Krychu Opublikowano 8 Października 2014 Fragowicz Opublikowano 8 Października 2014 (edytowane) Aktualizował będę temat na bierząco logo/sygnatury/avatary, pracuje w GIMP 2.8 / Photoshop CS6 Jak już podpierdolicie, to przynajmniej dajcie #like i mnie poinformujcie w poście. Składajcie zamówienia, tagując i wysyłając konkretny wzór na PW. [Zamówienie] nick z gry Typ: Opis: Kolorystyka: Ewentualne linki do grafiki: Avatary 08.10.2014 Sygnatury 08.10.2014 Loga 08.10.2014 ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Avatary 09.10.2014 Sygnatury, Tła, Loga 09.10.2014 ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Avatary 10.10.2014 Sygnatury, loga, tła 10.10.2014 + Edytowane 10 Października 2014 przez Krychu 5
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 8 Października 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Października 2014 To ja dam tutaj, można i tak, na bieżąco będzie, jak z zamówieniami. Jak spełnisz moje oczekiwania - rzecz jasna plus będzie. :) Ale sama inicjatywa mi się podoba, bo przypomina mi to stare, dobre forum na którym jeszcze od czasu do czasu siedzę i to samo było, przyciągało wielu graczy. A czasem nawet tacy jak Ty wyszkalali nowych użytkowników na grafików. ;) nick z gry: enQ rzecz jasna, ale nic nie pisz, bo nie ma co Typ: psychodela/kobiety (a nawet dwie) :D/cośdobrego Opis: liczę na Ciebie. :D Kolorystyka: jak wyżej. Dawno nikt mnie nie zadowolił w kwestii avatarów, więc może to będziesz ty? :D 1
Krychu Opublikowano 8 Października 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 8 Października 2014 To ja dam tutaj, można i tak, na bieżąco będzie, jak z zamówieniami. Jak spełnisz moje oczekiwania - rzecz jasna plus będzie. :) Ale sama inicjatywa mi się podoba, bo przypomina mi to stare, dobre forum na którym jeszcze od czasu do czasu siedzę i to samo było, przyciągało wielu graczy. A czasem nawet tacy jak Ty wyszkalali nowych użytkowników na grafików. ;) nick z gry: enQ rzecz jasna, ale nic nie pisz, bo nie ma co Typ: psychodela/kobiety (a nawet dwie) :D/cośdobrego Opis: liczę na Ciebie. :D Kolorystyka: jak wyżej. Dawno nikt mnie nie zadowolił w kwestii avatarów, więc może to będziesz ty? :D Napisałem PW, myślę że się spodoba :) 1
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 8 Października 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Października 2014 Podoba, już wiem do kogo się zwracać. 2
Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 8 Października 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Października 2014 #Witam. Fajnie, że mamy kolejnego grafika w Ekipie. Jest mi miło Cię poznać. Pracę prezentują się ciekawo, więc i ja chciałbym dać ci zlecenie. Pisałeś, żeby pisać na PW, ale walnę Ci w temacie, jeśli narobi Ci się tu syfu, pisz to oddzielę posty z tego tematu. Do mnie albo do enQ. Avatar możesz wysłać mi na PW, tak jak w przypadku enQ, a odpisać tutaj, chodzi o plusy. Czymś nagrodzić Cię muszę ^_^ Nick z gry: Hayu. Typ: Avatar. Zaciekawił mnie ten, który jest w spoilerze. Drugi od lewej. Tęczowa Merry Jane. Coś właśnie w takich klimatach. Nie musi być koniecznie kolorowe, ale ciekawie to wygląda. Czarno-białym dymem też nie gardzę. Chyba nie muszę więcej mówić, gustuję właśnie w takich klimatach. Opis: Kolorystyka: Dowolna. Ewentualne linki do grafiki: - Ale sama inicjatywa mi się podoba, bo przypomina mi to stare, dobre forum na którym jeszcze od czasu do czasu siedzę i to samo było, przyciągało wielu graczy. A czasem nawet tacy jak Ty wyszkalali nowych użytkowników na grafików. ;) Zgodzę się.
Krychu Opublikowano 8 Października 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 8 Października 2014 #Witam. Fajnie, że mamy kolejnego grafika w Ekipie. Jest mi miło Cię poznać. Pracę prezentują się ciekawo, więc i ja chciałbym dać ci zlecenie. Pisałeś, żeby pisać na PW, ale walnę Ci w temacie, jeśli narobi Ci się tu syfu, pisz to oddzielę posty z tego tematu. Do mnie albo do enQ. Avatar możesz wysłać mi na PW, tak jak w przypadku enQ, a odpisać tutaj, chodzi o plusy. Czymś nagrodzić Cię muszę ^_^ Nick z gry: Hayu. Typ: Avatar. Zaciekawił mnie ten, który jest w spoilerze. Drugi od lewej. Tęczowa Merry Jane. Coś właśnie w takich klimatach. Nie musi być koniecznie kolorowe, ale ciekawie to wygląda. Czarno-białym dymem też nie gardzę. Chyba nie muszę więcej mówić, gustuję właśnie w takich klimatach. Opis: Kolorystyka: Dowolna. Ewentualne linki do grafiki: - Zgodzę się. Wysłałem na PW, mam jeszcze pare ale myślę że tyle wystarczy są zajebiste - wszystkie je robie na lekcjach i zrzucam na pen-drive ( Technik Grafik ) :) 1
Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 8 Października 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Października 2014 Zajebiste galerie masz :D. Podobają mi się wszystkie! ^_^ Jak masz, nie obraziłbym się jakbyś podesłał mi coś z sygnaturek :D Takie same klimaty :P 1
Zasłużony Fragowicz Red-Eagle Opublikowano 8 Października 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Października 2014 Witam, ja też chętnie się skuszę ;). [Zamówienie] nick z gry : Red-Eagle Typ: Avatar Opis: Coś psychodelicznego Kolorystyka: Coś jak na 2 Avatarze ze spoilera
Krychu Opublikowano 8 Października 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 8 Października 2014 Witam, ja też chętnie się skuszę ;). [Zamówienie] nick z gry : Red-Eagle Typ: Avatar Opis: Coś psychodelicznego Kolorystyka: Coś jak na 2 Avatarze ze spoilera 2
Zasłużony Fragowicz Red-Eagle Opublikowano 8 Października 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Października 2014 Bardzo fajny :P. Już wiem do kogoś się zgłosić jak coś. + leci
Właściciel GET Opublikowano 8 Października 2014 Właściciel Opublikowano 8 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Hyde park → Graficiarz → Galerie i prace do Hyde park → Graficiarz
Saviola Opublikowano 9 Października 2014 Fragowicz Opublikowano 9 Października 2014 nick z gry: Saviola Typ: Coś w stylu klanowym Opis:Ma wyglądać coś w stylu linka tylko herb esla ma byś na środku, coś z harekterystyką esla. Chiałbym flage polski w lewym dolnym rogu i tak zeby wygladała jak by powiewała na wietrze. i obok nick Saviola Kolorystyka: kolorystyka cos w charakterze esla może być ciemniejsze tło Ewentualne linki do grafiki:https://www.google.pl/search?q=herby+klanow+cs&client=firefox-a&hs=P2r&rls=org.mozilla:pl:official&channel=sb&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=_GE2VMKRC4XHPZn1gJgD&ved=0CAkQ_AUoAg&biw=1280&bih=887#facrc=_&imgdii=_&imgrc=TJunYhYCyRc17M%253A%3BfMCE0coaT498hM%3Bhttp%253A%252F%252Fimg211.imageshack.us%252Fimg211%252F9271%252Ftayb.png%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.forums.wiaderko.com%252Foferty-grafikow%252F459775-%25255Bwykonam%25255D-grafike-podstawowa-sygnatury-awatary-herby-2.html%3B253%3B253
Krychu Opublikowano 9 Października 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 9 Października 2014 nick z gry: Saviola Typ: Coś w stylu klanowym Opis:Ma wyglądać coś w stylu linka tylko herb esla ma byś na środku, coś z harekterystyką esla. Chiałbym flage polski w lewym dolnym rogu i tak zeby wygladała jak by powiewała na wietrze. i obok nick Saviola Kolorystyka: kolorystyka cos w charakterze esla może być ciemniejsze tło Ewentualne linki do grafiki:https://www.google.pl/search?q=herby+klanow+cs&client=firefox-a&hs=P2r&rls=org.mozilla:pl:official&channel=sb&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=_GE2VMKRC4XHPZn1gJgD&ved=0CAkQ_AUoAg&biw=1280&bih=887#facrc=_&imgdii=_&imgrc=TJunYhYCyRc17M%253A%3BfMCE0coaT498hM%3Bhttp%253A%252F%252Fimg211.imageshack.us%252Fimg211%252F9271%252Ftayb.png%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.forums.wiaderko.com%252Foferty-grafikow%252F459775-%25255Bwykonam%25255D-grafike-podstawowa-sygnatury-awatary-herby-2.html%3B253%3B253 Czegoś takiego nie mam w swojej galerii na prace musisz poczekać z dwa tygodnie ja się tym zajmuje w szkole na zawodowych a obecnie jestem chory, twojego nicku nie dam, gdyż ty nie wykonałeś tej pracy, reszta do zrobienia. 1
Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 9 Października 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Października 2014 Człowieku, sygnatury wielki props. Tylko mam jedną prośbę, zmień kolor Moderatora Globalnego na niebieski :D
Krychu Opublikowano 10 Października 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 10 Października 2014 Człowieku, sygnatury wielki props. Tylko mam jedną prośbę, zmień kolor Moderatora Globalnego na niebieski :D To nawet w Paincie mozna zrobic ^^
Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 10 Października 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Października 2014 Wiem, ale mi się nie chcę pierdolić z tym, nie mam ręki :D
Krychu Opublikowano 11 Października 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 11 Października 2014 (edytowane) Aktualizuje cały czas temat zapraszam wszystkich, mam pare prac do zrobienia i wykonam je w tym tygodniu. Avatary 11.10.2014 Sygnatury, Loga, Tła 11.10.2014 Edytowane 11 Października 2014 przez Krychu
Bedzie Dobrze Opublikowano 11 Października 2014 Zawieszony Opublikowano 11 Października 2014 [Zamówienie] nick z gry: Bedzie Dobrze ! Typ: Avatar Opis: Coś związane z Marihuaną. Kolorystyka: Zieleń/czerń Ewentualne linki do grafiki: -
Krychu Opublikowano 11 Października 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 11 Października 2014 (edytowane) [Zamówienie] nick z gry: Bedzie Dobrze ! Typ: Avatar Opis: Coś związane z Marihuaną. Kolorystyka: Zieleń/czerń Ewentualne linki do grafiki: - Matka wie że ćpiesz? jeszcze bede szukał. __________________________ __________________________ Edytowane 11 Października 2014 przez Krychu 1
Krychu Opublikowano 12 Października 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 12 Października 2014 Aktualizuje : Avatary 12.10.2014 Sygnatury, Tła, Loga 12.10.2014
Rekomendowane odpowiedzi