paroofka_gaming Opublikowano 25 Listopada 2014 Fragowicz Opublikowano 25 Listopada 2014 Poradnik jak grac AK-47 Coś o AK-47Ak-47 to bardzo silny karabin, lecz ma ogromny rozrzut i nic zbytnio niewskuramy strzelając full-auto. Gracze często wybierają ten karabin ze względu na jego pierwszy strzał jeżeli przeciwnik jest bez zbroi i hełmu.Jak strzelać? Aby celnie strzelać należy stać w bezruchu i strzelać seriami 2-3 strzały, bardzo dobrą opcją jest 3xfire, jest to przycisk w niektórych myszkach, po kliknięciu raz broń oddaje nam 3 strzały co pomaga nam panować nad rozrzutem. Ewentualnie jeżeli jesteśmy przyzwyczajeni do walenia full-auto to strzelamy po nogach! nie w brzuch lub w głowę ponieważ celownik idzie w górę więc jak bijemy po nogach jest prawdopodobieństwo że walniemy headshota Gdzie uczyć się grać?Najlepiej na botach, ustawić na poziom expert, ustawić w cvar 16000$ na start i idziemy do tt, grając cały czas ak i zabijamy boty wymienionymi sposobami wyżej. Polecana broń drugo rzędna?Deagle + komplet granatów i oczywiście kamizelka z hełmem, lepiej polatać 2-3 rundy z samym deaglem, i później zaopatrzeć się w ten zestawik
Właściciel GET Opublikowano 25 Listopada 2014 Właściciel Opublikowano 25 Listopada 2014 Nic tak nie pomaga jak własne ćwiczenie i opanowanie recoila w AK47. Poradniki czyli suche teksty nic nie dadzą. 4
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 25 Listopada 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Listopada 2014 Nesty- Dlatego nie lubię tym grać. Ta broń jest dla mnie nie do ogarnięcia, a, ćwiczeń jako takich nie robiłem. Kiedyś próbowałem.
Legendarny Fragowicz Night Opublikowano 25 Listopada 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Listopada 2014 Lubie Ak ale tylko w cs 1.6 w cs : go kompletnie nie potrafie opanować recoila :). Poradnik typu napisz, żeby coś napisać. Czysta oczywistość.
Właściciel GET Opublikowano 25 Listopada 2014 Właściciel Opublikowano 25 Listopada 2014 Ja ogarnąłem ak47, najlepsza broń, ja nie lubię właśnie m4.
Zasłużony Fragowicz Matko Bosko Opublikowano 25 Listopada 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Listopada 2014 Najlepsza broń to UMP-45, a nie jakieś te wasze AK-47, z którego strzelać się nie da :D
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 25 Listopada 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Listopada 2014 Ten zaczyna z tym swoim "UMP". xD Najlepszą bronią jest Tec-9. Nawet twoje ump padnie. :D
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 28 Listopada 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Listopada 2014 To widzę ze Awp nie graliście xD ak nie jest aż tak trudne :) jego recoil jest na wzór "7" a i strzaly z AK przyciskiem 3xfire nic nie dają bo są zbyt powolne i nadąża wyrzucać celownik do góry
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 28 Listopada 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 28 Listopada 2014 AWP gram zawsze, niezależnie od teamu, więc go nie wypisywalem. Mialem przycisk 2x fire, byl naprawdę ciekawy.
