1-s . Brakuje Ci ammo? graj m4a4 masz wiele innych dobrych broni którymi możesz grać. Zabijesz za pomocą m4a1s chociaż 3 to już Ci jakaś broń wyleci i możesz podnieść.

Niech to będzie jak najbardziej "wolny" od restrykcji serwer bo tego gracze chcą. Nie każdy ma zamiar kupować VIP-a żeby mieć dostęp do broni. Rocky gram trochę dłużej od Ciebie i na tym serwerze i przypuszczam że ogółem w cs:go i wiem czego gracze chcą a czego nie.

Idąc dalej tym tokiem myślenia "ograniczania" broni to wreszcie będziecie chcieli aby była blokada na smoke bo w końcu jak kupi te 34 osoby po dymnym to wszystkie wejścia będą "zasmołkowane".. 

BEZSENS!

Opublikowano

Na nie, dlaczego ? Powody są wyżej ;)

• Właściciel
Opublikowano

Co do scouta, on ma trochę racji. Do 3-4 się ograniczy na team i ok. A co do płaczu na ograniczenie AWP, wszędzie praktycznie na CS:GO publikach tak jest, więc... A jak ktoś nie chce mieć ograniczenia, to V.I.P-a może zakupić i jego limit nie dotyczy.

Opublikowano

4 to najbardziej pasująca ilość moim zdaniem, nie za dużo nie za mało.

Co do m4a1-s to Kanrin ma rację, jeśli nie pasuje Ci ta broń graj z m4a4 tam masz naboji od cholery.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

1.  Pomysł nie jest zły, bo dzisiaj faktycznie spotkałem się z podobną sytuacją, że 2xawp i z 6 Scout'ów w TT. A wiadomo jak to się kończy, trzeba delikwentów kickować/banować bo czekają na CT na respie.

2. Jak w ogóle można taką słabą bronią jak m4a0 grać? Czyt. jest dobrze jak jest.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jak dla mnie to pierwsze ograniczenie jest w sumie niezłym pomysłem, do 4 scoutów max, jezeli wam to nie pasi aż tak bardzo.

Ja często gram Only Scout/AWP i wybijam ich z tych broni, więc różnicy i tak nie odczuję.

A co do 2. Propozycji to zinterpretuję to jako żart.

Nie pasuje ci ilość? Graj M4A4 / P90 lub UMP z MaterDei. :D

Opublikowano

Grałem M4A1 już na tym serwie , chcę się pouczyć M4A1-S ale rozumiem jak nie przejdzie

Kanrin już nie przesadaj z tym że grasz dłuzej ode mnie bo może w cs go tak ale nie w csa i nie grasz wiecej na tym serwie (wiecej, nie dłużej)

Chociaż dobrze że ten scout został wysłuchany ;)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

No nie mam zamiaru się licytować kto gra dłużej. Ja swoje wiem Ty swoje. w 1.6 mam pare dobrych latek przegrane a w GO też już troche gram.

Mimo wszystko ilość naboi zostaje bez zmian. Utargowałeś scouta i gratulacje ;) Dla mnie to jest bez sensu no ale cóż ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności