DEMOTYW@TOR Opublikowano 29 Września 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 29 Września 2014 Siemano, tak jak pisałem robię temat, jeśli byłby ktoś zainteresowany pograć w metka , to zbieramy ekipę . Zainteresowanych proszę o to , aby napisali tutaj w komentarzu , jeśli uzbiera się kilka osób to ustalimy jaki serwer , kiedy itd. itp. :D
Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 29 Września 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 29 Września 2014 Tak jak pisałem jestem chętny ! :)
Zasłużony Fragowicz Red-Eagle Opublikowano 30 Września 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 30 Września 2014 Ja w sumie czasem też mogę ;)
DEMOTYW@TOR Opublikowano 30 Września 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 30 Września 2014 Dobra chłopaki to musimy się jakoś zgadać :D Jak chce się jeszcze ktoś dołączyć to zapraszam :)
Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 30 Września 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 30 Września 2014 Ile max. osób "zbieramy" do ekipy? jeżeli nikt się nie zgłosi powiedzmy przez 24 h startujemy w takim składzie czy jak to będzie wyglądało. Ja proponuję zaczekać do piątku jeżeli nikt się nie zgłosi zbieramy co mamy i gramy przez weekend co wy na to :D? 1
DEMOTYW@TOR Opublikowano 30 Września 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 30 Września 2014 (edytowane) Dobra stoi , zrobię nowy temat w tym dziale i będziemy tam pisać propozycje jaki serwer , czy gadamy na skype / ts itd/ itp. a ten temat w piątek raportujemy do zamknięcia :) --------> wszyscy którzy chcą zagrać tą ekipą w metka mają napisać Tu swoje zdanie !!!! Obowiązkowo . <-------- Edytowane 30 Września 2014 przez DEMOTYW@TOR 1
Rekomendowane odpowiedzi