pjN Opublikowano 30 Listopada 2014 Fragowicz Opublikowano 30 Listopada 2014 (edytowane) 1. Jak się umie kontrolować full auto to można dużo wskórać ;) Typowe myślenie silvera przedstawione powyżej. 2.Są odpowiednie mapy, gdzie jest pokazane jak kontrolować full auto. 3.Uczyć się grać na botach? Śmieszny jesteś. Od tego są deatchmatch'e 4.Hahahahhahah deagle xDDDDDDD Jak ty chłopie pewnie nawet strzelać z tego nie potrafisz. Deagle xDDD Rozwaliłeś mnie. CS:GO to nie to samo co 1.6 ;) W cs;go deagla nie gra się do karabinu -.- Jestem ciekawy jaką masz rangę. Edytowane 30 Listopada 2014 przez pjN
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 30 Listopada 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 30 Listopada 2014 1. Jak się umie kontrolować full auto to można dużo wskórać ;) Typowe myślenie silvera przedstawione powyżej. 2.Są odpowiednie mapy, gdzie jest pokazane jak kontrolować full auto. 3.Uczyć się grać na botach? Śmieszny jesteś. Od tego są deatchmatch'e 4.Hahahahhahah deagle xDDDDDDD Jak ty chłopie pewnie nawet strzelać z tego nie potrafisz. Deagle xDDD Rozwaliłeś mnie. CS:GO to nie to samo co 1.6 ;) W cs;go deagla nie gra się do karabinu -.- Jestem ciekawy jaką masz rangę. Każdy ma swoją technike gry, a ty nie musisz tego krytykować. Jeśli uważasz, że jesteś najlepszy to idź z Pashą pogadaj co on sądzi o twojej grze. Albo poprostu z nim zagraj. Zobaczymy co ugrasz:) Pozdro ^^
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 30 Listopada 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Listopada 2014 Myślenie silvera - mówisz o sobie? Każdy ma swoją ulubioną broń i z tego najczęściej strzela. Np. AK: Jeżeli muszę i jest wymagajaca tej broni akcja to podnoszę i strzelam. A tak BTW. To gdybym chciał ogarniać full auto w AK, to juz dawno bym to umiał. :). A post wyżej juz opisał twoją krytykę. ;)
Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 30 Listopada 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Listopada 2014 Dla mnie najlepsze bronie to Galil ar i awp, a nie jakiś ak47 xD
pjN Opublikowano 30 Listopada 2014 Fragowicz Opublikowano 30 Listopada 2014 (edytowane) Każdy ma swoją technike gry, a ty nie musisz tego krytykować. Jeśli uważasz, że jesteś najlepszy to idź z Pashą pogadaj co on sądzi o twojej grze. Albo poprostu z nim zagraj. Zobaczymy co ugrasz:) Pozdro ^^ Jakbym uważał, że jestem najlepszy to na pewno bym z paszą nie grał, bo są lepsi gracze, ale Ty fangirlu Virtus Throw pewnie ich nie znasz :) Myślenie silvera - mówisz o sobie? Każdy ma swoją ulubioną broń i z tego najczęściej strzela. Np. AK: Jeżeli muszę i jest wymagajaca tej broni akcja to podnoszę i strzelam. A tak BTW. To gdybym chciał ogarniać full auto w AK, to juz dawno bym to umiał. :). A post wyżej juz opisał twoją krytykę. ;) Mówie o deaglu ;) Mogę się założyć o 100 euro w skinach, że on nie potrafi z tej broni strzelać ;) Edytowane 30 Listopada 2014 przez pjN
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 30 Listopada 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Listopada 2014 Aha, myślałem, że to do mnie. Zwracam honor. ;)
Zasłużony Fragowicz JasiuZM Opublikowano 30 Listopada 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 30 Listopada 2014 Pamiętam jakby to było wczoraj, gdy kolega do drugiego krzyczał że strzela kałachem, jakby g*wnem rzucał xD.Ja serii używam na dalekie odległości, jeśli wróg jest blisko, to używam full-auto po kolanach.
Legendarny Fragowicz Josh Opublikowano 30 Listopada 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Listopada 2014 Pamiętam jakby to było wczoraj, gdy kolega do drugiego krzyczał że strzela kałachem, jakby g*wnem rzucał xD. Ja serii używam na dalekie odległości, jeśli wróg jest blisko, to używam full-auto po kolanach. Również tak robię. Full auto po kolanach lub w brzuch ;)
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 30 Listopada 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 30 Listopada 2014 Tak bo ty wiesz czy on potrafi strzelać czy nie. hahah śmiechłem Skończ się przechwalać.
Janko Opublikowano 30 Listopada 2014 Fragowicz Opublikowano 30 Listopada 2014 Takie poradniki są trochę bezsensowne, można się tylko nauczyć grać poprzez praktykę i nic więcej.
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 30 Listopada 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 30 Listopada 2014 Takie poradniki są trochę bezsensowne, można się tylko nauczyć grać poprzez praktykę i nic więcej. Dokładnie jestem tego samego zdania !
Rekomendowane odpowiedzi