Skocz do zawartości

[ODRZUCONA] Zimowa Mapa Mirage

majkooo

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Strzałeczka Fragi!

Iż mamy okres zimowy oraz nadchodzą Święta Bożego Narodzenia, aby wzbudzić klimat na serwerze moją propozycją dodania na serwer jest "Winter Mirage" (link do mapy niżej), według mnie urozmaici rozgrywkę, lecz może nie samą rozgrywkę, a klimat zimy wspomiany wyżej. Moim zdaniem można zrobić co drugą mapę to Zimowy Mirage, raz zwykły, raz zimowy, raz zwykły, raz zimowy i tak na zmianę.

Co o tym sądzicie?

LINK: https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/%3Fid%3D566484103&ved=2ahUKEwjols--5uD7AhXXFXcKHaZ8BpYQFnoECA0QAQ&usg=AOvVaw3JuAHyK1vLjvjn3-C28MXu

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Spoko pomysł jednak najpierw trzeba sprawdzić czy te textury itd. nie będą zbytnio wpływać na grę i zaburzać rozgrywki a co do tego że na zmianę to jak już to ja bym poszedł w system 3 zwykle 1 zimowa. 

Drugą opcją też jest urozmaicenie zwykle Miraga o jakieś elementy świątecznie nie wpływające specjalnie na rozgrywkę. 

Pozdrawiam, naczelny wszystko wiedzący Thylele.

Ps. Trzeba też zerknąć jak ta mapa wpływa na FPS'y bo nie którzy grają na pralkach i żeby nie było tak że serwer będzie pusty.

Opublikowano

Jestem za kiedyś już coś takiego było nie te same pomysły ale zimowy migrage dla mnie fajny pomysł trzeba tylko sprawdzić parę rzeczy 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Zacznijmy od tego panowie, że ta mapa powstała w grudniu 2015 roku, tak więc nie ma tam ławki pod oknem, ani innych zmian, które zostały wprowadzone później. Oficjalnie poproszę @ K3WL4R , który mógłby nam w tym pomóc, ale to może potrwać, bo jak wiemy kewlar jest odpowiedzialny nie tylko za mapy, ale też za projekt MC, który startuje jutro o 18:00. Tak więc poczekamy, zobaczymy. :)

Opublikowano

Według mnie pomysł jest świetny i się chętnie za to zabiorę. Mam teraz wolną chwilę, więc zacznę się orientować

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Właśnie o tą mi chodziło!

• 1 miesiąc temu...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Niestety wystąpiły błędy przez które nie udało się dodać mapy, także mam nadzieję że w grudniu tego roku będziemy śmigać na sankach po mirage :D

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

fg_gun.png

Twoja propozycja bądź uwaga została odrzucona
Dziękujemy za poświęcony czas i zgłoszenie tej propozycji bądź uwagi.

- - -

[!] Jeśli nie zgadzasz się z powyższą decyzją, raportuj ten post, a rozpatrzymy go ponownie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności