Skocz do zawartości

[KOSZ] Parę map na początek

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

moim zdaniem 3,4,5,11 odpada ( to jest moje zdanie ) jakoś nie przypadły mi te mapy do gustu grając na nich co do reszty można spróbować ... :) 

PS. Fakt grając na tych samych mapach ... ( rzygać się po woli chce) także takie zmiany kosmetyczne myślę, że wyjdą na dobre :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Przyznam, że popykałbym na zm_snowbase i zm_nightcamp (bardziej na nocny mapcycle ale mapki są ok).

Na dziennym chętnie widziałbym zm_infantry, zm_sand_new i zm_lila_panic.

Opublikowano

3/4 map już jest na serwerze lub była testowana.

Z tego co mi wiadomo żadnej mapy z mojej listy niema na serwerze.

Czyli żadna z powyższych nie zostanie wrzucona?

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Już jest na serwerze w sensie jest wgrana na FTP.

Która konkretnie? Wszystkie? Będą/będzie w vote/mapcycle czy jeszcze niet?

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Będzie się działo na nowych mapach tylko trzeba dodać zakazane miejsca i będzie git.

Opublikowano

Jak będą te dwie mapy co napisał nesty to mam nadzieję że są dobre jak ta ostania nowa mapa

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ja najchętniej wziąłbym wszystkie mapki. Długi czas na nich grałem i jest świetna zabawa oraz dobra dynamika gry. 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jutro przeglądnę dokładnie mapy i postaram się kilka wybrać. Z 2 lub 3 mapy grałem i naprawdę są ok :) Trzeba nam coś nowego.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jeśli mogę to polecam najbardziej zm_infantry, zm_nightcamp oraz zm_camp_zone_beta_2 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Za jakiś czas z Nestim przerobimy tak, że będzie nowy mapcykl jak i dojdzie troszkę nowych map tylko cierpliwości :)

• 2 tygodnie później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ważne. Dzisiaj na nowej mapie bo zm_aztec2012 jeszcze nie grałem a tu dzisiaj została wybrana w głosowaniu. Od razu gdy wlazłem na nią w oczy rzuciło mi się masę kamp, dużo za dużo moim zdaniem, niektóre dosyć nie przemyślanie zrobione np te z skażoną wodą (zombie zawsze pod górę), wiele kamp skomplikowanych, i trochę za niskich (sytuacja gdy dzisiaj już w 2 rundzie typek zaraził mnie właśnie przez sufit). Zauważyłem też że od razu spadła frekwencja na serwerze z fulla na wcześniejszej lubianej mapie do sytacji mniejwiecej 6 tt(zombie) 9 (human) czyli 15 osób. Takie moje spostrzeżenia odnośnie zm_aztec2012.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności