Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam drogich userów!

W trakcie realizacji jest duży projekt związany z otworzeniem pierwszego w Polsce lokalu oferującego pełne zaplecze e-sportowe, możliwość grania ze znajomymi na najlepszym sprzęcie, braniu udziału w turniejach oraz wiele wiele innych, więcej informacji wkrótce. W celach wywiadowczych, serdecznie proszę o wypełnienie prostej i szybkiej ankiety - http://www.survio.co...A4W9E2A9M3A4W9X

Pozdrawiam, Varg :)

Opublikowano

Gdyby to była jakaś centrala polski - Poznań i Okolice, to by było cudo. Dużo osób by na to poleciało gdyby to było na pomorzu i byłyby typowe eventy np. Letnie ;) Ale no, czekam na więcej informacji.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Fajnie by było gdyby to porobili w większych miastach Polski, aby ludzie o tym słyszeli.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Fajnie by było odwiedzić taki lokal. Im więcej byłoby w nim eventów tym więcej graczy by przyciągnął. Sam chętnie bym się wybrał :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

To by było zajebiste, może w końcu media by się bardziej zainteresowały polską sceną e-sportu.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ja mam 25min drogi od domu lokal dla graczy, ide tam sobie i ogladam streamy lub cisne na xbox/wii etc :D

ale taki lokal bylby mocny :>

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

U mnie tez jest taki gaming room w okolicy :D + tarasik gdzie mozna ''wyluzowac'' po ciezkim rankedzie ;d 10 kompow takze turnieje 5v5 tez gramy ;p 

Opublikowano

Ankieta wypełniona. Bardzo fajny pomysł. Myślę że zdałoby to egzamin :D

Opublikowano

w łodzi jest "pub" insert coin gdzie przy piwerku czy wodeczce mozesz sobie popykac w xboxa maja tam od groma gierek i kilka stolikow z konsolami, wieczorami jest problem z miejscem trzeba przewaznie przyjsc okolo 19 zeby jakis stolik wychaczyc tak wiec wydaje mi sie ze taki " gaming place jezeli bedzie przypominal stare kawiarenki internetowe (bo tak to obrazowo wyglada) to moze miec problem z utrzymaniem sie na rynku

• 4 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 lata później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności