Bedzie Dobrze Opublikowano 26 Października 2014 Zawieszony Opublikowano 26 Października 2014 Witam. Otóż, ciężko mi to stwierdzić, ale admin ZM Pikachu jest gejem :O Nie będę się dużo rozpisywał ... Ten ss'y wyjaśni wszystko. Z tego można również wywnioskować, że lubi rudych chłopców ! 3
Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 26 Października 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Października 2014 Hahahah widać przecież, że to jest przerobione kogo ty chcesz nabrać... sprzedawczyk !! xd 1
ersO Opublikowano 26 Października 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Października 2014 po ile Wy macie lat ? :O
Zasłużony Fragowicz R@MBO! Opublikowano 26 Października 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Października 2014 tak czułem że coś z nim nie tak tutaj jest dowód ;D hahahha xD
Bedzie Dobrze Opublikowano 26 Października 2014 Autor Zawieszony Opublikowano 26 Października 2014 Dokładnie ! Oczywiście, zaznaczam, że jest to jedynie w celach czysto humorystycznych, nie ma na celu obrażenia nikogo innego prócz Pikachuka
Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 26 Października 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Października 2014 (edytowane) Dokładnie ! Oczywiście, zaznaczam, że jest to jedynie w celach czysto humorystycznych, nie ma na celu obrażenia nikogo innego prócz Pikachuka Oczywiście proszę o wyciągniecie konsekwencji wobec tego użytkownika, przedstawia w złym świetle moją osobę haha xd Edytowane 26 Października 2014 przez PiKaChU ^.^
Zasłużony Fragowicz R@MBO! Opublikowano 26 Października 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Października 2014 oglądałeś w dzieciństwie pokemony? :D a może nadal oglądasz? xD
Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 26 Października 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Października 2014 oglądałeś w dzieciństwie pokemony? :D a może nadal oglądasz? xD Właściwie to w większości Teletubisie i mój Twinki Winki XD <3 hahahahahha xd
c0nst Opublikowano 26 Października 2014 Fragowicz Opublikowano 26 Października 2014 Moim zdaniem Pokemon powinien dostać range ''Gey'' na forum :) Potwierdzam lubi innych chłopców. 1
Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 26 Października 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Października 2014 Moim zdaniem Pokemon powinien dostać range ''Gey'' na forum :) Potwierdzam lubi innych chłopców. Wielkie dzięki za takie wyróżnienie ahahha xd
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 27 Października 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Października 2014 A ja to zamykam. Jeśli chcesz coś wrzucać śmiesznego, to wrzucaj, ale bez tekstów "Ty kurwo", blabla. Bo ja na Twoim miejscu zwróciłabym uwagę, nawet jeśli w żartach to jest, to wybacz, ale są pewne granice szacunku do drugiej osoby... Przykład dajecie także na forum ludzie, więc.
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 27 Października 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Pozostałe → Gospoda → Humor do Pozostałe → Archiwum
Rekomendowane odpowiedzi