Zasłużony Fragowicz majkooo Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Grudnia 2022 Strzałeczka Fragi! Iż mamy okres zimowy oraz nadchodzą Święta Bożego Narodzenia, aby wzbudzić klimat na serwerze moją propozycją dodania na serwer jest "Winter Mirage" (link do mapy niżej), według mnie urozmaici rozgrywkę, lecz może nie samą rozgrywkę, a klimat zimy wspomiany wyżej. Moim zdaniem można zrobić co drugą mapę to Zimowy Mirage, raz zwykły, raz zimowy, raz zwykły, raz zimowy i tak na zmianę. Co o tym sądzicie? LINK: https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/%3Fid%3D566484103&ved=2ahUKEwjols--5uD7AhXXFXcKHaZ8BpYQFnoECA0QAQ&usg=AOvVaw3JuAHyK1vLjvjn3-C28MXu
Zasłużony Fragowicz Thylele ★ Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Grudnia 2022 Spoko pomysł jednak najpierw trzeba sprawdzić czy te textury itd. nie będą zbytnio wpływać na grę i zaburzać rozgrywki a co do tego że na zmianę to jak już to ja bym poszedł w system 3 zwykle 1 zimowa. Drugą opcją też jest urozmaicenie zwykle Miraga o jakieś elementy świątecznie nie wpływające specjalnie na rozgrywkę. Pozdrawiam, naczelny wszystko wiedzący Thylele. Ps. Trzeba też zerknąć jak ta mapa wpływa na FPS'y bo nie którzy grają na pralkach i żeby nie było tak że serwer będzie pusty.
MH4G Opublikowano 4 Grudnia 2022 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Grudnia 2022 Jestem za kiedyś już coś takiego było nie te same pomysły ale zimowy migrage dla mnie fajny pomysł trzeba tylko sprawdzić parę rzeczy
Legendarny Fragowicz KAKAOWE OKO SAURONA Opublikowano 5 Grudnia 2022 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Grudnia 2022 Zacznijmy od tego panowie, że ta mapa powstała w grudniu 2015 roku, tak więc nie ma tam ławki pod oknem, ani innych zmian, które zostały wprowadzone później. Oficjalnie poproszę @ K3WL4R , który mógłby nam w tym pomóc, ale to może potrwać, bo jak wiemy kewlar jest odpowiedzialny nie tylko za mapy, ale też za projekt MC, który startuje jutro o 18:00. Tak więc poczekamy, zobaczymy.
K3WL4R Opublikowano 5 Grudnia 2022 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Grudnia 2022 Według mnie pomysł jest świetny i się chętnie za to zabiorę. Mam teraz wolną chwilę, więc zacznę się orientować
Właściciel GET Opublikowano 8 Grudnia 2022 Właściciel Opublikowano 8 Grudnia 2022 Może taka mapa: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2308584385 z przeróbkami?
Zasłużony Fragowicz majkooo Opublikowano 8 Grudnia 2022 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Grudnia 2022 Właśnie o tą mi chodziło!
Zasłużony Fragowicz Thylele ★ Opublikowano 11 Stycznia 2023 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 11 Stycznia 2023 Niestety wystąpiły błędy przez które nie udało się dodać mapy, także mam nadzieję że w grudniu tego roku będziemy śmigać na sankach po mirage
Zasłużony Fragowicz Thylele ★ Opublikowano 11 Stycznia 2023 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 11 Stycznia 2023 Twoja propozycja bądź uwaga została odrzucona Dziękujemy za poświęcony czas i zgłoszenie tej propozycji bądź uwagi. - - - [!] Jeśli nie zgadzasz się z powyższą decyzją, raportuj ten post, a rozpatrzymy go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.