Mikey Opublikowano 28 Października 2014 Fragowicz Opublikowano 28 Października 2014 Witam mam pytanie, w moim laptku jest procesor Intel® Pentium® CPU 3550M 2x2.30GHz 8GB ram grafika amd radeon r5 + intel hd. Nie jestem pewny co do procesora czy uciagnie on cs:go, jakie macie opinie na ten temat ?
Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 28 Października 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Października 2014 Sprawdzałeś wymagania cs:go?
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 28 Października 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Października 2014 Gram na minimalnych wymaganiach a mój sprzęt to: procek: amd sempron 1x2.7ghz ram: 4gb kingston ddr3 1333mhz grafika: nvidia geforce gt520 po jakiś tam fake boostach mam po 30-50fps skaczą. Twój sprzet na minimalnych uciągnie spokojnie, mozliwe ze nawet na srednich/wysokich pojdzie :)o procka sie nie martw :)
ersO Opublikowano 28 Października 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 28 Października 2014 Wymagania podane a wymagania w grze online są inne. Natomiast skoro ja gram na średnich to Tobie spokojnie na minimalnych będzie śmigać. Wyjątkiem mogą być sytuacje 3x smoke lub dużo graczy blisko Ciebie, ale nie powinno to mieć miejsca. Możesz podkręcić pracę podzespołów w stresie np zasilanie w czasie grania ustawic na wysoką wydajność czy też w panelu karty ustawić na max wydajność.
Husqvarna ♛ Opublikowano 28 Października 2014 Fragowicz Opublikowano 28 Października 2014 Mam podobnie
Mikey Opublikowano 30 Października 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 30 Października 2014 Sprawdzałeś wymagania cs:go? nie po co... :^ wlasnie sciagnąłem sobie cs:go non steam zdziwilem sie ze cos takiego jest ale mozna w nim grac tylko na botach a tam mam na najnizszych wymaganiach wahania od 70-max. Jestem tylko ciekawy czy w grze online bd sie utrzymywac taka sytuacja :)
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 31 Października 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 31 Października 2014 mi na botach a na onlinie chodzi w miare równo większe spadki mam np przy wielu smokeach albo dużej ilości graczy. Ale pamiętaj tez że jest różnica między NS a Steam ;)
Mikey Opublikowano 31 Października 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 31 Października 2014 dzieki wszytskim za wypowiedz jeszcze sie zastanowie nad kupnem :)
PikA pikA # Opublikowano 4 Listopada 2014 Fragowicz Opublikowano 4 Listopada 2014 Ja gram w go normalnie ,a mam 7 tysięcy około grafiki... A wymagane to 8600 Geforce czy coś takiego.. Lub powyżej. Ale trochę mi laguje.. ;c
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 28 Listopada 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Listopada 2014 Temat wyczerpany. Pomoc udzielona. Zamykam
Rekomendowane odpowiedzi