Bocik Opublikowano 3 Listopada 2014 Fragowicz Opublikowano 3 Listopada 2014 Siemka! Chciałbym zaproponować dodanie nowej mapy - de_dusferno2 Jak nazwa wskazuje jest to połączenie map de_inferno i de_dust2. Obie mapy są dość lubiane, myślę więc, że ich połączenie spotka się z aprobatą graczy. Oto link do mapki: http://maps.cs-bg.info/maps/cs/2498/ Czekam na wasze głosy :)
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 3 Listopada 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Listopada 2014 Myślę że może się nadać ;)
M.A.G.IKA Opublikowano 3 Listopada 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Listopada 2014 fajna mapka grałem wiele razy masz u mnie duże TAK !!!
Buzika Opublikowano 3 Listopada 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Listopada 2014 A przypadkiem co za dużo to nie zdrowo ?? Sądzę że jest dość wystarczająco map na serwerze :D
UchihaItachi Opublikowano 3 Listopada 2014 Fragowicz Opublikowano 3 Listopada 2014 e tam. + czy - jedna mapka nikomu nie zaszkodzi. mnie się tam podoba
Legendarny Fragowicz Night Opublikowano 3 Listopada 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Listopada 2014 Była już ta mapa na serwerze i się nie sprawdziła. Odpada.
Właściciel GET Opublikowano 18 Października 2015 Właściciel Opublikowano 18 Października 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi