Skocz do zawartości

[KOSZ] #Znajdziesz #Wszystko #Witam #!@$%^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
jXiFvPj.jpg

Aktualizował będę temat na bierząco logo/sygnatury/avatary, pracuje w GIMP 2.8 / Photoshop CS6

Jak już podpierdolicie, to przynajmniej dajcie #like i mnie poinformujcie w poście.

Składajcie zamówienia, tagując i wysyłając konkretny wzór na PW.

[Zamówienie] nick z gry

Typ: 

Opis:

Kolorystyka:

Ewentualne linki do grafiki:

08.10.2014

2f0aemcyqc9w.jpgfqdhq0zj03e7.jpgq4bhw1aywpww.jpgsx2d1g007xt4.pngzg9a6mpy3wap.jpgb4mkd0C.jpgAeBtUsq.jpgTKm3XHp.jpgpamLhkQ.jpg

Sygnatury

08.10.2014

XP9uJ61.png

h6hfsGV.png

bennazwy5.png

Loga

08.10.2014

oa72KkY.png

ek9iuR1.png

adad.png

94dmPvq.png

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

09.10.2014

cMLg4uV.pngx7fkVHN.png9KxEHUH.pngD6R9Q76.png2KdmdZS.pngtKGALJe.pngopE7dG4.gifTLeKS9u.jpgJoker--Bravo.gifPDyWJ5Y.giffunny-gifs-classic-padding.gifsIX51pZ.gifRo22qfB.gif2e2YRvc.gif0nqxRND.png8tTqM7k.png6ttdj9v.pngEoby5b8.jpg

Sygnatury, Tła, Loga

09.10.2014

qWWlWb6.png

jFL9zQa.png

3e7jSca.gif

0lPuj9w.gif

toO8FFA.gif

b67gw2.jpg

wLEqvjp.gif

tumblr_nan6ijOaDI1tjcw74o1_500.gif

20140922160956uid.gif

MV413tD.gif

XkCnykt.gif

8D1C6rx.png

8113546883_59748cd0e0_o.gif

KIBsZN4.jpg

T0a3o35.jpg

CGjplez.png

Re8982x.png

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

10.10.2014

ipNYq4q.pngoirUQ5k.pngOXb7VRo.pngZVIi4ZW.pngO3xSEce.pngRnynyXZ.pngOX0d14o.pngyIaJ0OD.pngqgYTMRz.pngv1eZzOz.pngRhWUo5O.pngPCROxdB.png5LYM1wq.pngi95IM0d.png5UNwxe8.pngzeVV3YA.pngtSKwyAQ.pngEHqPZZi.pngcGeDnZ3.pngoMpmwJJ.pngX1g0RhE.png

Sygnatury, loga, tła

10.10.2014

60CQ8DZ.png

ODKQSAS.png

oSjfH4c.png

xFRcLP0.gif

MxMnMDE.gif

fwQwZQA.gif

t8T3TJ5.gif

rMh0BR8.gif

h6qf.png

a0wx.png +90eg.png

uza.gif

pv5.gif

FA7UrTb.gif

kMXeUjf.png

Edytowane przez Krychu
  • Ustrzel fraga! (+) 5
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

To ja dam tutaj, można i tak, na bieżąco będzie, jak z zamówieniami. Jak spełnisz moje oczekiwania - rzecz jasna plus będzie. :) Ale sama inicjatywa mi się podoba, bo przypomina mi to stare, dobre forum na którym jeszcze od czasu do czasu siedzę i to samo było, przyciągało wielu graczy. A czasem nawet tacy jak Ty wyszkalali nowych użytkowników na grafików. ;)

nick z gry: enQ rzecz jasna, ale nic nie pisz, bo nie ma co

Typ: psychodela/kobiety (a nawet dwie) :D/cośdobrego

Opis: liczę na Ciebie. :D

Kolorystyka: jak wyżej.

Dawno nikt mnie nie zadowolił w kwestii avatarów, więc może to będziesz ty? :D

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

To ja dam tutaj, można i tak, na bieżąco będzie, jak z zamówieniami. Jak spełnisz moje oczekiwania - rzecz jasna plus będzie. :) Ale sama inicjatywa mi się podoba, bo przypomina mi to stare, dobre forum na którym jeszcze od czasu do czasu siedzę i to samo było, przyciągało wielu graczy. A czasem nawet tacy jak Ty wyszkalali nowych użytkowników na grafików. ;)

nick z gry: enQ rzecz jasna, ale nic nie pisz, bo nie ma co

Typ: psychodela/kobiety (a nawet dwie) :D/cośdobrego

Opis: liczę na Ciebie. :D

Kolorystyka: jak wyżej.

Dawno nikt mnie nie zadowolił w kwestii avatarów, więc może to będziesz ty? :D

Napisałem PW, myślę że się spodoba :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

#Witam.

Fajnie, że mamy kolejnego grafika w Ekipie. Jest mi miło Cię poznać. Pracę prezentują się ciekawo, więc i ja chciałbym dać ci zlecenie.

Pisałeś, żeby pisać na PW, ale walnę Ci w temacie, jeśli narobi Ci się tu syfu, pisz to oddzielę posty z tego tematu. Do mnie albo do enQ. 

Avatar możesz wysłać mi na PW, tak jak w przypadku enQ, a odpisać tutaj, chodzi o plusy. Czymś nagrodzić Cię muszę ^_^

Nick z gry: Hayu.
Typ: Avatar. Zaciekawił mnie ten, który jest w spoilerze. Drugi od lewej. Tęczowa Merry Jane. Coś właśnie w takich klimatach. Nie musi być koniecznie kolorowe, ale ciekawie to wygląda. Czarno-białym dymem też nie gardzę. Chyba nie muszę więcej mówić, gustuję właśnie w takich klimatach. 
Opis: 
Kolorystyka: Dowolna.
Ewentualne linki do grafiki: -

Ale sama inicjatywa mi się podoba, bo przypomina mi to stare, dobre forum na którym jeszcze od czasu do czasu siedzę i to samo było, przyciągało wielu graczy. A czasem nawet tacy jak Ty wyszkalali nowych użytkowników na grafików. ;)

Zgodzę się.

Opublikowano

#Witam.

Fajnie, że mamy kolejnego grafika w Ekipie. Jest mi miło Cię poznać. Pracę prezentują się ciekawo, więc i ja chciałbym dać ci zlecenie.

Pisałeś, żeby pisać na PW, ale walnę Ci w temacie, jeśli narobi Ci się tu syfu, pisz to oddzielę posty z tego tematu. Do mnie albo do enQ. 

Avatar możesz wysłać mi na PW, tak jak w przypadku enQ, a odpisać tutaj, chodzi o plusy. Czymś nagrodzić Cię muszę ^_^

Nick z gry: Hayu.
Typ: Avatar. Zaciekawił mnie ten, który jest w spoilerze. Drugi od lewej. Tęczowa Merry Jane. Coś właśnie w takich klimatach. Nie musi być koniecznie kolorowe, ale ciekawie to wygląda. Czarno-białym dymem też nie gardzę. Chyba nie muszę więcej mówić, gustuję właśnie w takich klimatach. 
Opis: 
Kolorystyka: Dowolna.

Zgodzę się.

Wysłałem na PW, mam jeszcze pare ale myślę że tyle wystarczy są zajebiste - wszystkie je robie na lekcjach i zrzucam na pen-drive ( Technik Grafik ) :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Zajebiste galerie masz :D. Podobają mi się wszystkie! ^_^

Jak masz, nie obraziłbym się jakbyś podesłał mi coś z sygnaturek :D Takie same klimaty :P

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Witam, ja też chętnie się skuszę ;).

[Zamówienie] nick z gry : Red-Eagle
Typ: Avatar
Opis: Coś psychodelicznego
Kolorystyka: Coś jak na 2 Avatarze ze spoilera
Opublikowano

Witam, ja też chętnie się skuszę ;).

[Zamówienie] nick z gry : Red-Eagle
Typ: Avatar
Opis: Coś psychodelicznego
Kolorystyka: Coś jak na 2 Avatarze ze spoilera

IcgiVtA.png

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Bardzo fajny :P. Już wiem do kogoś się zgłosić jak coś. + leci 

Opublikowano

nick z gry: Saviola

Typ: Coś w stylu klanowym
Opis:Ma wyglądać coś w stylu linka tylko herb esla ma byś na środku, coś z harekterystyką esla. Chiałbym flage polski w lewym dolnym rogu i tak zeby wygladała jak by powiewała na wietrze. i obok nick Saviola
Kolorystyka: kolorystyka cos w charakterze esla może być ciemniejsze tło
Opublikowano

nick z gry: Saviola

Typ: Coś w stylu klanowym
Opis:Ma wyglądać coś w stylu linka tylko herb esla ma byś na środku, coś z harekterystyką esla. Chiałbym flage polski w lewym dolnym rogu i tak zeby wygladała jak by powiewała na wietrze. i obok nick Saviola
Kolorystyka: kolorystyka cos w charakterze esla może być ciemniejsze tło

Czegoś takiego nie mam w swojej galerii na prace musisz poczekać z dwa tygodnie ja się tym zajmuje w szkole na zawodowych a obecnie jestem chory, twojego nicku nie dam, gdyż ty nie wykonałeś tej pracy, reszta do zrobienia.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Człowieku, sygnatury wielki props. Tylko mam jedną prośbę, zmień kolor Moderatora Globalnego na niebieski :D

Opublikowano

Człowieku, sygnatury wielki props. Tylko mam jedną prośbę, zmień kolor Moderatora Globalnego na niebieski :D

To nawet w Paincie mozna zrobic ^^

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiem, ale mi się nie chcę pierdolić z tym, nie mam ręki :D

Opublikowano (edytowane)

Aktualizuje cały czas temat zapraszam wszystkich, mam pare prac do zrobienia i wykonam je w tym tygodniu.

11.10.2014

mstNbO0.pngfkdVLyV.pngu7f3gqa.pngnUJpiuG.png85wCMIY.png3SK4L76.pngke6TM1w.png5t6cXta.pnglbmJbYS.pngZXePDiD.pnguP2x49V.pngyf3F77B.pngXXqfda7.pngejTAV2U.pngTZLoaOk.pngkrvWhTj.pngtRRRpG1.pngrYbG34H.png6ZpYwtX.png4uyQkkO.png

Sygnatury, Loga, Tła
11.10.2014

fCXBCbP.gif
Xc7QTwV.gif
q8ZdhJy.gif
20140923132209uid100.gif
2qkl.png
z44l.png
mqcy.png
y369.png
l4hh.png
321377_536693313036142_1253095931_n.png

Edytowane przez Krychu
Opublikowano (edytowane)

[Zamówienie] nick z gry: Bedzie Dobrze !
Typ:  Avatar
Opis: Coś związane z Marihuaną.
Kolorystyka: Zieleń/czerń

Matka wie że ćpiesz?

LSNPS2L.png2Zxa9zd.pngZjYZxyi.pngIh9h3i1.pngSKFgJq2.jpg jeszcze bede szukał. 

CtCXRBq.pngvnY1kEd.png

tutARf5.pngQiW5mSh.png

Edytowane przez Krychu
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności